Έχω πάθει το ίδιο όπως το περιγράφεις και είχε καεί μια απλή ασφάλεια των 0,50 ? . Δε νομίζω να έκαψε ηλεκτρονική έτσι ξαφνικά...
Έχω πάθει το ίδιο όπως το περιγράφεις και είχε καεί μια απλή ασφάλεια των 0,50 ? . Δε νομίζω να έκαψε ηλεκτρονική έτσι ξαφνικά...
ΝΑ ξεκαθαρίσω ότι μιλάω για το παλιό μου μηχανάκι ΧΤ 600Ε 01Αρχικά δημιουργήθηκε από bartenderas
Tελικά η ηλεκτρονίκη είναι εντάξει.Η ασφάλεια είναι μια η περίπτωση.Που ακριβώς ήταν η ασφάλεια που σου είχε κάψει;
μια κίτρινη ασφάλεια νομίζω 10Α πάνω από το ρελαί της μίζας. Μου την είχε ξανακάψει μια φορά μόλις όπλισα το συναγερμό. Προσωπικά πιστεύω ότι αυτό είναι το πρόβλημά σου.
Δεν νομίζω να δυσκολευτείς να βρεις την ασφάλεια. Βγάλε το αριστερο πίσω καπάκι κάνε ένα πλήρες τσεκ. Αν έχεις συναγερμό τσέκαρε και εκεί.
Λοιπόν τελικά απο πηνία είναι η δουλειά.Και έρχεται το κρίσιμο ερώτημα!!Να βάλω μεταχειρισμένο που έχω βρει στα 120 ευρω ή να κανω περιέλιξη στο υπάρχον??Τι προτείνετε??
(καινούργιο εχει 330 αρα δεν παίζει!!)
Αν βρηκες μεταχειρισμενα με 120 βαλτα.Για περιελιξη μου ζηταγαν 150 ευρω.Δεν το εψαξα γιατι εχω κανα δυο μοτερ καβαντζα και πηρα απο αυτα.Αλλαξε τα γρηγορα γιατι μετα σειρα εχει ο ανορθωτης.Αν θυμαμαι καλα τα πηνια τον βραχυκυκλωνουν.Αν(και ελπιζω να μην) χρειαστεις ανορθωτη,ξερω μαστορα που σου τοποθετει καινουργιο,με 2 χρονια εγγυηση,στα 90 ευρω.Αρχικά δημιουργήθηκε από mc03108
Λοιπόν τελικά απο πηνία είναι η δουλειά.Και έρχεται το κρίσιμο ερώτημα!!Να βάλω μεταχειρισμένο που έχω βρει στα 120 ευρω ή να κανω περιέλιξη στο υπάρχον??Τι προτείνετε??
(καινούργιο εχει 330 αρα δεν παίζει!!)
![]()
![]()
![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related