Πωλείται σαν FI !
Πωλείται σαν FI !
Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΥΣΑ....
ΔΕΝ ΛΕΣ ΑΡΧΗΓΕ ΟΤΙ ΦΥΣΗΞΕ ΑΕΡΑΚΙ, ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΤΟ ΚΥΜΑ....
TATAR
Από ένα γρήγορα ψάξιμο στο site της Honda δεν το βρήκα πουθενά γι'αυτό ανησύχησα, φαντάζομαι πως θα δίνουν τα τελευταία κομμάτια τώρα..Αρχικά δημιουργήθηκε από TATAR
Πωλείται σαν FI !
Πολύ ωράιο μηχανάκι πάντως![]()
![]()
o σαρακακης δεν το εχει στο site του, ειναι πολύ πιθανόν να το σταματήσει. Έξω πάντως υπάρχει κανονικά πχ αγγλία .Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Από ένα γρήγορα ψάξιμο στο site της Honda δεν το βρήκα πουθενά γι'αυτό ανησύχησα, φαντάζομαι πως θα δίνουν τα τελευταία κομμάτια τώρα..
Πολύ ωράιο μηχανάκι πάντως![]()
![]()
Πάντως από τότε που βγήκε το RR, η χόντα το "απλοποίησε" το 'f. Πχ όταν το πήρα εγω το 2002, το μηχανάκι είχε πλήρως ρυθμιζόμενες αναρτήσεις μπρος-πίσω (προφόρτιση, επαναφορά, συμπίεση). Μετέπειτα, η μπροστινή ανάρτηση ευνουχίστηκε, καμία ρύθμιση, και η πίσω έμεινε μόνο με προφόρτιση και μια εκ των αποσβέσεων (δεν θυμάμαι ποια, επαναφορά ή συμπίεση)...
και πανέμορφο με ωραίο βάψιμο (έχω το μαύρο με πορτοκαλί το λογότυπο CBR), όχι όπως τα ss
που νομίζεις ότι έπεσε ο κουβάς του μπογιατζή απάνω τους.
το μόνο άσχημο τα φλας, φαίνονται σαν αυτιά σκύλου, δεν τα αλλάζω όμως γιατι 1) βγάζουν μάτι και 2) θέλω να το διατηρήσω όσο γίνεται γνήσιο. το μόνο που έχω αλλάξει η σέλλα, έχω βάλει μία αμερικάνικη corbin, ποιό κατάλληλη για τα κιλά μου (και την ηλικία μου![]()
)
TATAR
φωτο της σέλας??Αρχικά δημιουργήθηκε από TATAR
και πανέμορφο με ωραίο βάψιμο (έχω το μαύρο με πορτοκαλί το λογότυπο CBR), όχι όπως τα ss
που νομίζεις ότι έπεσε ο κουβάς του μπογιατζή απάνω τους.
το μόνο άσχημο τα φλας, φαίνονται σαν αυτιά σκύλου, δεν τα αλλάζω όμως γιατι 1) βγάζουν μάτι και 2) θέλω να το διατηρήσω όσο γίνεται γνήσιο. το μόνο που έχω αλλάξει η σέλλα, έχω βάλει μία αμερικάνικη corbin, ποιό κατάλληλη για τα κιλά μου (και την ηλικία μου![]()
)
απο περιεργεια..![]()
πολυ καλη μοτο..το διαπιστωνω καθε μερα..
to f4i exei stamatisei pleon,nomizo mexri 05 vgike,malista to teleyteo DEN eixe rithmiseis sto pirouni empros.Profanos ypirxe kapoio stock kai gia ligo kairo ypirxan akomi kainourgia.
Pisteyo pos eprepe na to exei akoma stin gama tis i HONDA,pleon den vriskeis tetoio mixanaki pou ta kanei ola sta 600.
Το κρεβάτι είναι το πιο επικίνδυνο μέρος του κόσμου.
Ενενήντα τοις εκατό των ανθρώπων πεθαίνουν εκεί.
[
Pisteyo pos eprepe na to exei akoma stin gama tis i HONDA,pleon den vriskeis tetoio mixanaki pou ta kanei ola sta 600. [/B][/QUOTE]
+1![]()
Dankannn
CBR 600F THE BEST
Το τελευταιο (2006) cbr600f εβγαινε σε 2 χρωματα.
Δεν μπορει ολο και θα εχει ο σαρακα καποιο να καθετε.
μόλις μπορέσω, λίγο υπομονή γιατί είναι στο γκαραζ. πάντως και στο σαϊτ της corbin μπορείς να την δείς. εγω την είχα πάρει απο την ΜΟΤΟΡΟΔΑ (μου την στείλανε τα παιδιά με δύο μπουκάλια καθαριστικό)Αρχικά δημιουργήθηκε από ronin1
φωτο της σέλας??
απο περιεργεια..![]()
πολυ καλη μοτο..το διαπιστωνω καθε μερα..
TATAR
για μένα ΜΕΓΑΛΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ το κεντρικό στάντ. Μπορείς να την πλύνεις-λαδώσεις αλυσίδα άνετα και να την φυλάξεις στο γκαράζ χωρίς να φθείρεις τα λάστιχα. (το πίσω δεν πατά, το μπροστά πολυ ελαφρά) Το μόνο που μου - του λείπει είναι ένα gear indicator γιατί λόγω ροπής ξεχνώ καμμιά φορά τι ταχύτητα έχει μέσα ( σε χαλαρό ρυθμό την δουλεύω γύρω στις 5000 - 6000 στροφές) Ξέρω ότι υπάρχουν αφτερμάρκετ αλλά διστάζω μην...... ζημιά στα ηλεκτρικά, κοφτάκι, μονωτική ταινία κλπ![]()
![]()
![]()
Έχει βάλει κανείς?
TATAR
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
To ασημι-μαυρο
MIAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Meyaleleth
MIAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
Χαιρομαι για το γουστο σου![]()