Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 42

Θέμα: για οσους νομίζουν....

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
    καρτχήςν ΜΗΝ θεωρείς τιποτα δεδομένο.....το οτι το εισάγει η οποιαδηποτε εταιρεία που ασχολειτε με μοτ/κα ειδη δυστυχως ΔΕΝ σημαινει οτι τα προιοντα που διαθετει ειναι ασφαλη.
    Μα όλα καλύπτουν τις ελάχιστες προδιαγραφές 22.05, οπότε δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι επικίνδυνα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
    Για να μην πιάνουμε τα άκρα ... υπάρχουν και πάρα πολύ καλά κράνη στα 400? !!

.
    exeis dikio kyriako sta idia lefta yparxoun kai koryfaia,arkei na exeis orejh na psakseis!!

<<Arai RX7 nakano 383.80€>>

Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
    exeis dikio kyriako sta idia lefta yparxoun kai koryfaia,arkei na exeis orejh na psakseis!!

<<Arai RX7 nakano 383.80€>>

Αμα ανοιγοκλείνει , μαγκιά του .

Αμα ανοιγοκλείνει , μαγκιά του .
    na anoigoklinei pio??? to RX7 einai fullface!
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Ναι αγαπητέ φίλε , μόνο που εγώ προσωπικά έχω άλλα κριτήρια , για το θέμα καλό κράνος .

Τα fullface δεν είναι στην λίστα μου .

Πάντως, καλά έκανες και έβαλες μια ακόμα επιλογή στο τραπέζι .

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Νομίζω ότι όσον αφορά τις προδιαγραφές κάθε προϊόντος είναι πράγματα απτά! Δεν μπορεί να λέμε για κάτι, καλύπτει λίγο τις προδιαγραφές ή πολύ!!!!! Ή τις καλύπτει ή όχι!!! Τώρα για το κόστος, πέρα από την ασφάλεια παίζουν και άλλα ρόλο!!! Ας πούμε υπάρχουν κράνη που δεν δημιουργούν τέτοιους στροβιλισμούς αέρα ώστε να κάνουν θόρυβο σε μεγάλες ταχύτητες. Αυτά είναι πιο ακριβά, γιατί εκτός από την ασφάλεια έχουν δώσει βάσει και σε άλλα πράγματα και αυτό βέβαια το πουλάνε ακιρβά!!!

Τα δε πλέον απαράδεκτα κράνη για ταξίδια είναι τα ανοιγόμενα και τα μη φουλφέης. Δεν προσφέρουν καμία προστασία στην κάτω γνάθο και ειδικά τα ανοιγόμενα είναι επικίνδυνα γιατί μπορεί να σπάσουν στις ενώσεις!!! Τώρα βέβαια ο καθένας έχει δικαίωμα να παίζει όσο γουστάρει με το σώμα και τη ζωή του!!!!

....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Ναι αγαπητέ φίλε , μόνο που εγώ προσωπικά έχω άλλα κριτήρια , για το θέμα καλό κράνος .

Τα fullface δεν είναι στην λίστα μου .

Πάντως, καλά έκανες και έβαλες μια ακόμα επιλογή στο τραπέζι .
    Pera apo ta gousta tou kathenos to kranos einai amesa syndedemeno me ton tropo xrhshs tou kathenos.
    Egw tha stathw sto thema kostos.Den mporei ena kranos pou sthn ellada exei 850 evro sthn ypolipi evropi 700 kai sth amerikh 385 den mou fenetai logiko.
    kai tha mporouse h politeia anti na afksisei ta prostima na edine kamia epidothsh na agorazame kainoyrio kranos.
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Pera apo ta gousta tou kathenos to kranos einai amesa syndedemeno me ton tropo xrhshs tou kathenos.
    Egw tha stathw sto thema kostos.Den mporei ena kranos pou sthn ellada exei 850 evro sthn ypolipi evropi 700 kai sth amerikh 385 den mou fenetai logiko.
    kai tha mporouse h politeia anti na afksisei ta prostima na edine kamia epidothsh na agorazame kainoyrio kranos.

ΟΚ συμφωνούμε ότι οι τιμές εδώ στο Ελλάντα είναι άπιαστες και απίστευτες. Αλλά σίγουρα ένα κράνος που έχει 80€ κάτι στραβό έχει!!!!!

....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Το κριτήριο αγοράς κράνους είναι πρώτα το ECE R 22-05.
    Απο εκεί και πέρα οι απαιτήσεις για πολλά νούμερα, ώστε να ταιριάζουν στο κεφάλι καθενός, αεροδυναμική μελέτη ποιότητα υλικών-υφασμάτων R&D της εταιρείας καθορίζουν τις τιμές τους.
    Και η πραγματικότητα είναι οτι συνήθως σε ακριβό κράνος θα βρείς κάτι να σου έρχεται κουτί στο κεφάλι θα βρείς το επίπεδο θορύβου που ταιριάζει στις ταχύτητες που κινείσαι τον εξαερισμό που θέλεις το ανταλακτικό την καλή ζελατίνα όσο σκούρα θέλεις και ένα σωρό άλλες ευκολίες, που σε φτηνά κράνη δεν μπορεί να βρείς.
    Δεν σημαίνει πάντως οτι εφόσον σε βολεύει ένα φτηνότερο εντός προδιαγραφών δεν είναι καλό.
    Και τέλος να έχουμε υπ όψιν μας οτι οι προδιαγραφές είναι ένα ελάχιστο κατώφλι απαιτήσεων, που μπορεί να υπερκαλύπτεται πολλές φορές απο κάποιες εταιρείες, ενώ απο άλλες απλά να περνάει.

Για στάκαμαν ορέ !!

Εγω απο Ελλάδα το πήρα , και ήταν και 20 ? φθηνότερο από Γερμανία ..

Οποιος δεν ψάχνει την πατάει !!

440 ήθελε ο αντιπρόσωπας

420 ήθελε ο Βολιώτης μεταπωλητής

370 ήθελε η αποθήκη στην Ηλιούπολη + 5? ΚΤΕΛ

390 ήθελε ο Louis.de +15 ? μεταφορικά . ( τώρα στα μεταφορικά δεν είμαι σίγουρος, από ένα ποσό και πάνω στα στέλνει τζάμπα )

Any way .... αυτά !!

Δεν χρειάζεται να δώσει επιδότηση,το μόνο που έχει να κάνει είναι να αφαιρέσει τον Φ.Π.Α από τα κράνη,τα μπουφάν και όλη την ένδυση που θεωρείται εξοπλισμός ασφαλείας.Είναι τραγικό να πληρώνουμε φόρο για να αγοράζουμε προστατευτικό εξοπλισμό.Άσε που το πιο σωστό θα ήταν μαζί με την αγορά μοτοσυκλέτας να υποχρεούται ο καταστηματάρχης να παρέχει πιστοποιημένο εξοπλισμό στον αγοραστή.Όπως η ζώνη ασφαλείας στα αυτοκίνητα που παρέχεται (εδώ και πάρα πολλά χρόνια) στον βασικό εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων
    Fortis Fortuna Adiuvat

Multistrada Μέλος Το avatar του/της Stelth
    Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
    Δεν χρειάζεται να δώσει επιδότηση,το μόνο που έχει να κάνει είναι να αφαιρέσει τον Φ.Π.Α από τα κράνη,τα μπουφάν και όλη την ένδυση που θεωρείται εξοπλισμός ασφαλείας.Είναι τραγικό να πληρώνουμε φόρο για να αγοράζουμε προστατευτικό εξοπλισμό.Άσε που το πιο σωστό θα ήταν μαζί με την αγορά μοτοσυκλέτας να υποχρεούται ο καταστηματάρχης να παρέχει πιστοποιημένο εξοπλισμό στον αγοραστή.Όπως η ζώνη ασφαλείας στα αυτοκίνητα που παρέχεται (εδώ και πάρα πολλά χρόνια) στον βασικό εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων
    Σωστά όλα όσα λές αλλα δεν είναι εφικτά για πολλούς λόγους

Ένας απ' τους πολλούς

Αγοράζεις το νέο μοτορι σου π.χ. CBR-1000RR και ο καταστηματάρχης σου δίνει κράνος εντούρο.
    Για σκέψου το λίγο έτσι
    Ducatisti υπάρχουν πολλοί
    Ducatistiani ένας!!

Για σκέψου όμως και το άλλο ... το ένα βράδυ μου έκλεψαν το κράνος , και την άλλη μέρα με έγραψαν ...

Διπλή ζημιά .. και αγορά κράνους και κλήση !!

Ας είχα δεύτερο, έστω και από εντούρο !!

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
    τα λέω και γω καιρό... αλλά....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Με τον ΦΠΑ το βλέπω λίγο δύσκολο γιατί απλά θα ψωνίζει όλη η Ευρώπη απο το Ελλάδα 20% φτηνότερα, δεν γίνεται.
    Και ο εξοπλισμός ασφαλείας για την μοτό είναι κάτι εντελώς προσωπικό και όχι μονόδρομος όπως η ζώνη, είπαμε άλλες απαιτήσεις έχει ο αναβάτης του χχ στο ταξίδι και άλλες το 125 στην πόλη.

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 01/10/2004, 10:07
  2. Για όσους ακούνε metal
    από tai στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 10/08/2004, 22:42
  3. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 27/07/2004, 01:14
  4. Για οσους χαθηκαν νωρις...
    από koufaloni στο forum Off topic