Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 45

Θέμα: μιας και πηρα φορα...(μποτάκια)

Αρχικά δημιουργήθηκε από losttris
    πηγα απο τη μοτοδυναμικη στην καλλιροης,

δεν ειχε τα συγκεκριμενα μποτακια ουτε εκει ουτε παραγγελια οποτε θα τα παρω ετσι κι αλλιως απο www.fc-moto.de

μου δωσε ο τυπος καποιες αλλες και το νουμερακι μου ηταν 40!
    οποτε σε ενα 10ημερακι προστιθεται νεο μελος στον εξοπλισμο!
    Ante kaloforeto!!!!
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Retired Rider Το avatar του/της 675
    Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
    Ante kaloforeto!!!!
    ευχαριστω!!

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer
    Τα συγκεκριμένα μποτάκια που έχει στο λινκ,γνώμη μου δεν έχουν κ τόσο νόημα..

Καλυτερα να πάρεις μια μπότα κανονική ή αν θες μποτάκι πάρε κάτι πιο 'πολιτικό'..

[size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
    Τα συγκεκριμένα μποτάκια που έχει στο λινκ,γνώμη μου δεν έχουν κ τόσο νόημα..

Καλυτερα να πάρεις μια μπότα κανονική ή αν θες μποτάκι πάρε κάτι πιο 'πολιτικό'..

τι να με κανω που θελω να ναι και λιγο μουρικο το μποτακι μου...

ασε λαμπρο δεν τα βγαζεις περα με τη περιπτωση μου..

σωστα τα ειπες απλα εγω ειμαι λιγο περιεργος..

καλύτερος ! Το avatar του/της Nikoskazer2000

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: μιας και πηρα φορα, ας κανω αλλη μια μ@λ...α!

ωραιος και συνοπτικος

την αγορα παντως θα την κανω καθαρα απο νετ... απλα θελω να βρω το νουμερο που θα παραγγειλω!

και γω τα σκεφθηκα αυτα που λες αλλα επειδη κατα κυριο λογω θα κυκλοφορει πολη-μικρα ταξιδακια δεν ξερω μαλλον στα μποτακια θα καταληξω...

Ηλία δε βλέπω τίποτα προστασίες κνήμης που είναι οι πιο σημαντικές για 'μενα γι' αυτό σου πρότεινα τις τουριστικές.

Μην ακούς τη λέξη "μπότες" και σου 'ρχεται η λέξη "δυσχρηστία" στο μυαλό. Έχω περπατήσει αμέτρητα χιλιόμετρα εντός και εκτός πόλης μ' αυτές που σου πόσταρα παραπάνω και δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα.

Εντάξει δε σου λεω πως θα μπορείς να τρέχεις κιόλας αλλα οι προστασία που σου παρέχουν είναι πολύ πιο ρεαλιστική απο την προστασία φτέρνας και δάχτυλων που θα σου προσφέρουν μόνο τα Alpine Stars.

Γνώμη μου έτσι...
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

Χώρια που είναι και εξαιρετικά διακριτικές (δεν τις παίρνει χαμπάρι κανείς αν τις φοράς μεσ' απ' το παντελόνι).

Στα (+) και η προστασία καλαμιού.

Ορκισμένος σιδερόκωλος!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: μιας και πηρα φορα, ας κανω αλλη μια μ@λ...α!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
    Ηλία δε βλέπω τίποτα προστασίες κνήμης που είναι οι πιο σημαντικές για 'μενα γι' αυτό σου πρότεινα τις τουριστικές.

Μην ακούς τη λέξη "μπότες" και σου 'ρχεται η λέξη "δυσχρηστία" στο μυαλό. Έχω περπατήσει αμέτρητα χιλιόμετρα εντός και εκτός πόλης μ' αυτές που σου πόσταρα παραπάνω και δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα.

Εντάξει δε σου λεω πως θα μπορείς να τρέχεις κιόλας αλλα οι προστασία που σου παρέχουν είναι πολύ πιο ρεαλιστική απο την προστασία φτέρνας και δάχτυλων που θα σου προσφέρουν μόνο τα Alpine Stars.

Γνώμη μου έτσι...
    νικολα δεν τιθεται το παραμικρο θεμα για την ασφαλεια που σου παρεχουν οι μποτες..

σαφως ειναι τεραστια η διαφορα απο τη στιγμη που οι μποτες σου καλυπτουν ολη την κνημη με ενα σωρο προστασιες απανω..
    σαφως θα ειναι και σιγουρα αλλη αισθηση, αλλη "στιβαροτητα" αλλη προστασια στο ατυχημα..
    συμφωνω απολυτα σε ολα τα θεματα ασφαλειας αλλα και χρηστικοτητας

δεν αντιλεγω στο θεμα χρηστικη οντως μπορει να ειναι ακομα και το ιδιο βολικη μπορει και πολυ ανωτερη στο περπατημα δε ξερω δεν εχω λιωσει καμια μποτα και κανενα μποτακι στο ποδι μου..

απλα το θεωρω λιγο υπερβολη προσωπικα και για τις διαδρομες μεσα στην πολη και γενικοτερα εκτος πιστας.. λαθος μου το αναγνωριζω καθως οι κυνδινοι υπαρχουν παντου απλα εμενα μου εχει κατσει στο μυαλο σαν κατι περιττο...δε ξερω

παντως να σαι καλα καλοδεχουμενες ολες οι αποψεις να τις συζητησουμε..!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: μιας και πηρα φορα, ας κανω αλλη μια μ@λ...α!

νικολα δεν τιθεται το παραμικρο θεμα για την ασφαλεια που σου παρεχουν οι μποτες..

σαφως ειναι τεραστια η διαφορα απο τη στιγμη που οι μποτες σου καλυπτουν ολη την κνημη με ενα σωρο προστασιες απανω..
    σαφως θα ειναι και σιγουρα αλλη αισθηση, αλλη "στιβαροτητα" αλλη προστασια στο ατυχημα..
    συμφωνω απολυτα σε ολα τα θεματα ασφαλειας αλλα και χρηστικοτητας

δεν αντιλεγω στο θεμα χρηστικη οντως μπορει να ειναι ακομα και το ιδιο βολικη μπορει και πολυ ανωτερη στο περπατημα δε ξερω δεν εχω λιωσει καμια μποτα και κανενα μποτακι στο ποδι μου..

απλα το θεωρω λιγο υπερβολη προσωπικα και για τις διαδρομες μεσα στην πολη και γενικοτερα εκτος πιστας.. λαθος μου το αναγνωριζω καθως οι κυνδινοι υπαρχουν παντου απλα εμενα μου εχει κατσει στο μυαλο σαν κατι περιττο...δε ξερω

παντως να σαι καλα καλοδεχουμενες ολες οι αποψεις να τις συζητησουμε..!
    Σεβαστή η γνώμη σου και κανε οτι νομίζεις, αλλα να σου υπενθυμίσω οτι κι' εγω έσπασα το πόδι μεσ' την πόλη με 15χ.α.ω οταν με εμβόλισε κουτί και 'γω φορούσα καλό οριβατικό μποτάκι των 150ευρώ (προστασία σε δάχτυλα και φτέρνα είχε και αυτό μόνο).
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: μιας και πηρα φορα, ας κανω αλλη μια μ@λ...α!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
    Σεβαστή η γνώμη σου και κανε οτι νομίζεις, αλλα να σου υπενθυμίσω οτι κι' εγω έσπασα το πόδι μεσ' την πόλη με 15χ.α.ω οταν με εμβόλισε κουτί και 'γω φορούσα καλό οριβατικό μποτάκι των 150ευρώ (προστασία σε δάχτυλα και φτέρνα είχε και αυτό μόνο).
    εχεις δικιο ρε νικολα οι κυνδινοι ειναι πολλοι αληθεια το ξερω..
    να μαστε καλα και να προσεχουμε ειναι το σωστοτερο..

(δε λεω φυσικα οτι δεν προσεχες ή κατι τετοιο, οταν γινονται αυτα συνηθως δεν φταιμε εμεις..)

ti egine??

irthan ta mpotakia???
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

mpravo!
    kai twra ypomonh se kamia evdomada to argotero tha soy erthei!!
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

mpravo!
    αντε να δουμε..

mpravo!

εμένα σε 6 μέρες ήταν σπίτι!

Re sy losstri se kanoniko papoutsi ti noumero foras??Thelo k go na ta parageilo ta mpotakia alla dn exo oreksi na trxo sta magazia kai na dokimazo mpotes tis alpinestars...Kanonika forao 42,auto les na einai kai to noumero mou sta mpotakia???

Euxaristo...

SORRY Losttris ithela na grapso...

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Λοιπόν μιας και είναι επίκαιρο
    από DUKASII στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 92
    Τελευταίο μήνυμα: 25/07/2010, 15:16
  2. Μιας και χτες ήταν
    από adam_tsouk στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 02/12/2004, 17:37