Μου έχει κ μένα κάτι παρόμοιο, να βγαίνω στην εθνίκή από χαλκίδα κ να έρχεται αντίθετα ένας με ένα φορτηγάκι!!!![]()
![]()
![]()
:hypnotize :hypnotize
Μου έχει κ μένα κάτι παρόμοιο, να βγαίνω στην εθνίκή από χαλκίδα κ να έρχεται αντίθετα ένας με ένα φορτηγάκι!!!![]()
![]()
![]()
:hypnotize :hypnotize
Εγω εμαθα για το συμβαν απο μια φιλη μου που ετυχε να ειναι στο πρωτο αμαξι που σταματησε η τροχαια οταν εγινε το δυστιχημα...απο οτι μου ειπε η φιλη μου το παιδι δεν προλαβε καν να αντιδρασει και εννοειται πως ξεψυχησε επι τοπου....
Φανταστητε οτι το σοκ της φιλης μου ηταν τοσο μεγαλο που με πηρε τηλεφωνο κατευ8ειαν και με παρακαλουσε να πουλησω τη μηχανη και να μη ξανακαβαλησω......
Ειλικρινα ειμαι περιεργος να δω τι αλλο θα δουν τα ματια μας......
![]()
![]()
κρίμα το παλικάρι. και τι έγινε με τη γιαγιά; θα της πάρουν το δίπλωμα (φυλακες κλπ λόγω ηλικίας δε παίζουν) και θα πληρώσει να βγάλει άλλο. απλά τα πράγματα... είμαστε για τα μπάζα...
![]()
![]()
![]()
![]()
4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
The MRT will be back soon!!!
Γιατί νομίζεις πως κατάλαβε τι έκανε? και αν κατάλαβε θα την πνίξουν οι τύψεις????Αρχικά δημιουργήθηκε από Lupo
Όχι ρε,... αδικα
Ότι να'ναι η γιαγιά. Ασ'το το τιμόνι ρε γαμώτο.
Τι κατάλαβε, που πήρε κι άλλη ζωή μαζί της, στα τελευταία χρόνια της.
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Αυτή η γριά πώς οδηγούσε;Ποιός της ανανέωσε το δίπλωμα;Την εξέτασε στην οδήγηση;Στα αντανακλαστικά;Στην όραση;Στην ακοή;Αυτός που υπέγραψε για το δίπλωμά της είναι πιο ένοχος από την γιαγιά![]()
ξέρεις πως θα γίνει τώρα ....αν και εφ' όσον κάποιος συγγενής ψάξει το θέμα και πιέσει, τότε το κράτος θα κάνει πως αντιδράει κάνοντας μια ΕΔΕ...η οποία (όπως εκατοντάδες άλλες παρόμοιες φυσικά...) ποτέ δεν θα ολοκληρωθεί ή θα ολοκληρωθεί με εσκεμμένες ασάφειες και ποτέ κανένας δεν θα ξανακούσει τίποτα γιαυτό...Πισ' τ' αυγό και κούρευτο...Κρίμα στο παλληκάρι...θα μπορούσε να ήταν ο οποιοσδήποτε από εμάς στην θέση του....![]()
Φανταζομαι ηρθες προσφατα απο το εξωτερικο που ζουσες!!!! ΑΚΟΥΣΕΣ ΟΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?????????????Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Πάρτε τους το τιμόνι από τα χέρια ρε γαμώτο.Αυτή η γριά πώς οδηγούσε;Ποιός της ανανέωσε το δίπλωμα;Την εξέτασε στην οδήγηση;Στα αντανακλαστικά;Στην όραση;Στην ακοή;Αυτός που υπέγραψε για το δίπλωμά της είναι πιο ένοχος από την γιαγιά![]()
Κρίμα!![]()
κουράγιο στην οικογένεια άτου και στους δικούς του ανθρώπους!!! όσο για τη γιαγιά...... ουδεν σχόλιον!![]()
....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......
![]()
κουραγιο στους δικους του....
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
ti na tis kanoune more tis grias? na tin valoun filaki 73 xronon?Αρχικά δημιουργήθηκε από Alx 84
![]()
![]()
κρίμα το παλικάρι. και τι έγινε με τη γιαγιά; θα της πάρουν το δίπλωμα (φυλακες κλπ λόγω ηλικίας δε παίζουν) και θα πληρώσει να βγάλει άλλο. απλά τα πράγματα... είμαστε για τα μπάζα...
![]()
![]()
![]()
![]()
apo to stigmi pou kikloforei sto dromo kai skotose to palikari ti psaxneis?
se aftin tin xora to mono pou mporeis na kaneis einai na min peseis pano se kamia gria, gero, methismeno klp klp klp
makari kapoios apo do na exei <<parei>> ta kleidia aftokinitou apo ton diko tou iperilika sigeni (giagia papou klp) alla xlomo to kovo
silipitiria
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
ειναι στιγμες που σκεφτομαι για τελικα δε διαλεξα εκεινο το hummer για να κοβω βολτες!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dorsoduro 750 & Norton 16H
Αρχικά δημιουργήθηκε από mako
Φανταζομαι ηρθες προσφατα απο το εξωτερικο που ζουσες!!!! ΑΚΟΥΣΕΣ ΟΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?????????????
Τα ξέρω φίλε μου χρόνια δυστυχώς αλλά δεν μπορώ να τα δέχομαι με απάθεια όπως και όλοι μας φαντάζομαι.Το θέμα δεν είναι για μένα να τιμωρηθεί η γριά,το θέμα είναι να σταματήσουνε να πιάνουνε τιμόνι στα χέρια τους άνθρωποι που έχουνε χάσει την ικανότητα των γρήγορων αντιδράσεων.Συμφωνώ με τον καπετάνιο πως δεν μπορεί κριτήριο να είναι μόνο η ηλικία αλλά σίγουρα ένας 30χρονος δεν έχει τα ίδια αντανακλαστικά και αντίληψη με έναν 80χρονο.Είναι λογικό αυτό.Εγώ πάντως όταν νιώσω πως δεν μπορώ να οδηγήσω,μόνος μου θα σταματήσω να οδηγώ,θέλω τα τελευταία χρόνια της ζωής μου να είναι ήρεμα και ξέγνοιαστα και όχι φορτωμένα με τύψεις για κάποιο ατύχημα που πιθανόν θα έχω προκαλέσει.Είναι κρίμα να ζεις μία ζωή έντιμα και να πεθάνεις εγκληματίας![]()
Fortis Fortuna Adiuvat
ΑΚΡΙΒΩΣ οπως τα λες ειναι φιλε μου...Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
γ@μησε τα...![]()
![]()