καλά τα λες!
Αλλά ποιός σε ακούει?![]()
Ακόμα κι εσύ κι εγώ και όλοι μας, ασυνείδητα πέφτουμε στην παγίδα...όσο μπορούμε![]()
καλά τα λες!
Ακόμα κι εσύ κι εγώ και όλοι μας, ασυνείδητα πέφτουμε στην παγίδα...όσο μπορούμε![]()
...you people...
..ready to smile...
...speak to the wind...
...open your wings...
...ready to fly...
...life is life out there...
nimbus
Ανοιξες μεγάλη κουβέντα φίλε μου...![]()
Τις τελευταίες εβδομάδες που όλο κάτι μου φταίει αναρωτιέμαι όλο και πιο συχνά αν τελικά τα θέλω μου είναι δικά μου...
Και η μλκ είναι πως πάνω που πάω να συνηθίσω ότι είναι λίγα αυτά που όντως ζητάω αρχίζω να αναρωτιέμαι αν τελικά αυτά θέλω ή απλά συμβιβάζομαι γιατί κουράστηκα/βαριέμαι να παλεύω...![]()
Φαύλος κύκλος ... αλλά κάπου υπάρχει μια άκρη!Ψάξιμο θέλει και με το κείμενό σου έδωσες μια ακόμα αφορμή....
![]()
Οταν σου καεί (που θα σου καεί γιατί έτσι ειναι σχεδιασμένη) τι θα πάρεις?Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
δηλαδη εγω που εχω τηλεοραση 21'' την γλυτωσα![]()
Πριν λίγο γύρισα απο την έκθεση σκαφών. Νομίζω ότι εκεί είναι η απόλυτη έκφραση του "ονείρου" Ενα σκάφος ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ για να δειχνόμαστε, γιατί τελικά ούτε χρόνο ούτε διάθεση έχουμε να τα κουνήσουμε.
Οπως και με τις μηχανές. Οι περισσότεροι τις κουνάμε λόγο καθημερινής μετακίνησης και κάτι ηλιολουστες Κυριακές δεν έχουμε δύναμη ούτε α ντυθούμε για μια βόλτα............
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...
Ενα κινητό, ενα μηχανάκι, καμία γυναίκα...
(μια χαρά με βρίσκω! ) :rotflmao:
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
Ανοίγεις το μυαλό και μαζί και την καρδιά, και το μοναδικό κέρδος που ρεαλιστικά μπορείς να επιδιώκεις είναι να βάλεις τον συνάνθρωπο σου έστω και για ένα λεπτό στον δικό σου εποχιακό παγκόσμιο προβληματισμό.Αρχικά δημιουργήθηκε από jen
Ανοιξες μεγάλη κουβέντα φίλε μου...![]()
Τις τελευταίες εβδομάδες που όλο κάτι μου φταίει αναρωτιέμαι όλο και πιο συχνά αν τελικά τα θέλω μου είναι δικά μου...
Και η μλκ είναι πως πάνω που πάω να συνηθίσω ότι είναι λίγα αυτά που όντως ζητάω αρχίζω να αναρωτιέμαι αν τελικά αυτά θέλω ή απλά συμβιβάζομαι γιατί κουράστηκα/βαριέμαι να παλεύω...![]()
Φαύλος κύκλος ... αλλά κάπου υπάρχει μια άκρη!Ψάξιμο θέλει και με το κείμενό σου έδωσες μια ακόμα αφορμή....
![]()
Είναι παρήγορο να ξέρεις οτι υπάρχουν και άλλοι μόνοι.
Κρεμάμε στην αλυσίδα μας αυτάκια και μυτούλες και την ταίζουμε με την αγάπη ενός δειλού.Αρχικά δημιουργήθηκε από nimbus
καλά τα λες!
Με ακούω εγώ, ρε νιμπουσάκι.
Με ακούω και μου θυμίζω πως αυτή τη μπάλα που η σκιά της ολοένα και μεγαλώνει, ποτέ μα ποτέ δεν θα την βαπτίσω προστάτη μου.
Αρχικά δημιουργήθηκε από monstermind
Κρεμάμε στην αλυσίδα μας αυτάκια και μυτούλες και την ταίζουμε με την αγάπη ενός δειλού.
Με ακούω εγώ, ρε νιμπουσάκι.
Με ακούω και μου θυμίζω πως αυτή τη μπάλα που η σκιά της ολοένα και μεγαλώνει, ποτέ μα ποτέ δεν θα την βαπτίσω προστάτη μου.
καλό μου,
έτυχε να την ακούς...
έτυχε να την ακούω και εγώ...
πόσοι όμως ισχυρίζονται οτι δεν ακούν τίποτα?![]()
...you people...
..ready to smile...
...speak to the wind...
...open your wings...
...ready to fly...
...life is life out there...
nimbus