Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
καποιοι γεννηθηκαν απο πλουσια @@ που λενε..
Καποιοι νομιζουν οτι η δημοκρατια απεχει πολυ απο την βασιλεια
Οσοι γεννηθηκαν πλουσιοι ή φτωχοι, ετσι θα παραμεινουν
Ειναι πολυ λιγες οι εξαιρεσεις
Καποιοι νομιζουν οτι η δημοκρατια απεχει πολυ απο την βασιλεια
Οσοι γεννηθηκαν πλουσιοι ή φτωχοι, ετσι θα παραμεινουν
Ειναι πολυ λιγες οι εξαιρεσεις
......................
Ή τα βρήκαν όταν προέκυψε η ανάγκη αν καταλαβαίνεις τι εννοώ. Κι απ' ότι φαίνεται, αυτό έκανε και η εν λόγω δεσποινίδα. Αυτή είναι μια διαφορά με το ανδρικό φύλο. Όχι πως οι άντρες είναι σε κάτι καλύτεροι. Όλοι βρίσκουν την άκρη τους. Προβλέπω πολύ μεγάλη αύξηση της εγκληματικότητας και της διαφθοράς μέσα σε 20 χρόνια.
Το πρόβλημα είναι η νοοτροπία και όχι ότι μένει στο σπίτι. Έχοντας μηδέν έξοδα για διαμονή-φαγητό-κλπ, σου πετάει την μαγική ατάκα, "έχω λεφτά εγώ (εννοεί τα 650?), θα πάω για καφέ/εστιατορίο/μέγαρο και θα αγοράσω Κ7/GTi/δερμάτινα". Αντί για κάποιο σχέδιο, εκμεταλεύεται την ευνοϊκη αντιμετωπίση για την προσωρινή προσωπική ευχαρίστηση.Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Αλλα για πειτε μου πως θα τα φερει βολτα ενα 18χρονος που γουσταρει να φυγει απο το σπιτι του(και καλα θα κανει)για να παει να μεινει μονος του με 650€;
Δεν τιθεται θεμα οτι θα θυσιασει του καφεδες και τις Trendiες...αυτο ειναι προσωπικη επιλογη του καθενος...
εδω μιλαμε οτι ειναι θεμα επιβιωσης!!
τι να πρωτοπληρωσεις με 650€;;;!!!
ΥΓ
ΜΠΑ! +5.2%Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Οι πωλησεις των αυτοκινητων εχουν αρχισει να πεφτουν![]()
Βρε παιδες, ακομα δε μπορω να καταλαβω κατι πραγματα εδω στην Ελλαδα, και ισως φταιει που εχω μεγαλοσει στο εξωτερικο...![]()
Αλλα γιατι οι Ελληνες θεωρουν την δουλεια "ντροπη"???
Γιατι ολων τα παιδια πρεπει να γινουν δικηγοροι και γιατροι???
Η ουσια του πραγματτος ειναι οτι ειναι θεμα της οικογενιας. Οπως ειπε και ο Δημητρης θελουν να κρατουν κοντα τους "κανακαριδες" και τις "κορουλες" τους, και τους χατζιλικονουν, και τους εχουν στα οπα, οπα και ας μην τους ειναι ευκολο οικονομικα![]()
Νταξ, λενε απο τη μια "δε θελω να λειψει τπτ στα παιδια μου" αλλα κατσε ρε φιλε, για να μη λειψει τπτ στο παιδι σου, ας βαλει το κ@λο του κατω και να δουλεψει!!
Θες να μεινει στο σπιτι? Ας δουλεψει και ας βοηθαει με τους λογαριασμους του σπιτιου!
Ξερω, λεω κατι πραγματα που ακουγοντε εκτος αυτου του κοσμου, αλλα εγω ετσι εχω μαθει...
Τεσπα, αυτη η κουβεντα εχει πολλα φασματα και απο οτι εχω καταλαβει απο τοτε που ηρθα στην Ελλαδα, ειναι οτι τπτ δε θα αλλαξει αν δε "ξυπνησουν" ολοι και αντι να παραπονιουντε οτι δεν εχουν λεφτα και δουλειες, να αρχισουν να δουλευουν και να σταματησουν να ξοδευουν σε ενα μηνα παραπανω απο οτι θα επερναν σε δυο...![]()
Live fast...
Die Young...
And leave a Beautiful Corpse...
What goes around, comes around.. And it will bite you in the ass..
την θεωρουν ντροπη???
χμμ..
βασικα οι περισσοτεροι γονεις γυρω στα 50-60 τωρα εχουν περασει απο οικδομη
κ οι γιοι/κορες τους που σπουδασαν ισως περασαν κ αυτοι..
η επομενη γενια λοιπον που τα εχει δει αυτα θελει να ειναι καλυτερα..λογικο το θεωρω..
τωρα
παιζουν πολλοι παραγοντες
απο τα κομπλεξ που δημιουργηθηκαν αποτις παλιοτερες γενιες
μεχρι κ τον ωχαδερφισμο κ το βολεμα του Ελληνα..
αλλα μηπως παλι ξεφευγουμε?
Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..
ωπα..Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
Ή τα βρήκαν όταν προέκυψε η ανάγκη αν καταλαβαίνεις τι εννοώ. Κι απ' ότι φαίνεται, αυτό έκανε και η εν λόγω δεσποινίδα. Αυτή είναι μια διαφορά με το ανδρικό φύλο. Όχι πως οι άντρες είναι σε κάτι καλύτεροι. Όλοι βρίσκουν την άκρη τους. Προβλέπω πολύ μεγάλη αύξηση της εγκληματικότητας και της διαφθοράς μέσα σε 20 χρόνια.
καλο ειναι να μην κανουμε συγκρισεις το γυναικειο με το ανδρικο φυλλο..θα ξεφυγουμε κ θα μπουμε σε κλισε ή ακομα κ αν δεν γινει αυτο , ειναι καταστασεις που δυσκολα τους βαζεις ταμπελα..
η εγκληματικοτητα τι σχεση εχει?
σορρυ αλλα σε εχασα..( για να μην ξεχνιομαστε..
)
Μητσακο καλα τα λες αγορι μου αλλα.."φωνη βωοντος εν τη ερημω"!![]()
εγω ειμαι κατα ΚΑΙ των φοιτητων που ΜΟΝΟ σπουδαζουν!
και μην ακουσω πιπες του στυλ "αυτη ειναι η δουλεια του (εννοωντας το πανεπιστημιο-τει", "το διαβασμα ειναι πολυ πιο δυσκολο απ'την οποιαδηποτε δουλεια" κ.α.
γιατι ναι αυτη ειναι η κυρια "δουλεια" του, να διαβαζει και να τελειωσει την σχολη αλλα αν θελει να μαθει 5 πραγματα παραπανω και λιγο πιο νωρις απο τους αλλους πρεπει να πιασει και μια δουλεια...εστω part-time.
και το ξερουμε επισης οτι το διαβασμα ειναι πολυ "σκληρο" (απο Πανελληνιες περασαμε και εμεις στο πανεπιστημιο) αλλα πιο σκληρο ακομα ειναι το διαβασμα ΚΑΙ η δουλεια!!!
ισως επειδη εμαθα απο μικρος να δουλευω (απο ηλικια 16,τα καλοκαιρια) και μετα συνεχιστηκε αυτο και στο πανεπιστημιο...
ισως επειδη στο σπιτι μου μπαινει ΕΝΑΣ μισθος και αυτος δημοσιου υπαλληλου...
ισως επειδη απο πιτσιρικας ηθελα να κανω πραγματα (και δεν ηθελα να επιβαρυνω τους δικους μου)...
αλλα ολα αυτα τα βλεπω και θλιβομαι.![]()
επισης πιστευω ακραδαντα οτι αν αρχισεις απο μικρος να εισαι "μεσα στα κολπα" της δουλειας και εχεις ενα στοιχειωδες μυαλο για να κατανοησεις πως λειτουργουν καποια πραγματα,μπορεις να πας αρκετα ψηλα.
ορεξη και επιμονη να υπαρχει και ολα βρισκονται.
![]()
εγω ειμαι κατα ΚΑΙ των φοιτητων που ΜΟΝΟ σπουδαζουν!
Υπαρχει και ΑΥΤΗ η περιπτωση ομως...
ΟΙ φοιτητες της Ιατρικης...(της πρωτης κατηγοριας)
α)Οι μεν που πρεπει να βγαλουν κοντα στο 9 και στο 10 για να εχουν ελπιδα να βρουν δουλεια
Εδω δεν μπορειτε να φανταστειτε για τι διαβασμα μιλαμε...
β)Οι δεν κορες και γιοι μεγαλογιατρων που εχουν το ιατρειο ετοιμο
και πελατεια και αποφοιτουν με "χαριστικα" 7 και 8 αρια (5 αρια δηλαδη)
Τον σεβασμο μου ΜΟΝΟ στην πρωτη κατηγορια... :a19:
Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)
"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"
Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
Υπαρχει και ΑΥΤΗ η περιπτωση ομως...
ΟΙ φοιτητες της Ιατρικης...(της πρωτης κατηγοριας)
α)Οι μεν που πρεπει να βγαλουν κοντα στο 9 και στο 10 για να εχουν ελπιδα να βρουν δουλεια
Εδω δεν μπορειτε να φανταστειτε για τι διαβασμα μιλαμε...
β)Οι δεν κορες και γιοι μεγαλογιατρων που εχουν το ιατρειο ετοιμο
και πελατεια και αποφοιτουν με "χαριστικα" 7 και 8 αρια (5 αρια δηλαδη)
Τον σεβασμο μου ΜΟΝΟ στην πρωτη κατηγορια... :a19:
ο ξαδελφος που ουσιαστικα ειναι αδελφος (μενουμε σε μονοκατοικια πανω-κατω οι 2 οικογενειες)
ηταν Ιατρικη.
ξερω για τι διαβασμα μιλαμε...
ειναι εξαιρεση η συγκεκριμενη σχολη,αλλα δεν παυουν να υπαρχουν ατομα που δουλευουν.
![]()
Πραγματικό περιστατικό...
Ένας γνωστός μου πολιτικός/μηχανικός φιλοξενούσε για λίγο καιρό στο σπίτι του έναν φίλο του ο οποίος εργάζεται στην Γερμανία σαν καθαριστής σε στάβλους με τον ταπεινό μισθό των 4.000 ευρώ τον μήνα.Ένα βράδυ βγήκαν έξω με τον πολιτικό/μηχανικό και καθίσαν σε μία παρέα που ήταν και 2 κοπέλες,γνωστά παρτάλια που δουλεύουν για να ψωνίζουν ρούχα και παπούτσια.Πολύ trendy στυλάκι οι δικές σου...Ξέχασα να αναφέρω ότι δουλεύουν ως ταμίες στο Praktiker με μισθό 600-650 ευρώ (κάτι που από μόνο του φυσικά είναι αξιέπαινο).Κάθονται λοιπόν και καθώς συζητούσαν ρωτάει μία τον εκ Γερμανίας φίλο τί δουλειά κάνει και όταν εκείνος αναφέρει ότι εργάζεται σαν καθαριστής σε στάβλους η ταμίας τον κοίταξε με ένα πολύ υποτιμητικό ύφος και ξύνισε τα μούτρα της.Ο πολιτικός/μηχανικός παίρνει ανάποδες και της λέει:"Εσύ που το παίζεις μούρη με τα 600 ευρώ τον μήνα ούτε στα μάτια δεν αξίζεις να κοιτάς τον φίλο μου.2 μηνιάτικα δικά του είναι ένας χρόνος δουλειά για σένα,βούρλο" . Αυτή είναι μία άλλη πτυχή της ελληνικής κοινωνίας,που όποιος δεν έχει πτυχίο αντιμετωπίζεται από κάποιους που έχουνε πάρει ψηλά τον αμανέ σαν κατώτερος.Γι'αυτό λέμε πως δεν θα γίνουμε Ευρώπη ποτέ...
Fortis Fortuna Adiuvat
Ειμαι φοιτητης στα τει πειραια 10 χρονια κοντα(συνταξιουχος δηλαδη).Δεν ξερω γιατι συνεχιζω να γραφομαι αφου παρακολουθησα 1 ,5 χρονο και μετα το αφησα γιατι δεν εβγαινα και δουλευω απο τοτε.
Περισυ οταν πηγα να γραφτω επεσα σε ενα παληκαρακι που ηταν σαν εξωγηινος και ηθελε βοηθεια στην διαδικασια και οταν τον ρωτησα με ποσο μεσο ορο περασε,μου ειπε 3!(ΤΡΙΑ) οταν εγω εγραψα 17. Μου ειπε οτι ευτυχως ειχε ενα μπαρμπα καθηγητη και μαλλον θα εβγαζε ακρη με την σχολη.
Οπως και πολλοι πολλοι αλλοι που μεσω γνωστων,αντιγραφων και παραταξεων περασανε και τελειωσανε ΑΜΕΣΩΣ.Αυτους τρωμε στην μαπα φιλοι μου.
Δεν υπαρχει ουτε θα υπαρξει αξιοκρατια σε αυτη την χωρα(τι καινουργιο?)οποτε δεν υπαρχου και αξιοκρατικα πτυχια ως επι των πλειστων.
Πηξαμε στους πτυχιουχους εγχωριους και ηρθαν και αυτοι απο ρουμανια,αγγλια,βουλγαρια, ολων των ειδικοτητων,ακομη και γιατρων(μαγκες προσοχη στο Τζαννειο κυκλοφορει ενας τετοιος,σε ατυχημα παρτε επιδεσμο, δεστε το χερι-ποδι manual και βουρ στο σπιτι). Που να μην φρικαρει το συστημα?
Βαλε και το "δεν πειραζει παιδακι μου εχω τον ξαδερφο μου στην νομαρχια οταν αλλαξει κυβερνηση εισαι μεσα"των γονιων...
Απ'οπου και να το πιασεις βρωμαει ολο το θεμα και το κακο ειναι οτι ολοι μας λιγο πολυ,θελημενα η αθελητα εχουμε ακουμπησει και προωθησει αυτα τα σκατα..
Και κάποιες άλλες..Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
ξερω για τι διαβασμα μιλαμε...
ειναι εξαιρεση η συγκεκριμενη σχολη
Σίγουρα ο καθένας έχει να διηγηθεί την ιστορία του.. ας πω και γω την παπαριά μου, για το Μαράκι και για το κάθε Μαράκι που την είδε lifestyle.
Αν είχαμε ένα Μπερίσα (καλομελέτα..) και χρειαζόταν να φύγουμε οικονομικοί μετανάστες σε
γειτονική μας χώρα θα σας έλεγα εγώ πως θα επαναπροσδιορίζαμε την ζωή και την επιβίωση
μερικοί. Τι οικοδομή δουλείές, καθαρίστριες και τι σκατό παξιμάδι θα κάναμε για να ζήσουμε.
Μην πάμε μακρυά, πρίν 50-60 χρόνια αυτό κάναν οι γονείς μας.
Έννοια σας και έχει ο καιρός γυρίσματα.. έτσι όπως πάμε για τίποτα μην είστε σίγουροι..
![]()
FAMOUS LAST WORDS:
"Helmet? I don need no steenking helmet!"
αμαν πια με το Μαρακι..
φαγωθηκατε..
![]()
![]()
![]()
Μα γιαυτή δεν σφάζονται παλληκάρια σε αυτό το thread;Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
αμαν πια με το Μαρακι..
φαγωθηκατε..
![]()
![]()
![]()
![]()
(κατά βάθος είμαι κομπλεξάρας γιατί της τ'εριχνα και πήγε και τα φτιαξε με το γερό πουρό..)
:rotflmao: :rotflmao:
FAMOUS LAST WORDS:
"Helmet? I don need no steenking helmet!"