Aυτο σκεφτηκα και εγω.Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
Η τυχη του , εαν την πούμε έτσι , είναι ότι σφηνώθηκε αμέσως η μηχανή κάτω από το αυτοκίνητο , και αυτό λειτούργησε σαν γρύλος ..
Ανασηκώθηκε το αυτοκίνητο και αυτός γλύτωσε τα χειρότερα .
Aυτο σκεφτηκα και εγω.Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
Η τυχη του , εαν την πούμε έτσι , είναι ότι σφηνώθηκε αμέσως η μηχανή κάτω από το αυτοκίνητο , και αυτό λειτούργησε σαν γρύλος ..
Ανασηκώθηκε το αυτοκίνητο και αυτός γλύτωσε τα χειρότερα .
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
αν σας πω οτι δεν εσπασε ουτε κοκαλακι!!!!!
το εδειξε τις προαλλες στο σκαι !!!!
αν ειναι ετσι ο τυπος θα κοιταει το απειρο στο δωματιο του για κανα εξαμηνο.....απιστευτη κολοφαρδια!!!
Για ποιό λόγο high siding?Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ
στην ελλαδα δεν θα το παθαινε αυτο γιατι θα ειχε φαει χαι σαιτινκ και οχι low σαιτινκ και ετσι θα περνουσε πανω απο το αυτοκινητο![]()
![]()
Aπο τους τελειους δρομους που εχουμεΑρχικά δημιουργήθηκε από Fireball400
Για ποιό λόγο high siding?![]()
Mηπως ομως τσιμπησε μπροστινο φρενακι φοβουμενος μην τρακαρει με το πρωτο οχημα?
Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR600R
Mηπως ομως τσιμπησε μπροστινο φρενακι φοβουμενος μην τρακαρει με το πρωτο οχημα?
Κι εγώ αυτό υπέθεσα γιατί αν δούμε η ταχύτητα που έχει την ωρα που περνάει το φορτιγάκι είναι μεγαλύτερη από την ταχύτητα με την οποία αρχίζει να πέφτει!!!!
Τέλος πάντων! Όπως και να έχει οι δρόμοι δεν είναι πίστα αν και (ακόμα κι εγώ) όλοι κάνουμε διάφορα στους δρόμους!!!! Άτιμο γκάζι!!!! Μακάρι να είναι καλά το παλικάρι και προσοχή μας!!!!
![]()
....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......
Oντως οι δρομοι δεν ειναι πιστα.
Πηγα μια μερα να μπω σε στροφη που νομιζα οτι η συγκεκριμενη ειχε καλη προσφυση και τελευταια υστατη στιγμη διαπιστωσα οτι εμπαινα σε παγοδρομιο (επαιζε και καμερα). Γλυστρισε το μπροστινο αλλα δε φρεναρα με το μπροστα. Να'ναι καλα το FZR και τα λαστιχα. Hallelujah.
Mπορει ομως να εχασε το μπροστινο αλλα το βρηκε ο αμεσα διερχομενος.
Επι του θεματος>
Ετσι θα το αλλαζα. Μου ακουγεται πιο ενθαρρυντικο.Η ζωή αρχίζει απ' το μηδέν κάθε φορά που τη γλιτώνεις