πολυ προσοχη...
μονο αυτο!
![]()
μαγκες του κ#@$!@$!...
Ακατονομαστε προσοχη![]()
Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)
"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"
Δεν είναι μάγκες του κώλου. Είναι οπλισμένοι άνθρωποι με ενίοτε περίεργη νοοτροπία. Κάποιοι το παίζουνε καπετανέοι και περνάει το δικό τους με διάφορους τρόπους (όπλα, απειλές, βιαιοπραγίες). Το θέμα δεν αρχίζει στην Κρήτη και σίγουρα δεν εξαντλέιται εδώ. Όταν έμενα Αθήνα μέσα στα σκατά στα Κάτω Πατήσια με είχαν απειλήσει με πιστόλι 2 φορές σε παρόμοια περιστατικά στο δρόμο(!!) και πάλι καλά που το έβαλα στα πόδια παρόλο που είχα δίκιο. Τι δίκιο να έχεις άμα σου τραβήξει ο άλλος το κουμπούρι; Ναι στην Κρήτη έχουμε όπλα. Ναι και στην Αθήνα έχουνε όπλα και μαχαίρια και όλα τα συναφή. Και στην Θεσσαλονίκη και παντού. Ο χρυσός κανόνας είναι ΦΕΥΓΑ αμα μυριστείς ότι κάτι δεν πάει καλά και μην ανοίγεις κουβέντες σε περιέργες καταστάσεις.
Και αφήσετε κατά μέρους τις γενικεύσεις για τους Κρητικούς.
Σκατα στα μουτρα τους ειναι οι γιδογαμηδες εδω κατω...
Και ρεζιλης του ανδρικου γενους οποιος παει να κανει κουμαντο με το κουμπουρι...
Οι κοτες του κερατα...που εχω δει μαυροπουκαμισα να κλαιει σαν την δαρμενη π@υτανα μολις του περασαν οι εκαμιτες τις χειροπεδες...
Γουσταρεις ρε φιλε τα οπλα?τραβα γραψου σε ενα σκοπευτικο συλλογο μα τοσους εχουμε εδω κατω,και τραβα ριχνε στα σκοπευτηρια 1000 σφαιρες να βγαζεις το αχτι σου νομιμα και ωραια...
Ξεφτιλες ορισμενοι,αλλα ποιος θα τους βαλει στην θεση τους δεν ξερω...
του φευγατου η μανα δεν εκλαψε ποτε λεει ενα γνωμικο.....
αλλά από την άλλη και συ αφου δεν...τι τον κάνεισ τον τσαμπουκα?
![]()
Κοπέλια, κατέχετε ότι απο την κεφαλή βρωμά το ψάρι. Το θέμα (ναι, και ετουτονέ) είναι πολιτικό. Ξέρετε μωρέ πόσα κουμπούρια κυκλοφορούν στην Κρήτη νόμιμα; Πάρα πολλά! Και είναι σε λάθος χέρια γιατί όντε θέλουνε να βγάλουνε άδεια πάνε στους βουλευτές οι οποίοι το κανονίζουν. Μπροστά μου έχει γίνει τέτοια κανονισιά παραπάνω από 3-4 φορές! Τηλ στον βουλευτή και τσουπ η άδεια στο σπίτι με τα ΕΛΤΑ! Στην τεχνική εταιρεία που δουλεύω οι περισσότεροι αλλοδαποί εργάτες οπλοφορούν γιατί τους κλέβουνε τις πληρωμές οι του συναφιού τους. Δεν είναι οι μαυροπουκαμισάδες το πρόβλημα γιατί και εγώ μαύρο πουκάμισο φορώ και το τιμώ αλλά δεν το παίζω καπετάνιος.
giati ego den? mia xara tou ta paΑρχικά δημιουργήθηκε από costas81
του φευγατου η μανα δεν εκλαψε ποτε λεει ενα γνωμικο.....
αλλά από την άλλη και συ αφου δεν...τι τον κάνεισ τον τσαμπουκα?
![]()
apo kei pera omos, exo ena provlima stin efarmogi![]()
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
όπως είπε και ο Εχετλαίος... παντού μπορεί να συμβεί.
Δώστε τόπο στην οργή... δεν βγάζει πουθενά ο καυγάς... μόνο αν σας επιτεθεί πρώτος αντιδράστε... αλλιώς κάντε την με ελαφρά και στην τελική ακόμα και δίκιο να είχατε , θα σας έχει περάσει μετά τα πρώτα 20 λεπτά... Πραγματικά δεν αξίζει.
Παρόμοιο περιστατικό είχα ενώ ήμουν με το Ι.Χ. και κάποιος τύπος που φορούσε ενα καθικάκι για κράνος , με ενα typhoon 125αρι που ενώ πήγαινε έπεφταν βίδες, ήρθε απο δίπλα, και άρχισε και μπινελίκωνε γιατί μπήκα στην μεσαία λωρίδα ενώ ήταν αυτός εκεί . Όντως ήταν , αλλά καμιά 50αρια μέτρα πίσω και σίγουρα είχε και χώρο και χρόνο, ...ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΦΛΑΣ και οτι ήδη ήμουν μισός στην λωρίδα ενώ εκείνος ερχόταν ακόμα με οχι και πολύ γκάζι...εντάξει μηχανή οδηγώ και εγώ και ξέρω να υπολογίσω. Εκτός και αν κοιτούσε καμιά γκόμενα στην αριστερή λωρίδα, αφαιρέθηκε και τρόμαξε.
Ήρθε απο δίπλα λοιπόν και εκείνο και το άλλο και δεν ξέρω τι.... και ζήτα συγνώμη και κάτι παρόμοια... Φυσικά ποτέ δεν ζήτησα συγνώμη αλλά δεν αντέδρασα και βίαια ούτε καν στην ομιλία...
Τσίριξε, κοκκίνησε, χοροπήδηξε... είδε οτι δεν υπήρχε αντίδραση και έφυγε.
Πείτε μου τώρα αν έβγαινα έξω και τον έκανα μπάλα του μπάσκετ απο τις μάπες τι θα κέρδιζα; Αφού ούτως ή άλλως δεν έγινε τίποτα! Και οχι οτι δεν ήταν του χεριού μου!
Αλλά στην καλύτερη θα είχα χαλάσει όλη την ημέρα μου και χωρίς σοβαρό λόγο.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
giati ego den? mia xara tou ta pa
apo kei pera omos, exo ena provlima stin efarmogi![]()
αφου εβλεπες οτι ειναι μαλακας και δεν σε παιρνει να κατεβεις ...τι το συνεχιζες?
![]()
e ti na sou po re si. etsi antidrao ego, otan kapoios kanei malakia eknevrizome kai to ligotero pou mporo na kano theoro einai na tou tin po kai meta an den katalavainei na ton vriso.Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
αφου εβλεπες οτι ειναι μαλακας και δεν σε παιρνει να κατεβεις ...τι το συνεχιζες?
![]()
to na piasto sta xeria to apofevgo kai genika den exei tixei pote na plakotho sta sovara.
oti kai na simvei thelo na to apofevgo, ektos kai an kindinevei i mana o pateras o aderfos kopela i filos.
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
rethymnioths eimai kai edw einai poli xeirotera ta pragmata kai apo hrakleio kai apo xania
exoume milopotamo kai amari blepete...loipwn den exete dianoithei kan ti simbainei kathe sabatobrado sto rethymno me ta kseximena agrotika 4x4 paratimena se kathe pezodromio
ton kathe papara boskara pou einai sto club mesa mazi me alous 5-6 tou sinafiou kai perimenoun na tous sprwxei kaneis na arxisoune to glenti...kai egw o kakomoiris pou exw mono ena gamimeno sabatobrado na bgw me ti kopela m na piw ena poto san anthrwpos
spazomai kai ksenerwnw me ta zwa...alla panta to lega egw giauto me ekane o theos adinatouli kai mikrokamomeno an eimouna 2 metra tha eixa gamisei poli kosmo ma poli kosmo
ipomoni file mi dineis simasia sta zwa i kaliteri maggia itane pinakida kai kataggelia apo kei kai pera den eprepe na asxolitheis me katwterou epipedou anthrwpo
simfono me afto, alla eimai dispistos me ta conne pou paizoun edo (opos kai pantou alloste)Αρχικά δημιουργήθηκε από bajas
i kaliteri maggia itane pinakida kai kataggelia apo kei kai pera den eprepe na asxolitheis me katwterou epipedou anthrwpo
an tha proxorage katholou i ipothesi..
ase pou ziga min asxoloume oli mera me afton, na trexo se troxaies klp klp
- Hit it.
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Ηράκλειο Ρεπορτάζ 20 Ιουνίου 2007 - 10:36
Σφαίρα μέσα στα μπισκότα
http://www.cretetv.gr/news/images/9F1%20copy.jpg
Την ώρα που η 11χρονη Ειρήνη Περβολαράκη νοσηλεύεται στην Παιδοχειρουργική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, τραυματισμένη από αδέσποτη σφαίρα, ένα άλλο κοριτσάκι, μόλις 18 μηνών, που νοσηλεύεται στην Παιδιατρική Κλινική του ΠΑΓΝΗ, κόντεψε να τη... φάει κυριολεκτικά, αφού κατά περίεργο τρόπο βρέθηκε μέσα στο πακέτο με τα μπισκότα που είχε αγοράσει η μητέρα του.
Όπως κατήγγειλε η μητέρα στη “Ν. Κρήτη”, πριν από λίγες ημέρες αγόρασε ένα πακέτο μπισκότα για να τα δώσει στη μικρούλα που νοσηλεύεται με πνευμονία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο. Τα μπισκότα ήταν σφραγισμένα. Άνοιξε το πακέτο και έδωσε μερικά στο παιδί, για να βάλει τα υπόλοιπα στο συρτάρι του κομοδίνου, δίπλα ακριβώς από το κρεβάτι του θαλάμου.
Την επόμενη ημέρα έδωσε στο κοριτσάκι το κουτί με τα μπισκότα, όμως κάποια στιγμή χρειάστηκε να μιλήσει με τους γιατρούς που έκαναν επισκεπτήριο για να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας του. Όταν επέστρεψε στο παιδί, πήρε το ανοιγμένο κουτί με τα μπισκότα για να της τα δώσει εκείνη.
«Όπως έπιασα το κουτί, ένιωσα κάτι να μετακινείται μέσα, κάτι που δεν έμοιαζε φυσικά με μπισκότο. Άνοιξα εντελώς το πακέτο και τότε αντίκρισα τη σφαίρα. Σοκαρίστηκα. Δεν πίστευα στα μάτια μου. Δεν ήταν δυνατόν να υπήρχε μία σφαίρα μέσα στο κουτί με τα μπισκότα. Τόσο ο σύζυγός μου όσο και οι υπόλοιποι που βρίσκονταν στο θάλαμο είχαν μείνει έκπληκτοι».
Η γυναίκα, όπως είπε, πήγε στον περιπτερά απ' όπου είχε αγοράσει τα μπισκότα και του ανέφερε το πρωτοφανές περιστατικό. «Ο άνθρωπος έπεσε από τα σύννεφα, καθώς το πακέτο ήταν σφραγισμένο, και μου συνέστησε να επικοινωνήσω με την παρασκευάστρια εταιρεία. Δεν επιθυμώ να κινηθώ δικαστικώς. Στόχος μου είναι να ενημερωθεί ο κόσμος ώστε όλοι να είναι πιο προσεκτικοί, ειδικά όταν πρόκειται για μικρά παιδιά. Η κόρη μου, στην ηλικία που είναι, βάζει στο στόμα της ό,τι βρει».
ΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΣ ΚΑΡΕΚΛΑΚΗ
Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΥΣΑ....
ΔΕΝ ΛΕΣ ΑΡΧΗΓΕ ΟΤΙ ΦΥΣΗΞΕ ΑΕΡΑΚΙ, ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΤΟ ΚΥΜΑ....
TATAR
Από σφαίρα η αναγκαστική προσγείωση του ελικοπτέρου στα Ζωνιανά!
Πρωταθλητής στη σκοποβολή θα μπορούσε μόνο να κάνει αυτό που έκανε προχθές το μεσημέρι ο πιστολέρο που έβαλε εναντίον ελικοπτέρου ιδιωτικής εταιρείας στα Ζωνιανά.
Να στοχεύσει δηλαδή από μεγάλη απόσταση και να βρει το κατάλληλο σημείο που μία και μόνο σφαίρα θα προκαλούσε απώλεια στήριξης και τελικά ανώμαλη προσγείωση, όπως και έγινε στο γήπεδο του χωριού.
Η επιτροπή εμπειρογνωμόνων αν και ακόμη δεν έχει συντάξει το επίσημο πόρισμα για τα αίτια του αεροπορικού ατυχήματος στον ορεινό Μυλοπόταμο, ωστόσο χθες σύμφωνα με πληροφορίες της «Π», κατέληξε μετά από έλεγχο του ελικοπτέρου σε ασφαλές συμπέρασμα.
Η αιτία του αεροπορικού ατυχήματος σύμφωνα με τους ειδικούς, οφείλεται σε σφαίρα που χτύπησε το σύστημα που δίνει κίνηση στον ουραίο έλικα. Το σημείο αυτό βρίσκεται στο πίσω μέρος του ελικοπτέρου και από τη βολίδα κόπηκε το συρματόσκοινο που κινεί τον μικρό έλικα.
Έτσι εξηγείται η τρελή πορεία που διέγραψε και η αναγκαστική του προσγείωση, μόλις προσπάθησε να σηκωθεί για να μεταφέρει κόσμο από το γήπεδο των Ζωνιανών στο πιο ψηλό σημείο του Ψηλορείτη.
Το ελικόπτερο από τα Ζωνιανά μεταφέρθηκε στο αεροδρόμιο Ηρακλείου, όπου και ελέγχτηκε από τους εμπειρογνώμονες, αρμόδιους για αεροπορικά ατυχήματα της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας. Βέβαια, για να καταλάβει κανείς το λόγο που «έπεσε» το ελικόπτερο δεν ήταν απαραίτητο να είναι ειδικός.
Η τρύπα που υπήρχε στο πίσω μέρος του «έβγαζε μάτι» και μαρτυρούσε από την πρώτη στιγμή τι μπορεί να έχει συμβεί.
Επίσης, αστυνομικοί από το Ρέθυμνο ήταν σχεδόν σίγουροι από προχθές ότι πυροβολήθηκε από άτομο που θα νόμισε ότι το ελικόπτερο είναι της Αστυνομίας και ότι πραγματοποιούσε έρευνες στην περιοχή. Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο.
Το ελικόπτερο της ιδιωτικής εταιρείας έχει τα ίδια χρώματα περίπου με αυτό της ΕΛΑΣ και είναι λογικό να … μπερδεύτηκε ο δράστης.
Οι ειδικοί έδωσαν χθες το «πράσινο φως» για να αποδεσμευθεί και να επιστρέψει στην Αθήνα ακτοπλοϊκώς όπου θα επισκευαστούν οι ζημιές του.
TATAR
δεν παλεύεται η κατάσταση!.Αφού και η αστυνομία φοβάται, τα τμήματα σε χωριά (όσα υπάρχουν) είναι διπλοκλειδωμένα τα βράδυα.
TATAR