Παραδέξου το, γουστάρεις να το μοστράρεις το χρέπι σουΑρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Ετσι όπως το λες, οποιαδήποτε αναφορά στα μηχανάκια μας, οι φωτογραφίες που μπαίνουν κλπ, θα έπρεπε να θεωρούνται αυτο-αναφορά;![]()
![]()
![]()
Παραδέξου το, γουστάρεις να το μοστράρεις το χρέπι σουΑρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Ετσι όπως το λες, οποιαδήποτε αναφορά στα μηχανάκια μας, οι φωτογραφίες που μπαίνουν κλπ, θα έπρεπε να θεωρούνται αυτο-αναφορά;![]()
![]()
![]()
You BETA believe...
Αλλο να κανεις μια αναφορα στο μηχανακι σου και αλλο να ανοιξεις ενα ποστ και να λες, σημερα αυτο για το μηνακι μου αυριο αυτο κτλ κτλ, αυτο ειναι για blog.
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Το project AX δεν μπορεί να σβύστηκε για οποιονδήποτε λόγο.
Είτε το γουστάρεις το ΑΧ είτε όχι, είτε γουστάρεις τον δημιουργό του είτε όχι, ήταν ένα χρήσιμο thread που μπορεί να «φλυαρούσε» άσκοπα σε σακουλακια και βίδες, απ΄την άλλη μεριά όμως ήταν χρησιμότατος οδηγός για rebuilt.
O δημιουργός λέει πως δεν πείραξε τίποτα. Ο mod επίσης. Τι έγινε δλδ το thread; Αυτοκαταστράφηκε;;;;![]()
Δεν μένω στην έννοια του rebuild, που για μένα είναι πολύ φαρδύτερη (τουλάχιστον για να μείνω και στα πλαίσια την ευγένειας).
Μένω στο post του old πάνω πάνω στα τεχνικά που λέει οτι είναι σημαντικό να μην περνάν λάθος πληροφορίες στα τεχνικά κατά λάθος η επίτηδες.
Και κατά την γνώμη μου κάτι τέτοιο συνέβαινε στο συγκεκριμένο post.
Rebuild είχε βαφτιστεί απ΄τον δημιουργο του.Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Δεν μένω στην έννοια του rebuild, που για μένα είναι πολύ φαρδύτερη (τουλάχιστον για να μείνω και στα πλαίσια την ευγένειας).
Μένω στο post του old πάνω πάνω στα τεχνικά που λέει οτι είναι σημαντικό να μην περνάν λάθος πληροφορίες στα τεχνικά κατά λάθος η επίτηδες.
Θα μπορούσε να ονομαστεί και απο-χρεπιασμα. Για τις λάθος πληροφορίες που λές και συ και ο Dirt, συμφωνώ. Ο old είχε πεί ότι θα το καθάριζε-διόρθωνε κλπ.
Το θέμα δεν είναι αυτό όμως. Το θέμα είναι αν ξυρίστηκε για κάποιο λόγο, ή από λάθος.
Δεν έγινε τίποτα από τα δύο.Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Το θέμα είναι αν ξυρίστηκε για κάποιο λόγο, ή από λάθος.
Απλώς εξαφανίστηκε.
Μπορεί να ήταν και θέλημα θεού (μην ξεχνάμε ότι το συγκεκριμμένο μηχανάκι, είχε μια προιστορία με αυτόν τον τύπο....![]()
)
You BETA believe...
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
μην ξεχνάμε ότι το συγκεκριμμένο μηχανάκι, είχε μια προιστορία με αυτόν τον τύπο....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ειναι ωραία η θάλασσα γιατί κινείται πάντα...
Σοβαρα μιλας ?Αρχικά δημιουργήθηκε από Panos82gr
Αλλο να κανεις μια αναφορα στο μηχανακι σου και αλλο να ανοιξεις ενα ποστ και να λες, σημερα αυτο για το μηνακι μου αυριο αυτο κτλ κτλ, αυτο ειναι για blog.
Ελπιζω να μην υποστηριζεται αυτη η αποψη απο ολους ....
Αν βεβαια υποστηριζετε μαλλον εκανα και εγω λαθος που εβαλα το δικο μου
Ασχετα με το μελος που εκανε το θεμα που ξυριστηκε/σβηστηκε/αυτοκαταστραφηκε θεωρω οτι ηταν χρησιμο (αν και οντως λιγο φλυαρο ορισμενες φορες πιο πολυ ομως απο τον ενθουσιασμο του δημιουργου του και οχι με κακο σκοπο) για ολο το φορουμ ...
Αν αφαιρεσουμε αυτα,ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΤΕΧΝΙΚΑ και τις αγγελιες μετα μενουν μονο εικονιδια που χτυπανε μπυρες ο ενας στον αλλο
Σορυ αλλα ειναι καθαρα προσωπικη μου αποψη
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Μπορεί ο καλός Mod των τεχνικών να το μετέφερε κάπου για να το καθαρίσει με την ησυχία του και να το ξαναφέρει πισω, καθαρό.![]()
![]()
![]()
Άλλον νταλκά δεν είχε ο καλός mod των Τεχνικών ...!!!![]()
![]()
Υ.Γ.
Η όλη συζήτηση (πιθανότατα μαζί με άλλες...) "εξαφανίστηκε" πάνω στην φάση που γινόταν "εργασίες συντήρησης" στον server !!
(τότε που δεν εμφανίζονταν τα "μη αναγνωσμένα μηνύματα" κ.λ.π.)
@Βαγγέλη: Μάλλον λάθος κατάλαβες τα περί blog και rebuild ....
(δεν σου είπε κανείς τίποτε για το (τα) μηχανάκι(α) σου - όπως π.χ. και για το SRX του Βύρωνα...)![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
ok,
me tin idia omos logiki tha prepe kapoios stis aggelies na <<elegxei>> poia mixanakia den exoun provlima kai na svinei tis ipoloipes..
pera apo to na pei kapoios sto post tou kathe rebuilder oti: afto pou kaneis einai lathos, min to dokimasei kaneis, den nomizo pos exei dikaioma na svisei kati.(i de tha prepe toulaxiston na to xei).
telos to sigekrimeno thread parola ta kaka pou idi aneferthike oti eixe, eixe kai kati na prosferei.
mono kai mono tin oreksi gia ergasia pano se mia mixani einai arketo
den ipostirizo oti svistike apo mods i apo ton dimiourgo, den me noiazei kiolas
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Ναι.... Φοβηθηκαν να μας δωσουν απαντηση μην μας χασουν απο πελατες......Αρχικά δημιουργήθηκε από island
τι να τα ρωτάς ?![]()
![]()
![]()
Οποιον δεν ικανοποιει η απαντηση του OldMan---stefanos--dirtbird.... Μονο ασχετος μπορει να ειναι με μηχανακια η να θελει δημιουργησει θεμα .......![]()
![]()
![]()
Βαρεθηκα.....![]()
σίγουρα δεν φοβήθηκαν μην χάσουν τους πελάτες, κανέναν μας δεν έχει ανάγκη το moto.gr/forums για να υπάρξει, άν το έσβησε κάποιος απο τους προύχοντες πιστεύω οτι το έκανε για να εξαφανίσει τις ανάρμοστες απαντήσεις που δόθηκαν απο άτομα που είχαν οριστεί "υποτίθεται" να κρατάνε κάποιο επίπεδο εδώ.
Μετάφραση για όσους δέν κατάλαβαν σας ρίχνει ένα πινέλο γλύψιμο ο STOYBIΟποιον δεν ικανοποιει η απαντηση του OldMan---stefanos--dirtbird.... Μονο ασχετος μπορει να ειναι με μηχανακια η να θελει δημιουργησει θεμα .......
τότε γιατι ασχολείσαι ? , μήπως βρήκες την ευκαιρία να ρίξεις το πινέλο που λέω παραπάνω ? άν βαριέσαι μήν ασχολείσαι its so simple !!!!Βαρεθηκα.....
>>>> Κάθε μοτοσυκλέτα χάνει το 50% της αξιοπιστίας της μετά απο επίσκεψη σε Ελληνικό συνεργείο. <<<<