τυπικο δειγμα Γερμανικης επαρχιας...
χωριο ειναι αυτο...
εμεις ειμαστε ....εε.....στο αντιθετο ρευμα κυκλοφοριας...
εδω δεν φαινεται, αλλα σχεδον ολα τα σπιτι εχουν σημαιες και λαβαρα της Bayern Munchen σε ιστο!
Κατα τα αλλα παρ οτι πορωμενοι οπως καταλαβα δεν υπαρχει ουτε ενα σημειο που να γραφει π.χ. ''Λεβερκουζεν μουνι@'' η ''Σαλκε λαγοι-θυρα 25'' κτλ-κτλ....
ακομα και οι αφισες διαπιστωσ οτι αναρτωνται -κολιουνται σε ειδικα σημεια ...δεν υπαρχει αφισσοκλοληση οπου να ναι...ουτε υπαιθριες διαφημισεις, ουτε τιποτα....
με τις υγειες μας...
...ειχα καιρο να παω εξωτερικο και μου ρθε καπως..
Χυμαδωρε καμμια μπατσινα δε σε εγραψε να σε βαλουμε να πεις εμπειριες στο Μακη μας, που αγωνια περιμενοντας ;;;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
πσσστ !! Βουρστ με μπροτ εφαγες ;;;
![]()
![]()
![]()
σταματησα σε ενα παραδοσιακο μπιστρο και ηταν super!!! μιλαμε ειχε μεσα τυπακι με παντελονι μεχρι το γονατο , τιραντες και ασπρο πουκαμισο ...γιαλολαχιχου φαση και ετσι....και απο την κουζινα εβγαινε η frau Helga με παραδοσιακη στολη και αυτη, νταρντανα Γερμανιδα 100%Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Χυμαδωρε καμμια μπατσινα δε σε εγραψε να σε βαλουμε να πεις εμπειριες στο Μακη μας, που αγωνια περιμενοντας ;;;
πσσστ !! Βουρστ με μπροτ εφαγες ;;;
![]()
![]()
![]()
εφαγα κατι σαντουϊτσακια (μια πιατελα...) με αλλαντικα δικα τους, τα οποια ηταν μακραν....και τρελαθηκα τελειως με το strudel με γεμιση ενα δικο τους φρουτο εκει του δασους...
η πλακα ηταν οταν παραγγλεναμε καφε ....
στιχομυθεια
αυτος: Coffee?
εγω: Yes please, filter coffee*
αυτος: no one coffee...
εγω: no , i do want coffee...filter coffee
αυτος: yes, no one coffee!
εγω: Listen to me... i - do - want - coffee...f - i - l - t - e - r coffee...
αυτος : yes, i understand!...no one coffe...
τελικα καταλαβα οτι με την βαρια προφορα του ο ανθρωπος ελέγε normal coffee που υποθετω οτι ειναι η σωστη ονομασια για τον Γαλλικο....απλα ετσι οπως το ελεγε ακουγοταν σαν ''No one coffee''...![]()
![]()
![]()
*( δεν ξερω o μαλακας πως τον λενε εκει εξω τον βραστο ...boiled coffee? που μου φανηκε μεγαλη μαλακια η French coffee? που μπορει να επαιζε θεμα οπως εμεις με τον Ελληνικο και τον Τουρκικο καφε)
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
σταματησα σε ενα παραδοσιακο μπιστρο και ηταν super!!! μιλαμε ειχε μεσα τυπακι με παντελονι μεχρι το γονατο , τιραντες και ασπρο πουκαμισο ...γιαλολαχιχου φαση και ετσι....και απο την κουζινα εβγαινε η frau Helga με παραδοσιακη στολη και αυτη, νταρντανα Γερμανιδα 100%
εφαγα κατι σαντουϊτσακια (μια πιατελα...) με αλλαντικα δικα τους, τα οποια ηταν μακραν....και τρελαθηκα τελειως με το strudel με γεμιση ενα δικο τους φρουτο εκει του δασους...
η πλακα ηταν οταν παραγγλεναμε καφε ....
στιχομυθεια
αυτος: Coffee?
εγω: Yes please, filter coffee*
αυτος: no one coffee...
εγω: no , i do want coffee...filter coffee
αυτος: yes, no one coffee!
εγω: Listen to me... i - do - want - coffee...f - i - l - t - e - r coffee...
αυτος : yes, i understand!...no one coffe...
τελικα καταλαβα οτι με την βαρια προφορα του ο ανθρωπος ελέγε normal coffee που υποθετω οτι ειναι η σωστη ονομασια για τον Γαλλικο....απλα ετσι οπως το ελεγε ακουγοταν σαν ''No one coffee''...![]()
![]()
![]()
*( δεν ξερω o μαλακας πως τον λενε εκει εξω τον βραστο ...boiled coffee? που μου φανηκε μεγαλη μαλακια η French coffee? που μπορει να επαιζε θεμα οπως εμεις με τον Ελληνικο και τον Τουρκικο καφε)
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
οπου και να πας τις μλκιες σου θα τις κανεις, μη χασεις!
![]()
![]()
![]()
Αντε βρε χυμάνθρωπε ..![]()
Την άλλη φορά πέρνα πρώτα από Βόλο , για μερικά ταχύρυθμα μαθήματα γερμανικών ..
Τέλος πάντων, από ότι βλέπω καλά τα κατάφερες και σκέτος ..
Πάντως εαν τα έλεγες στα Γερμανικά , μπορεί να είχες έκπτωση ,
ενώ τώρα πλήρωσες τουριστικές τιμές !!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
Πάντως εαν τα έλεγες στα Γερμανικά , μπορεί να είχες έκπτωση ,
ενώ τώρα πλήρωσες τουριστικές τιμές !!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
τουριστικες τιμες φεγμποτεν!
![]()
![]()
![]()
O Captain! my Captain! our fearful trip is done;
The ship has weathered every rack, the prize we sought is won;
The port is near, the bells I hear, the people all exulting,
While follow eyes the steady keel, the vessel grim and daring.
Τί ακριβώς εννοείς?Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
Ρε παιδιά ας κλείσουμε τα πολυτεχνία...έτσι κι αλλιώς δουλειά δεν κάνουν.
Ή μήπως οι τσομπάνηδες καταστρέφουν αυτή τη χώρα?
Η αφρόκρεμα την καταστρέφει, που με τον ΑΣΕΠ μπαίνει σε θέσεις για τα ξύνει και να μην κάνει δουλειά ούτε το ελάχιστο από αυτό που σπούδασε. Το μισθό όμως δικαιούται να τον αρπάζει. ΆΑΑΑ εκεί θα κάνει τα πάντα για να μην χάσει τα επιδόματα.
Έχουμε ξεχάσει πως η έννοια της μόρφωσης είναι ανταποδοτική.
Δεν μορφώνεσαι για να γίνεις κάτι, μορφώνεσαι για να επιστρέψεις την εμπειρία στην κοινωνία. Για να γίνει κάτι καλύτερο. Αλλιώς δεν πάει εμπρός η κοινωνία.
Απλά πράγματα.
Τα πολυτεχνεία σε τί ακριβώς φταίνε?
Μήπως δουλεύεις/έχεις σχέσεις με την Κυρία Πολεοδομία?Νιώθω να βγάζεις μια πικρία που έχει σχέση με την εν λόγω ''κυρία''.
Για να μην παρεξηγηθούμε , ούτε να στην ''πω'' θέλω ούτε τίποτα.Απλά κάντο λίγο πιο λιανά.
Σόρρυ για το άσχετο ποστ μου..![]()
![]()
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
Σε αυτά που γράφει ο el_hymador, πού δεν κολλάνε τα πολυτεχνία, η πολεοδομία (με όλη την ελληνική νοοτροπία από έλληνες μηχανικούς) κι αν ακόμη είσαι δύσπιστος....κοίτα πως έχει καταντήσει το λεκανοπέδιο και πέσμου τι διαφορές βλέπεις σε σχέση με τις εικόνες του el_hymador.Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
Τί ακριβώς εννοείς?
Τα πολυτεχνεία σε τί ακριβώς φταίνε?
Μήπως δουλεύεις/έχεις σχέσεις με την Κυρία Πολεοδομία?Νιώθω να βγάζεις μια πικρία που έχει σχέση με την εν λόγω ''κυρία''.
Για να μην παρεξηγηθούμε , ούτε να στην ''πω'' θέλω ούτε τίποτα.Απλά κάντο λίγο πιο λιανά.
Σόρρυ για το άσχετο ποστ μου..![]()
![]()
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
Δεν μπορώ να καταλάβω τι σχέση έχει το εντελώς παράνομο λεκανοπέδιο της Αττικής με τους μηχανικούς.Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
Σε αυτά που γράφει ο el_hymador, πού δεν κολλάνε τα πολυτεχνία, η πολεοδομία (με όλη την ελληνική νοοτροπία από έλληνες μηχανικούς) κι αν ακόμη είσαι δύσπιστος....κοίτα πως έχει καταντήσει το λεκανοπέδιο και πέσμου τι διαφορές βλέπεις σε σχέση με τις εικόνες του el_hymador.
Όσοι με ξέρουν και έχουν διαβάσει τα "ραπόρτα" μου από την αλλοδαπή, θα ξέρουν οτι δε μπορώ παρά να συμφωνησω με τα όσα έγραψε ο χυμαδόρ....
Έχω πάει αρκετές φορές εκεί και "όπου και να ταξιδέψω η Ελλάδα με πληγώνει"
Και ειναι ειρωνικό το γεγονός οτι η Γερμανία ΚΑΙ στους δύο πολέμους του 20ου αιώνα ήταν με τους χαμένους, ενώ η Ελλάδα ΚΑΙ στους δύο ήταν με τους νικητές...
Παρ' όλα αυτά...![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Κάθε οικοδομική άδεια σε αυτή τη χώρα για οποιοδήποτε κατασκευαστικό έργο έχει γίνει ποιανού υπογραφή έχει?Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Δεν μπορώ να καταλάβω τι σχέση έχει το εντελώς παράνομο λεκανοπέδιο της Αττικής με τους μηχανικούς.
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.