re pedia kamia ekdromh gia sabbatokyriko,pezi?exo phxei!:hypnotize
re pedia kamia ekdromh gia sabbatokyriko,pezi?exo phxei!:hypnotize
Φίλε μου είμαι καινούργιος στο forum και είδα ότι εδώ και καιρό έχετε μιλήσει για τη δημιουργία ενός fazer club. Τελικά τι έγινε το έχετε φτιάξει ή όχι. Εγώ έχω ενα fazer 1000 '03 και θα γούσταρα να σας έβρισκα
Αριστομένης
6944-463817
Εδώ είμαστε...Αρχικά δημιουργήθηκε από aristomenis
Φίλε μου είμαι καινούργιος στο forum και είδα ότι εδώ και καιρό έχετε μιλήσει για τη δημιουργία ενός fazer club. Τελικά τι έγινε το έχετε φτιάξει ή όχι. Εγώ έχω ενα fazer 1000 '03 και θα γούσταρα να σας έβρισκα
Αριστομένης
6944-463817![]()
http://www.fazerclub.gr/main_site/
ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΙΔΕΑ CHRIS ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΣΑ ΕΙΜΑΙ
Eιναι πριν απο 2 χρονια το ποστ αυτο ...![]()
Πλεον το site ειναι : www.fazerclub.gr![]()
www.fazerclub.gr
geia se olous!!!eimai enas kainourios fazerakias kai egw kai anupomwnw na kanonisoume kapoia sunantisi twra pou anoixe o kairos kai na briskomai kai egw !!!biasteite...!!!!!!
Ειμαι ευτυχης κάτοχος Faizer 1000 του 2006 και πολυ θα ηθελα να επισκεφθω το κλαμπ σας και να σας γνωρισω.Ομως επεχειρησα να γραφτω στο συγκεκριμενο site και μου ειπε τα εξης:Αρχικά δημιουργήθηκε από Themis_81
Eιναι πριν απο 2 χρονια το ποστ αυτο ...![]()
Πλεον το site ειναι : www.fazerclub.gr![]()
Να δωσω εγκυρη διευθυνση,πραγμα που εκανα.
Μου εστειλαν μηνυμα να ακολουθησω τον παρακατω δεσμο,που εβγαζε στην πρωτη σελίδα του site,όπου ΔΕΝ ΜΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕ με το nick και τον κωδικο,που ηδη ειχε αποθηκευσει και αποδεχτει. (Μου τον εστειλε αλλωστε στη διευθυνση μου,για την περιπτωση που το ξεχναω)
Τι παει στραβα;
Μηπως υπαρχει και κανα τηλ για να εποικοινωνησω;
Ευχαριστω
αλεκος
Σωστός guyz... Σε κάθε ραντεβού εκτός από μέρος και ώρα πείτε και ημερομηνία γιατί αλλίως ποτέ δεν θα καταφέρουμε να μαζευτούμε όλοι μαζι...