εμενα μπορειτε να μου πειτε γιατι εδω και 1 βδομαδα που με σχολασαν απο το νετ καφε δεν μπορω να βρω δουλεια...
και μη μου μ πειτε πως δεν θελω ...![]()
το yzf περιμενει...:smilea:
εμενα μπορειτε να μου πειτε γιατι εδω και 1 βδομαδα που με σχολασαν απο το νετ καφε δεν μπορω να βρω δουλεια...
και μη μου μ πειτε πως δεν θελω ...![]()
το yzf περιμενει...:smilea:
Δεν ψάχνουν όλοι για δουλειές με 800 ευρώ... ναι τέτοιες δουλειές βρίσκεις.... όντως!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
......γ@μώ!!!
Κάποιοι φωνάζουν για ανεργία, για νεολαία που δεν έχει να δουλέψει και πολλά άλλα!!!!
Συγνώμη αλλά που την είδαν???? Ξεκίνησα να ψάχνω για δουλειά την Τρίτη και την Τετάρη το απόγευμα δούλευα!!!
Η αγανάκτηση του Χρήστου (KamenosAfrican) τεράστια αφού ψάχνει ακόμα 7 άτομα εδώ και 2 μήνες και δεν βρίσκει!!!!
Μήπως τελικά υπάρχουν δουλειές αλλά δεν θέλουμε να δουλέψουμε????
![]()
![]()
![]()
Αλλά άμα έχεις ενοίκιο και 3000 έξοδα άλλα να τρέχουν.... και σκοπεύεις να κάνεις και οικογένεια... τα 800 δεν φτάνουν...
Άρα μην λέμε ότι θέλουμε......![]()
Οι ανάγκες μας είναι τέτοιες ... που δεν καλύπτονται με μισθούς 700-800 ευρώ...
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
Δεν ψάχνουν όλοι για δουλειές με 800 ευρώ... ναι τέτοιες δουλειές βρίσκεις.... όντως!!!
Αλλά άμα έχεις ενοίκιο και 3000 έξοδα άλλα να τρέχουν.... και σκοπεύεις να κάνεις και οικογένεια... τα 800 δεν φτάνουν...
Άρα μην λέμε ότι θέλουμε......![]()
Οι ανάγκες μας είναι τέτοιες ... που δεν καλύπτονται με μισθούς 700-800 ευρώ...
![]()
Και είναι καλύτερα κάποιος να μην δουλεύει καθόλου και να περιμένει μπας και βρει καμμιά δουλειά με πάνω απο 800 ευρώ;Ή όλα ή τίποτα;
Fortis Fortuna Adiuvat
δεν σου ειπε οτι ειναι καλυτερο να καθεται...Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Και είναι καλύτερα κάποιος να μην δουλεύει καθόλου και να περιμένει μπας και βρει καμμιά δουλειά με πάνω απο 800 ευρώ;Ή όλα ή τίποτα;
απλα οντως ΔΕΝ υπαρχουν δουλιες για να μπορεσεις να ζησεις
Έχουμε τιμές Ευρώπης και μισθούς Βαλκανίων....
Μη μου δείχνετε τα προβλήματα
Δείξτε μου τις λύσεις
σ αυτο εχεις δικιο...Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
δεν σου ειπε οτι ειναι καλυτερο να καθεται...
απλα οντως ΔΕΝ υπαρχουν δουλιες για να μπορεσεις να ζησεις
Υπάρχει ανεργία σε ορισμένους τομείς και υπάρχει και ανεργία όσο αφορά στην αορίστου χρόνου εργασία (δηλαδή μη συμβασιούχος).Αν κάποιος όμως θέλει μπορεί να βρει δουλειά με τουλάχιστον τον βασικό μισθό πολύ εύκολα.Αν θέλει παραπάνω λεφτά δυστυχώς δεν υπάρχουν πολλές,υπομονή...
Fortis Fortuna Adiuvat
δεν ξερω λυκε αν μιλας γι'αυτο που εγραψα..αλλα ξαναλεω οτι τα πραματα ειναι πολυ απλα ..ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ...Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Τα πραγματα σε μερικους φαινονται πολυ απλουστερα απ' οτι ειναι στην πραγματικοτητα...![]()
ξεκινησα απο οικοδομη βοηθος και εφτασα πριν λιγο καιρο να ανοιξω δικια μου εταιρια Ο.Ε...δεν ηταν του πατερα και ουτε τα βρηκα ετοιμα...ουτε κερδισα το τζοκερ....ολα εγιναν με δουλεια και μονο δουλεια...στερηθηκα αλλες απολαυσεις (καφεδες ,κλαμπς,βολτες με τη μηχανηκαι πολλα αλλα) για να μην εξαρτωμαι απο τον καθενα και για να μην κλαιγομε....τοσο απλα ειναι...
για να μην παρεξηγηθω ομως ....οντως σε καποιες περιπτωσεις ανθρωπων δεν ειναι τοσο απλα...
το κοπροσκυλα παει για ατομα που ειχαν καποια οικογενεια να τους στηριξει εστω στα πρωτα βηματα (και οικονομικα και ηθικα...και αυτοι το εκμεταλευονται και ξυνουν τα @@ τους) ...ή ανηκουν στην περιπτωση που αναφερει ο καπτεν....
και εγω ειχα βοηθεια απο τους γονεις μου αν και δουλευα παραλληλα με το ΤΕΙ και στην οικοδομη αλλα και καποιο χρονικο διαστημα και βραδυ ντιλιβερι αλλα δεν εκατσα με σταυρωμενα τα χερια....
ειχα ετοιμη δουλεια στην εταιρια του πατερα μου αλλα προτιμησα και εκανα κατι μονος μου ....και τα καταφερα κατα ενα μεγαλο μερος...
ελπιζω να καταλαβες που παει το... ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ...και το ..ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ...
και δεν νομιζω ολοι οι ανεργοι να ανηκουν στους ανθρωπους που για τον Α Ή Β σημαντικο λογο δεν καταφεραν να 'προκοψουν''....οι περισσοτεροι απλα ειναι κοπροσκυλα....αυτα...![]()
Don'tand drive just :a44: and fly
ο καγκουρας...![]()
![]()
Γιατι σε ποια χωρα ειναι ολα ροδινα?Αρχικά δημιουργήθηκε από Nefos
Έχουμε τιμές Ευρώπης και μισθούς Βαλκανίων....
Σε ολες της χωρες επικρατη το ιδιο, καποιοι ειναι πλουσιοι, καποιοι ειναι οικονομικα καλα και καποιοι ειναι φτωχοι.
Ακομα και στη Γερμανια με μισθο Ευρωπης και τιμες Ευρωπης ειναι καλυτερα?
ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ!!!
Η TΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΕΣΥ?
ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΕΦΑΛΙΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ? :a29:
:a29:
HONDA KAI ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΕ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΕ!!!
στην Αθήνα ...Αρχικά δημιουργήθηκε από Nefos
Έχουμε τιμές Ευρώπης και μισθούς Βαλκανίων....![]()
Δουλειές υπάρχουν αλλά είναι 99% του κώλου από άποψη απολαβών και ασφάλισης. Τα καλύτερα χρήματα εξακολουθεί να τα δίνει η οικοδομή (αλλά χωρίς ασφάλιση) και οι πωλήσεις (όπου όσο πιο σιχαμένος και γλοιώδης είσαι τόσο περισσότερα θα βγάλεις και θα σου δώσουν και αυτοκίνητο και κινητό (το τυράκι!).
Και εγώ μπήκα από μικρός στο τριπάκι της ανώτατης εκπάιδευσης, τελέιωσα, και μετά overqualified άνεργος...οπότε αναγκαστικά χαμάλης του κάθε βλάκα για να επιβιώσω. Από πιτσα-σουβλάκι-δέμματα delivery μέχρι οδηγός φορτηγού, και από πωλητής φαρμάκων (τσαντάκιας λακές) μέχρι σε συσκευαστήριο ελαιολάδου. 31 διαφορετικά αφεντικά έχω γνωρίσει (ως τώρα στα 34 μου). Καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή αν γίνεται με αξιοπρέπεια και αν πληρώνει το νοίκι και ντύνει & ταίζει τα κοπέλια σου. Απλά ώρες-ώρες διαολίζεσαι για τα χαμένα λεφτά και χρόνο και κόπο να σπουδάσεις κάτι άσχετο και μη εφαρμόσιμο το οποίο, αν σε είχαν συμβουλέψει σωστά στα 17 σου, δεν θα το έκανες. Άκου μοριακή βιολογία με εξειδίκευση στη γενετική μηχανική φυτών στα Χανιά! Κοιτα ρε παιδί μου χτύπους που παίζει κανείς στη ζωή του...
Κοίτα...δεν λέω ότι είναι ρόδινα έξω...αλλά ένα φιλαράκι που μόλις ήρθε από Λονδίνο, όπου έπαιρνε απίστευτο μισθό σαν καθηγητής σχολείου,τραβάει τα μαλλιά του...καθώς και όσοι γύρισαν Ελλάδα..έξω αναγνωρίζεται η αξία σου και η δουλειά σου αμείβεται αντίστοιχα...Αρχικά δημιουργήθηκε από reptile4
Γιατι σε ποια χωρα ειναι ολα ροδινα?
Σε ολες της χωρες επικρατη το ιδιο, καποιοι ειναι πλουσιοι, καποιοι ειναι οικονομικα καλα και καποιοι ειναι φτωχοι.
Ακομα και στη Γερμανια με μισθο Ευρωπης και τιμες Ευρωπης ειναι καλυτερα?
Μη μου δείχνετε τα προβλήματα
Δείξτε μου τις λύσεις
Μην πιάσουμε τα τοπικά μισθολογικά γιατί θα αρχίσουμε να κλαίμε...όλοι μαζί.
Με περίπου 10 χρόνια πείρας και καμιά δεκαριά πιστοποιήσεις μπόρεσα και βρήκα μόλις πριν 3 χρόνια μια δουλειά που περνάει το "όριο" των 1000€ τον μήνα και να προσπαθώ πλέον για το δεύτερο 1000αρικο , φυσικά με δική μου δουλειά.
Μην περιμένετε πλέον απο μισθούς να κάνετε και δεύτερη δουλειά είτε αυτή είναι προσωπική , είτε είναι κάτι σε άλλο μισθό επιπλέον , είναι εκείνη που θα βοηθήσει συμπληρωματικά.
Ποιά εταιρία θα δώσει 2-3-4000€ τον μήνα για υπάλληλο;... και πως πρέπει να έχει "συνδεσμολογίες" αυτός ο υπάλληλος πέραν των τυπικών εγγράφων και του "ανελαστικού" ωραρίου των 26 ωρών την ημέρα;
Ακόμα όμως και αν πάρεις τόσα, επειδή φύσιν κοινωνικοί και καταναλωτικοί θα δούμε οτι και πάλι θέλουμε και άλλα, οπότε πλέον ούτε αυτός ο μισθός δεν θα φτάνει ή θα έχει αφαιρέσει μεγάλο κομμάτι απο την προσωπική μας ζωή , σε βαθμό που θα ζούμε για να δουλεύουμε πλέον... οπότε...
Για το θέμα ανεργίας... είμαι της άποψης οτι προτιμώ να κάνω το οτιδήποτε , παρά να πάω στο ταμείο του ΟΑΕΔ. Παράλληλα βέβαια θα ψάχνω και εκείνο που θέλω.
Δυστυχώς απο όσο βλέπω γύρω μου, ελάχιστοι το προτιμούν αυτό!
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Σε αυτο συμφωνω απολυτα, εξω με τα πτυχια που εχουν καποιοι θα καναν ζωη χαρισαμενη!!!
Εδω ποιο ευκολα θα σε προσλαβη ο αλλος χωρις πτυχια για να σε πληρωνη λιγοτερα.
ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ!!!
Η TΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΕΣΥ?
ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΕΦΑΛΙΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ? :a29:
:a29:
HONDA KAI ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΕ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΕ!!!
1OOO€ το μήνα; Που να έρθω τώραααααααααααα!
Προσωπική δουλειά; Πότε όταν σχολάω 7 το απόγευμα από τις 7μιση το πρωί; (και το Σάββατο!) Αφού αρχίζω και αμφιβάλλω αν το κοπέλι μου με αναγνωρίζει!