Είπα εγώ ότι μ'αρέσει ρε ;Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Ν'αρχίσεις ν'ανησυχείς όταν το γούστο σου φτάσει στα επίπεδα του makis..
:rotflmao: :rotflmao:![]()
:a24:
:rotflmao:
Το οτι σ'αρέσει το νέο τρανσαλπ κ οτι θες να βάλεις racing ρίγες cbf φτάνει..Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Είπα εγώ ότι μ'αρέσει ρε ;![]()
:a24:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Λοιπόν το Τρανσαλπάκι μια χαρά μου φαίνεται, μπορεί να παρέμεινε στα 800 κιλά χωρίς ξύδια και στα 0,2 άλογα χωρίς σανό αλλά τώρα που το βλέπω καλύτερα στα περιοδικά ομορφούλι είναι. Όπως και νά'χει δεν θα τ'αγοράσω όμως γιατί έμαθα στα πιο γρήγορα μηχανάκια τώραΑρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Το οτι σ'αρέσει το νέο τρανσαλπ κ οτι θες να βάλεις racing ρίγες cbf φτάνει..
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
Βρε κουτε δεν τα βλεπεις γιατι φορας το κρανος!Αν το βγαλεις θα τα δεις!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από zuki1000k5
![]()
![]()
![]()
Poia mallia...???![]()
![]()
![]()
![]()
Keep spamming!!!:a13:
το μλκα :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Βρε κουτε δεν τα βλεπεις γιατι φορας το κρανος!Αν το βγαλεις θα τα δεις!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao:
Του ξέφυγε μια τούφα όμως![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
το μλκα :rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao:
Του ξέφυγε μια τούφα όμως![]()
![]()
Κάνει την πάπια για να μην πληρώσει.Κατάλαβες; Την τούφα επίτηδες την άφησα για να του προσδώσω ένα πιο ανέμελο στυλ.
Αααα μαύρη ουρίτσα έτσι ;Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
Κάνει την πάπια για να μην πληρώσει.Κατάλαβες; Την τούφα επίτηδες την άφησα για να του προσδώσω ένα πιο ανέμελο στυλ.
Πολύ κακώς που δεν πλήρωσε τέτοιο λουκ, εγώ θα άφηνα και βαρβάτο τιπ !![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
δεν πιστευω να θες να κανεις ετσι το πραπρα σου ρε?????Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
Μπορεί κάποιος να μου μετατρέψει αυτό το κίτρινο 1000 στο χρώμα του δικού μου πρα-πρα;
πες μου οτι κανεις πλακα?
αν θες να ξεχωριζεις αγορι μου στο δρομο υπαρχουν και αλλοι τροποι!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ.....
μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....
Αρχικά δημιουργήθηκε από zoropatra
δεν πιστευω να θες να κανεις ετσι το πραπρα σου ρε?????
πες μου οτι κανεις πλακα?
αν θες να ξεχωριζεις αγορι μου στο δρομο υπαρχουν και αλλοι τροποι!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Α μπράβο!!! Κι εγώ αυτό του λέω! Τον ψήνω να του κάνω μια ντεκαπάζ που θα μένουν όλοι με ανοιχτό το στόμα!
καλα ασε να τον δω σε κανα δρομο εδω στην πολη μας....και αν δεν τον πατησω με την οκταβιαΑρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
Α μπράβο!!! Κι εγώ αυτό του λέω! Τον ψήνω να του κάνω μια ντεκαπάζ που θα μένουν όλοι με ανοιχτό το στόμα!
να μην με λενε ταριφα!!!!!
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ.....
μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....
Ωχ..Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
Α μπράβο!!! Κι εγώ αυτό του λέω! Τον ψήνω να του κάνω μια ντεκαπάζ που θα μένουν όλοι με ανοιχτό το στόμα!![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=Ujo0ME_pOsM