Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 62

Θέμα: ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Αρχικά δημιουργήθηκε από FZ1S
    Συμφωνώ μαζί σου, αλλά τουλάχιστον σε δημόσιο χώρο οφείλουν τουλάχιστον αυτοί να είναι κόσμιοι.
    Νομίζεις ότι αυτοί είναι υπεράνω του Νόμου έχοντας την εξουσία ;
    Εχω φίλους στην ομάδα Ζ, στην προεδρική φρουρά & μου έχουν πει ότι κάποτε είχαν πέσει κάτι καταγγελίες & τους είχαν σκίσει.
    Πάντα κάπου βρίσκεται & ένας ανώτερος από αυτούς με τσαμπουκά ανθρωπιά & αξιοπρέπεια. Κακοποιά στοιχεία έχουν όλα τα επαγγέλματα.
    Εχεις δίκιο αλλά αν δεις το τι απόβρασμα έχει πιάσει καίριες θέσεις στον δημόσιο ιστό είναι να χτυπάς το κεφάλι σου

παίζει μία ταινεία "το πείραμα" όπου δείχνει ότι παίρνουν μια ομάδα 10 ανθρώπων και τους χωρίζουν σε δυο ομάδες των 5.

5 δεσμοφύλακες και 5 κρατούμενοι σε συνθήκες φυλακής

Πρέπει να το δείτε πως αντιδρούν οι 5 που νιώθουν αδικημένοι και περιορισμένοι και πώς οι άλλοι 5 που ξαφνικά τους δώθηκε εξουσία και νιώθουν ότι πρέπει να επιβάλουν την τάξη! (Βασισμένη σε πραγματική ιστορία)

Μόλις την είδα θυμήθηκα τον κάθε κατακαιμένο Έλληνα μπάτσο!

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Ας μην εχουμε απαιτησεις απο δημοσιο υπαλληλο που φερει φορητο οπλισμο τον οποιο δεν ξερει να χρησημοποιει και παιρνει 1000€ το μηνα και το βραδυ κανει τον ντελιβερα για να τσονταρει στο εισοδημα του....

Μιλας λες και αναφερεσαι σε νηπιαγωγο,νεο γιατρο,καθηγητη,νοσηλευτη.

Ειλικρινα γνωριζω παρα πολλα ατομα των προαναφερθεντων εππαγγελματων

που και μορφωμενα ειναι-και εννοω κοινωνικη μορφωση,παιδεια-
    και τελικα αυτοι ειναι που 'βγαινουν' το απογευμα και κανουν και δευτερη δουλεια...

η Ε.Α. απασχολει αυτην την στιγμη τους χειροτερους νεο-ελληνες,
    την πιο μιζερη παστα νεολεας,
    παιδια της σφαλιαρας που βρηκαν ως μοναδικο καταφυγιο μπροστα στο κινδυνο της ανεργιας
    την στολη.

Ειναι απολυτως φυσιολογικο ατομα που προσλαμβανονται σε θεσεις εξουσιας
    ρουσφετολογικα και ΠΑΝΤΑ εν οψει εκλογων ,ΜΑ ΠΑΝΤΑ,
    να συμπεριφερονται σαν ζωα και να σου ζητανε τα στοιχεια σου ακομα κι αν τους στραβοκοιταξεις...

Μπραβο λοιπον σ αυτους που μοχθησαν να μορφωθουν και να βρουν μα δουλεια της προκοπης
    και οχι να γινουν "πιονια" στο συστημα που γενναει ανεργια,φτωχεια,παρα-παιδεια κοκ

Δεν μ ενδιαφερουν γνωμες που λενε "Μα κι αυτοι οικογενεια εχουν,παιδια ειναι(ενιοτε γαλαζια,πρασινα).

Απαξιω και τους αφηνω στην κοσμαρα τους...

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΜΙΑ ΗΣΥΧΗ ΖΩΗ !
    και αυτο δειχνει οτι ισως μια μερα το αποστημα θα σπασει και οι ζαρντινιερες θα
    ξαναβρουν την κανονικη τους ιδιοτητα
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
    παίζει μία ταινεία "το πείραμα" όπου δείχνει ότι παίρνουν μια ομάδα 10 ανθρώπων και τους χωρίζουν σε δυο ομάδες των 5.

Πρέπει να το δείτε πως αντιδρούν οι 5 που νιώθουν αδικημένοι και περιορισμένοι και πώς οι άλλοι 5 που ξαφνικά τους δώθηκε εξουσία και νιώθουν ότι πρέπει να επιβάλουν την τάξη! (Βασισμένη σε πραγματική ιστορία)

Η ταινία γαμάει . Μέσα στο δικό μου top 5

Πωωω αυτά είναι,γουστάρω...
    Fortis Fortuna Adiuvat

Αρχικά δημιουργήθηκε από siakattackj
    .............
    Ετσι χάνεις το δίκιο που μπορεί να έχεις.

Καλό ξύρισμα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ASTRAKITCAR
    για την ιστορια κανω δευτερη δουλεια και δεν εχω τιποτα με αυτους που κανουν....

ΑΛΛΑ στην πιτσαρια που τρωω και δουλευα γκαρσονι σαν φοιτητης ρε παιδια ο ντελιβερας ειναι αστυνομικος...να σεβαστω τι σε αυτον?δεν τον σεβεται ο εργοδοτης του,θα τον σεβαστω εγω αν μου κανει υποδειξη στον δρομο?ποσο μαλλον αν εδινε σφαλιαρα σε πολιτη?
    πωλουνται ΦΡΕΝΑ 288mm κομπλέ από AUDI A3 2.0 tsi για Group VAG (δεν είμαι έμπορος).

Γιατι ετσι σας αρέσει Το avatar του/της Alchimistis
    Ας μην εχουμε απαιτησεις απο δημοσιο υπαλληλο που φερει φορητο οπλισμο τον οποιο δεν ξερει να χρησημοποιει και παιρνει 1000? το μηνα και το βραδυ κανει τον ντελιβερα για να τσονταρει στο εισοδημα του....
    Οχι ρε γμτ, ....να δώσουμε κανενα 50 ευρω ρε παιδια ολοι μαζι να τσοντάρουμε, κριμα τα παιδια :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από ASTRAKITCAR
    για την ιστορια κανω δευτερη δουλεια και δεν εχω τιποτα με αυτους που κανουν....

ΑΛΛΑ στην πιτσαρια που τρωω και δουλευα γκαρσονι σαν φοιτητης ρε παιδια ο ντελιβερας ειναι αστυνομικος...να σεβαστω τι σε αυτον?δεν τον σεβεται ο εργοδοτης του,θα τον σεβαστω εγω αν μου κανει υποδειξη στον δρομο?ποσο μαλλον αν εδινε σφαλιαρα σε πολιτη?

το ότι ειναι delivery τι πάει να πει? ότι δεν πρέπει να τον σέβεσαι σαν άνθρωπο?

εγώ σέβομαι πιο πολύ αυτόν που προσπαθεί με αυτόν τον τρόπο να προσφέρει το κάτι παραπάνω στην οικογενειά του από τον άλλο τον μπάτσο που τα παίρνει και που πουλάει προστασία ή που πουλάει ναρκωτικά!!!!

Να σκεφτόμαστε και λίγο!!

Χιλιομετροφάγος Το avatar του/της SF
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Γιατί οι αστυνομικοί να διαφέρουν στη συμπεριφορά απο την υπόλοιπη ελληνική κοινωνία;

Κομματι της ειναι κι αυτοί...

+10 εκατομύρια

(=ελ. πληθυσμος )
    ---
    Προσέχουμε για να τρέχουμε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyota

Μπορείς να πείς περισσότερες πληροφορίες γα τη ταινία;
    Πάντα όρθιοι.

Sex is like hacking.You get in,you get out and you hope you didn't leave something behind that can be traced back to you.

Αρχικά δημιουργήθηκε από ASTRAKITCAR

Ε βέβαια ο εργοδότης του δεν τον σέβεται με τίποτα, αυτό είναι το μόνο σίγουρο.
    Πριν από πολλά χρόνια απέναντι από το πατρικό έμενε ένα πολιστικό στέλεχος το οποίο ήταν & στην κυβέρνηση τότε.
    Αφού τον πήγαινε στο υπουργείο (μπατσικό με συμβατικές πινακίδες, 2 ένστολοι & 1 με πολιτικά) ερχόταν πάλι πίσω στο σπίτι του & πήγαινε τη γυναίκα του για ψώνια.
    Πόσες φορές τους είδα να κουβαλάνε σακούλες από super market δεν λέγεται.
    Σίγουρα νομίζω ότι δεν θα τους άρεσε που το έπαιζαν φιλιπινέζες, αλλά τι να κάνουν.
    Ε, όλες αυτές οι συμπεριφορές εγώ πιστεύω είναι διάφορα αποθημένα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ASTRAKITCAR
    οχι μεγαλε δεν σεβομαι την ιδιοτητα του.....οπως δεν την σεβεται και το κρατος..

πιστεψε με σκεφτομαι αρκετα πριν γραψω κατι!

σεβομαι οσους με σεβονται ως ανθρωπο...αλλο το επαγγελμα αλλο ο ανθρωπος...

δεν μπορει ενας ευσεινηδειτος ανθρωπος να ειναι ζωο στην δουλεια του..

ο gentleman ειναι gentleman παντου και παντα...

οι υπολοιποι ειναι γιδια!
    πωλουνται ΦΡΕΝΑ 288mm κομπλέ από AUDI A3 2.0 tsi για Group VAG (δεν είμαι έμπορος).

Αρχικά δημιουργήθηκε από toyota
    Μπορείς να πείς περισσότερες πληροφορίες γα τη ταινία;

Λέγεται το πείραμα!!!

Έτσι είναι ο τίτλος!

Δυστηχώς δεν θυμάμαι πιο πολλά πράγματα.

Κάτσε να ψάξω στον θείο γούγλη μπας και πετύχω τίποτα...αν μπορεί να βοηθήσει κ κανείς...

Λέγεται το πείραμα!!!

Έτσι είναι ο τίτλος!

Δυστηχώς δεν θυμάμαι πιο πολλά πράγματα.

Κάτσε να ψάξω στον θείο γούγλη μπας και πετύχω τίποτα...αν μπορεί να βοηθήσει κ κανείς...

Έλα το βρήκα!!

http://www.provoles.gr/movie[/url]'s_02-03/030404.htm

κάνε copy paste to link

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ελληνικη αστυνομια κλεμενο μηχανακι....αλλο ενα ρεκορ!!!!!
    από zoropatra στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 62
    Τελευταίο μήνυμα: 21/04/2009, 13:59
  2. Ελληνική κόλαση!
    από matmat στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 20/03/2005, 15:45
  3. Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 11/01/2005, 18:19
  4. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 26/11/2004, 22:42

Κανόνες δημοσιεύσεων