τελικα το αποχετευτικο συστημα δουλευει!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dorsoduro 750 & Norton 16H
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Θελει και το τουμποφλο του αραια και που
:rotflmao:
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
Μιας και δεν είναι στα ανέκδοτα θα απαντήσω σοβαρά.
Γιατί ρε παιδιά ? εγώ γράφτηκα για να το παρακολουθώ . είναι ένα ωραίο φόρουμ μοτοσικλέτας . αυτό δεν θέλουμε όλοι . τώρα για τα υπόλοιπα ε καλή καρδιά και ο καθένας την πορεία του .
![]()
θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
πω-πω μια κανονια!!!!
κι εγώ γράφτηκα :a39:
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
κι εγώ γράφτηκα :a39:![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Βλέπεις να έχει γίνει ειδική αναφορά από κάποιον για εσένα (εδώ δεν έγινε για αυτούς που έπρεπε)?Αρχικά δημιουργήθηκε από marulis
Μιας και δεν είναι στα ανέκδοτα θα απαντήσω σοβαρά.
Γιατί ρε παιδιά ? εγώ γράφτηκα για να το παρακολουθώ . είναι ένα ωραίο φόρουμ μοτοσικλέτας . αυτό δεν θέλουμε όλοι . τώρα για τα υπόλοιπα ε καλή καρδιά και ο καθένας την πορεία του .
![]()
Έτσι κι αλλιώς δεν νομίζω ότι έχεις δώσει το δικαίωμα.
Στα υπόλοιπα συμφωνούμε, να περνάς καλά![]()
You BETA believe...
Τελικά έχω χάσει επεισόδια....Μια βδομάδα έλειψα και έγινε της πουτ@ν@ς....![]()
3 μερες ματσακονι στα πανιολα για τιμωριαΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
κι εγώ γράφτηκα :a39:
:rotflmao:
![]()
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
Αν έχεις δει κάτω από το παρωνύμιο μου έχω ξεκάθαρη θέση για την διένεξη ( πω πω ζωγραφίζω σήμερα ) φυσικά και δεν το είπα σαν κακό.Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Βλέπεις να έχει γίνει ειδική αναφορά από κάποιον για εσένα (εδώ δεν έγινε για αυτούς που έπρεπε)?
Έτσι κι αλλιώς δεν νομίζω ότι έχεις δώσει το δικαίωμα.
Στα υπόλοιπα συμφωνούμε, να περνάς καλά![]()
Άλλωστε λόγο ότι στο μοτο βλέπω πολλούς χωμάτινους δεν το κουνώ με τίποτα . :wacko:
όσο για τους πραγματικούς αποδέκτες , το μόνο που θα πω είναι πως αν συνεχίσουν να βλέπουν φαντάσματα σύντομα θα έχουν πάλι πρόβλημα στο νέο τους σπίτι.![]()
Άντε να τα πούμε και σε καμία εκδρομή να σου δήξω πως πρέπει να περνάς από νεροφαγώματα και ποτάμια.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
πω-πω μια κανονια!!!!