Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Sorry φιλαράκι, αλλά δεν μας αρκεί ο λόγος σας...![]()
Sorry ρε καρνταση αλλα το "αλλο" το 'χω ταμενο στην γυναικα μου...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
μετα απο πολυ καιρο, σημερα εχω διαθεση να πω μια ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εσύ να αφήσεις τις καλημέρες, και να τσακιστείς να πάρεις υλικά.
Εχουμε δουλειά σήμερα....![]()
+ όσα θεςΑρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Σκεφτομουν διαβαζοντας χτες ολα τα ποστ στα οποια αναφερεσε οτι η εποχη που το "μοτο" ειχε πλακα, περασε...Βλεποντας το μηνυμα σου ελπιζω οτι μπορει και να αλλαζει το κλιμα. Σταθη μακαρι να γινουν τα πραγματα οπως τα λες και ειμαι στην διαθεση σου να βοηθησω οπως μπορω.![]()
![]()
ΑνεπιστρεπτίΑρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Σκεφτομουν διαβαζοντας χτες ολα τα ποστ στα οποια αναφερεσε οτι η εποχη που το "μοτο" ειχε πλακα, περασε..
![]()
![]()
den exw kanei kai ta perisia post edw mesa alla thymame aksexasta prin kamposo
kairo pou diavaza ena thread apo ena palikari pou elege to eksis :ithela mixani doulepsa
sklira ena kalokairi mazepsa ta lefta kai telika oi goneis m de me afisan na parw auto pou ithela alla pira ena scooter pou ithelan autoi.to prwto pragma pou m irthe sto mialo
itan i leksi <<flwros>>kai ayto egrapsa oxi apo kakia alla giati etsi mou bgike giati enw ithele kati allo ekane auto pou telika ithelan oi alloi adynamia xarkatira flwria ....anyway to post m ayto sbistike apo admin kai me to dikio t den itan tipota ousiastiko alla mi ksexname oti o
kathenas mporei na leei ti gnwmi t eite kali eite kaki an itan ola ta post thetika de tha ebgaine kai kati kalo apo tis sizitiseis alla oloi tha simfwnousame sauta pou lene kapioi...an kapioi to paratrabiksoun arketa kai apla prospathoyn na prokalesoun diamaxi kalws to ban an apla lene mia gnwmi pisteyw de stekei..ti na pw de kserw isws to kanes kala isws kai oxi...egw ton simpathousa ton oresti pantws itane kagourakos apo tous ligous![]()
![]()
![]()
![]()
Όταν ορισμένοι καταλάβουν ότι η ζωή ούτε αρχίζει αλλά ούτε και τελειώνει με ένα ιντερνετ φόρουμ,τότε παίζει και να ησυχάσουμε λιγάκι...
γιατί μας έγιναν ολίγον τι τσουρέκια τελευταίως...
Καλημερίζω κι εγώ την "καινούρια" μέρα που ανατέλλει.
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Καλά, δεν πέθανε κιόλας. Ενα μπανάκι έκανε.Αρχικά δημιουργήθηκε από bajas
...egw ton simpathousa ton oresti pantws itane kagourakos apo tous ligous
Ο καθένας έχει τη δική του άποψη και για τα περίφημα "όρια" και πότε αυτά ξεπερνιούνται. Οι κανόνες μόνο γενικοί μπορεί να είναι. Και το πότε κάποιος παρεκτρέπεται είναι στο χέρι των μοντς να το κρίνουν. Λάθος-ξελάθος, κάντε γαργάρα επιτέλους και τα σβησίματα και τα μπαν και πάμε παρακάτω. Αλλιώς δε γίνεται. Σε όλους μας έχουν σβηστεί μηνύματα, είναι δυνατόν να κάνουμε κάθε φορά ολόκληρη βαβούρα γι αυτό το πράγμα; Και τι χάθηκε δλδ; Ιστορία πάμε να γράψουμε και είναι το κάθετι τόσο σημαντικό που πρέπει να το κρατήσουμε;
safety doesn't happen by accident
Εγώ χαίρομαι πολύ που διαβάζω (αν και μου βγαινουν ταΑρχικά δημιουργήθηκε από bajas
den exw kanei kai ta perisia post edw mesa alla thymame aksexasta prin kamposo
kairo pou diavaza ena thread apo ena palikari pou elege to eksis :ithela mixani doulepsa
sklira ena kalokairi mazepsa ta lefta kai telika oi goneis m de me afisan na parw auto pou ithela alla pira ena scooter pou ithelan autoi.to prwto pragma pou m irthe sto mialo
itan i leksi <<flwros>>kai ayto egrapsa oxi apo kakia alla giati etsi mou bgike giati enw ithele kati allo ekane auto pou telika ithelan oi alloi adynamia xarkatira flwria ....anyway to post m ayto sbistike apo admin kai me to dikio t den itan tipota ousiastiko alla mi ksexname oti o
kathenas mporei na leei ti gnwmi t eite kali eite kaki an itan ola ta post thetika de tha ebgaine kai kati kalo apo tis sizitiseis alla oloi tha simfwnousame sauta pou lene kapioi...an kapioi to paratrabiksoun arketa kai apla prospathoyn na prokalesoun diamaxi kalws to ban an apla lene mia gnwmi pisteyw de stekei..ti na pw de kserw isws to kanes kala isws kai oxi...egw ton simpathousa ton oresti pantws itane kagourakos apo tous ligous![]()
![]()
![]()
![]()
) αυτό το ποστ τώρα, γιατί ειναι το παράδειγμα του χρήστη που κόπηκε (καλώς ή κακώς, δεν έχει σημασία) χωρίς προειδοποίηση, εξηγήσεις, πρωτόκολλο και χαρτόσημο κλπ κλπ και ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ!!!!
Όσο για τις "γνώμες", με πρόλαβε η κυρά βάντα από πάνω...
---
Προσέχουμε για να τρέχουμε
εγω να ρωτηξω κατι εγκυκλοπαιδικο?![]()
το μπανακι ποσο κραταει?![]()
Κοίτα τώρα.. αν αρχίσει ο άνθρωπος να μουλιάζει δεν αντέχει και πολύ ώρα ακόμα μέσα στη μπανιέρα..Αρχικά δημιουργήθηκε από losttris
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Κοίτα τώρα.. αν αρχίσει ο άνθρωπος να μουλιάζει δεν αντέχει και πολύ ώρα ακόμα μέσα στη μπανιέρα..![]()
![]()
σπαμμερ!
ban τωρΑ![]()
:rotflmao: :rotflmao:![]()
Φαντάζομαι είναι κάτι ρευστόΑρχικά δημιουργήθηκε από losttris
Ίσως από μια μέρα ως μόνιμο
ΥΓ. γιατί ρωτάς , είσαι άπλυτος.?![]()
θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
πω-πω μια κανονια!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από marulis
ΥΓ. γιατί ρωτάς , είσαι άπλυτος.?![]()
οχι..
ατριχος ειμαι![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ακριβώς έτσι ........Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
Καλά, δεν πέθανε κιόλας. Ενα μπανάκι έκανε.
Ο καθένας έχει τη δική του άποψη και για τα περίφημα "όρια" και πότε αυτά ξεπερνιούνται. Οι κανόνες μόνο γενικοί μπορεί να είναι. Και το πότε κάποιος παρεκτρέπεται είναι στο χέρι των μοντς να το κρίνουν. Λάθος-ξελάθος, κάντε γαργάρα επιτέλους και τα σβησίματα και τα μπαν και πάμε παρακάτω. Αλλιώς δε γίνεται. Σε όλους μας έχουν σβηστεί μηνύματα, είναι δυνατόν να κάνουμε κάθε φορά ολόκληρη βαβούρα γι αυτό το πράγμα; Και τι χάθηκε δλδ; Ιστορία πάμε να γράψουμε και είναι το κάθετι τόσο σημαντικό που πρέπει να το κρατήσουμε;
Επιπλέον θα πω εδώ ότι όταν σβήνεται κάτι που γράψαμε, πολύ απλά μπορούμε με ένα ΠΜ να ζητήσουμε κάποιες εξηγήσεις ..........
Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να κάνουμε το Forum μαλιχουλέ !!!!!!!
+1Ίσως έπρεπε να έχει γίνει νωρίτερα για να μην έχουμε αυτές της εξελίξειςΑρχικά δημιουργήθηκε από hornet
Δεν είναι απαραίτητο να βρίσει κάποιος , μερικές φορές ( για εμένα πάντα ) το να κατηγορείς και να προσβάλεις είναι πολύ χειρότερο. Το να με γράψεις στα @@ σου είναι μεν προσβλητικό αλλά να χαρακτηρίζεις ειδικά όταν δεν με γνωρίζεις είναι πολύ χειρότερο.Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Εμεις λοιπον που το βλεπουμε μπορουμε να σου πουμε οτι ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΙ χυδαια ΚΑΙ εχει κατα κορον καταστρατηγησει ΟΛΟΥΣ τους κανονες λειτουργειας του Φορουμ ΚΑΙ τα βαζει με εξοργιστικο τροπο κατα παντων των ασχολουμενων με το Moto.gr, λεγοντας φυσικα καπου καπου και το ΑΟΡΙΣΤΟ "δεν αφορα ολους".![]()
Κάτι τελευταίο για την καραμέλα του καλού παραδείγματος .
Ας σκεφτούν αυτοί που το έγραψαν αν στην ηλικία που είναι έχουν ανάγκη το παράδειγμα οποιουδήποτε διαχειριστή για να γράφουν λογικά και χωρίς προσβολές . όλοι χρήστες είμαστε.:a44:
Και ένα πιο τελευταίο, κλίκες βλέπουν όσοι ή έχουν ή θέλουν να έχουν μια για να υπάρχουν![]()
Και ένα τελευταίο τελευταίο, τώρα με τι θα γελάμε που για να μπει ανέκδοτο της προκοπής περνά μήνας και:a029:![]()
![]()
![]()
![]()
θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
πω-πω μια κανονια!!!!