Πραγματικα πολυ δυνατη μοτοσυκλετα
Πραγματικα πολυ δυνατη μοτοσυκλετα
www.mybike.gr forum , Husaberggggggggggg!!!
Εγώ πάλι άκουσα για κάτι περισσότερο από 14πετσετάκια, εσύ θα ξέρεις καλύτερα όμωςΑρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
€13300 νομιζω θα ειναι η πρωτη τιμη που θα το φερουν οι εισαγωγεις![]()
Καλά με το μηχανάκι έχω πάθει αιδοιόπλακα, όσο το βλέπω κι όσο διαβάζω γι'αυτό τόσο ετοιμάζομαι να πουλήσω ότι έχω και δεν έχω για να το φέρω στο γκαράζ μου, ότι πιο άχρηστο θα έχω αγοράσει ποτέ μου θά'ναι αλλά αυτή η υπερβολή τελικά εμένα με εξιτάρει/γοητεύει/καυλώνει/ανάβει/καίει/τσουρουφλάει/καρβουνιάζει/στάχτη με κάνει![]()
Κολασμένα πράγματα, του διαβόλου μηχανήματα, άκου όνομα ! Θες παραπάνω για να πειστείς ;
Εμένα το λέω :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Εγώ πάλι άκουσα για κάτι περισσότερο από 14πετσετάκια, εσύ θα ξέρεις καλύτερα όμως![]()
Καλά με το μηχανάκι έχω πάθει αιδοιόπλακα, όσο το βλέπω κι όσο διαβάζω γι'αυτό τόσο ετοιμάζομαι να πουλήσω ότι έχω και δεν έχω για να το φέρω στο γκαράζ μου, ότι πιο άχρηστο θα έχω αγοράσει ποτέ μου θά'ναι αλλά αυτή η υπερβολή τελικά εμένα με εξιτάρει/γοητεύει/καυλώνει/ανάβει/καίει/τσουρουφλάει/καρβουνιάζει/στάχτη με κάνει![]()
Κολασμένα πράγματα, του διαβόλου μηχανήματα, άκου όνομα ! Θες παραπάνω για να πειστείς ;
Εμένα το λέω :rotflmao:
ακριβως μεγαλε...εδωσες τον ακριβη ορισμο της μοτοκινησης......![]()
![]()
![]()
--ΚΟΝΞ ΟΜ ΠΑΞ--
Aφου ρε παιδια οι μοτοσυκλετες ειναι παιχνιδια για μεγαλα παιδια
Τι παει να πει ''δεν ειναι χρηστικο''
ΥΠΕΡΒΟΛΗ RULEZZZZZZZZZZ!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από yannis27
ακριβως μεγαλε...εδωσες τον ακριβη ορισμο της μοτοκινησης......![]()
Έχω σκεφτεί από τώρα τον τίτλο που θα βάλω στις Γενικές για τα καλορίζικα αν..!Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
ΥΠΕΡΒΟΛΗ RULEZZZZZZZZZZ!!!!
![]()
![]()
![]()
"Μήπως είμαι υπερβολικός ;;"
:rotflmao:![]()
:rotflmao:
το ειχε ενας τυπος στα μεγαρα την κυριακη,ισως δημοσιογραφος
δεν ειναι τοσο οι εξατμησεις που το αδικουν οσο η μασκα,νομιζω
πολυ ογκωδες,διπλα σ'ενα tuono εδειχνε ακομα πιο ασχημο-κ μη μιλησουμε για ηχο γιατι επαιζαν evo στο δευτερο
γιατι δεν βγαλαν το πρωτοτυπο,ακομα δεν εχω καταλαβει![]()
teenage angst has paid off well, now I'm bored 'n' old
Για να μιλήσω κι εγώ περί αυτού, αντικειμενικά τουλάχιστον δεν με τρέλανε η ομορφιά του, άμα το βάλουμε και δίπλα στο πρωτότυπο δε..Αρχικά δημιουργήθηκε από tools
γιατι δεν βγαλαν το πρωτοτυπο,ακομα δεν εχω καταλαβει![]()
Αν το παρατηρήσει κανείς απ'το πλάι θα δει έναν προβολέα και μια πίσω ζάντα εντελώς ασύμμετρες με τον υπόλοιπο τεράστιο όγκο, σαν να μη θέλουν να "δέσουν" με το σύνολο και δείχνουν "λίγα"
Μέχρι κι ένας αναβάτης μεσαίου σωματότυπου πάνω του θα δείχνει σαν Ιάπωνας πάνω σε Βαραντέρο![]()
Όλα τα υπόλοιπα όμως που το κάνουν την αυτοπροσωποποίηση της υπερβολής δεν με αφήνουν να δώσω σημασία σε οπτικές λεπτομέεεεριες..:o
180βάλε άλογα σε naked τέρας..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από tools
πολυ ογκωδες,διπλα σ'ενα tuono εδειχνε ακομα πιο ασχημο-κ μη μιλησουμε για ηχο γιατι επαιζαν evo στο δευτερο
![]()
Είδα ένα στον δρόμο με πινακίδες ΔΟΚ, άρα έρχεται σύντομα τεστ απ΄τα περιοδικά. Εντυπωσιακό πολύ (ήταν και μαύρο), με χάλασαν οι εξατμίσεις (σαν bat-mobile είναι ΡΠΜ) και η μάσκα.
H μάσκα, η μάσκα.....τι μου θυμίζει ρε γαμωτ.;;![]()
ΑΑΑΑ το θυμήθηκα. Μια τουμπανιασμένη μάσκα από ΧΤ660![]()
Μάλλον η suzuki αντέγραψε το project GSXR του fallenheaven
![]()
εμενα να πω την αμαρτια μου...μου αρεσει πιο πολυ απο το busa....
ακους Παπ????![]()
και ειναι και πιο φθηνο...![]()
και γενικα το φτιαχνεις πολυ γ@μαου αμα γουσταρεις...:a1:
πολυ αλητεια!!!
![]()
Πρίν 1 βδομάδες περίπου ήμουν στο Μενίδι για μια δουλειά και το πέτυχα, με πέρασε σαν αέρας αλλά αυτές οι εξατμίσεις είναι πραγματικά πολύ μεγάλες! Εκεί πιστεύω χάνει πάρα πολύ σε εμφάνιση! Πάντως πολύ ιδιαίτερη μηχανή!
ΤΕΛΟΣ
και ο ηχος ειναι αρωστεια λεμε!
Για να μιλήσω κι εγώ περί αυτού, αντικειμενικά τουλάχιστον δεν με τρέλανε η ομορφιά του, άμα το βάλουμε και δίπλα στο πρωτότυπο δε..
Αν το παρατηρήσει κανείς απ'το πλάι θα δει έναν προβολέα και μια πίσω ζάντα εντελώς ασύμμετρες με τον υπόλοιπο τεράστιο όγκο, σαν να μη θέλουν να "δέσουν" με το σύνολο και δείχνουν "λίγα"
Μέχρι κι ένας αναβάτης μεσαίου σωματότυπου πάνω του θα δείχνει σαν Ιάπωνας πάνω σε Βαραντέρο![]()
Όλα τα υπόλοιπα όμως που το κάνουν την αυτοπροσωποποίηση της υπερβολής δεν με αφήνουν να δώσω σημασία σε οπτικές λεπτομέεεεριες..:o
180βάλε άλογα σε naked τέρας..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
λες να μας κανουν κεπτωση εαν τις παρουμε παρεα?![]()
Οσο για τα 180 αλογα..... στην ΕΛΛΑΔΑ εγω το μπεμβε δεν μπορω να το "σκασω". Βγηκα Ευρωπη κ καταλαβα τι σημαινουν τα 165 αλογα (εστω στα χαρτια). Ανοιγω και δεν βρισκει προσφυση το λαστιχο.
Λοιπον, επι του θεματος, ποτε παμε? Να βαλω αγγελια το μπεμβε?![]()
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
Πωλείται 206 σε άριστη κατάσταση και θα τα βρούμε στη τιμήΑρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
Λοιπον, επι του θεματος, ποτε παμε? Να βαλω αγγελια το μπεμβε?![]()
Πωλείται CBF-600 σε ΥΠΕΡ-άριστη κατάσταση και θα τα βρούμε στην τιμή
Πωλείται Modenas kriss 115 ολοκαίνουργιο με 3000χλμ και θα τα βρούμε στην τιμή
Κι έξτρα προσφορά διαθέτουμε !
Όλα μαζί ανταλάσσονται με B-King μαύρο κούτα και δώρο πυροσβεστήρας-τρίγωνο-φαρμακείο:rotflmao:
Άνταμ βολεύεσαι με το ασημί ε ;;![]()
Πωλείται 206 σε άριστη κατάσταση και θα τα βρούμε στη τιμή
Πωλείται CBF-600 σε ΥΠΕΡ-άριστη κατάσταση και θα τα βρούμε στην τιμή
Πωλείται Modenas kriss 115 ολοκαίνουργιο με 3000χλμ και θα τα βρούμε στην τιμή
Κι έξτρα προσφορά διαθέτουμε !
Όλα μαζί ανταλάσσονται με B-King μαύρο κούτα και δώρο πυροσβεστήρας-τρίγωνο-φαρμακείο:rotflmao:
Άνταμ βολεύεσαι με το ασημί ε ;;![]()
Πουλα και το τσουτσουνι σου μπας και τους ψησεις γιατι με τα υπολοιπα χρέπια δεν το βλέπω να καταφέρνεις τιποτα!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Πουλα και το τσουτσουνι σου μπας και τους ψησεις γιατι με τα υπολοιπα χρέπια δεν το βλέπω να καταφέρνεις τιποτα!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: