Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 49

Θέμα: Πιασε ενα Ε minor

Stops Squeaks!! Το avatar του/της lamoun
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos

ela re plaka kano, nomizo oti genika etsi to leme, kai oi dio fraseis to idio noima vgazoun,

i oxi
    Το θέμα είναι άλλο..

Είναι σωστό ο Akatanomastos να γράφει με ελληνικούς χαρακτήρες;

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos

Συμφωνώ όσο πάει!!!
    Ναι ή όχι..

ΕΣΥ αποφασίζεις!!

:rotflmao: :rotflmao:
    O lamoun στη βροχή με λάδια είναι μέγας βρόντακας!

Λάμπρος

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από lamoun
    Το θέμα είναι άλλο..

Είναι σωστό ο Akatanomastos να γράφει με ελληνικούς χαρακτήρες;

den egrapsa!!! copy paste itan
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    και μια ασκηση που την κανεις χωρις την κιθαρα για να αποκτησουν τα δαχτυλα ανεξαρτησια

λεγεται ''αραχνη''

στην θεση που εχει την παλαμη και τα δαχτυλα ο τυπος στην φωτο (στα πληκτρα αλλα δεν μας νοιαζει )

προσπαθεις να σηκωσεις ταυτοχρονα το ζευγος δαχτυλων 1 - 3 και μετα το ζευγος 2 - 4

προσπαθησε οταν σηκωνεις π.χ. το ζευγος 1 - 3 , τα δαχτυλα 2 - 4 να ειναι σε επαφη με την επιφανεια οπου ακουμπας το χερι σου.

μην το ζορισεις πολυ στην αρχη γιατι η τενοντιτιδα καραδοκει!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	tenfingers.jpg 
Προβολές:	119 
Μέγεθος:	65,1 KB 
ID:	110391

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mako
    Απο την αρχη στα δυσκολα τον βαζεις τον ανθρωπο, βρε συ el hymador, τοσες ασκησουλες απλες δεν θα ηταν καλυτερες. Το πιο πανω ωραιο!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Γιωργη ξεκινα να μελετας απο το www.guitarists.net
    Τα υπολοιπα εν ευθετω χρονο.

Α ναι επισης ψαξε για ταμπλατουρα του Smoke on the water και να το παιζεις σε μια χορδη στην αρχη.
    Καπως ετσι ξεκινησαμε και μεις με απλα τραγουδακια που τα παιζαμε με τις ωρες σε μια χορδη για να εξοικειωθουμε καπως με το "ματσουκι" .
    Εισαι καλιτεχνικη μορφη τελικα!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από mako
    Απο την αρχη στα δυσκολα τον βαζεις τον ανθρωπο, βρε συ el hymador, τοσες ασκησουλες απλες δεν θα ηταν καλυτερες. Το πιο πανω ωραιο!!!!!
    δεν υπαρχει ''ευκολη'' αρχη με το ρημαδι την κιθαρα, πακετο τρως οπως και να χει

Παλαιό μέλος Το avatar του/της GeorgeFZR
    Διαβασα ολες τις απαντησεις σας και σας ευχαριστω

Να προσθεσω οτι

Φιλους λιγους εχω εδω πανω και απο αυτους κανεις δεν εχει επαφη με την κιθαρα

Πραγματικα τις πρωτες μερες ημουν εντελως χαμενος..Οτι εχω μαθει μεχρι στιγμης ειναι απο το νετ..απο κατι βιντεακια σε γιουτουμπι και κατι σελιδες αφιερομενες σε κι8αρα

Το καλυτερο για μενα θα ηταν να υπηρχε καποιος να με παρει απο το "χερι" και να μου δειξει τα βασικα....αλλα...

εχω τις εξης ερωτησεις

στο παρακατω σχεδιαγραμμα βλεπω πως παιζω τις χορδες στα φρετς

E|-----------0-------4--2-0----------|------4--2-0---------------------------|
    B|--0------0-------------------------|-------------4-----2-4-5--5------------|
    G|---1---1--------------------1-3-4--|--4-4-----------------------4-1--------|
    D|----2------------------------------|--------------------------------2------|
    A|-----------------------------------|---------------------------------------|
    E|-----------------------------------|---------------------------------------|

Οι ερωτησεις μου ειναι

Στην χορδη G πεζω στο 1 φρετς,η πενα μου πεζει την ιδια χορδη?
    Οταν πεξω το Ε 4 και παω στο Ε 2 το δαχτυλο μου σινεχιζει να ακουμπα την χορδη η οχι?

Οτι ασκησεις υπαρχουν ειναι καλοδεχουμενες
    Δωστε πραμα:rotflmao:
    Έμαθα Να Αγαπώ Τον Εαυτό Μου,Να Τον Σέβομαι,Και Να Τον Καρφώνω Σε Οποιο Ντουβάρι θέλω....

------------------------------------------------------

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    δεν υπαρχει ''ευκολη'' αρχη με το ρημαδι την κιθαρα, πακετο τρως οπως και να χει
    Μαζι σου!!!!

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από GeorgeFZR

Να προσθεσω οτι

Πραγματικα τις πρωτες μερες ημουν εντελως χαμενος..Οτι εχω μαθει μεχρι στιγμης ειναι απο το νετ..απο κατι βιντεακια σε γιουτουμπι και κατι σελιδες αφιερομενες σε κι8αρα

Το καλυτερο για μενα θα ηταν να υπηρχε καποιος να με παρει απο το "χερι" και να μου δειξει τα βασικα....αλλα...

εχω τις εξης ερωτησεις

Οι ερωτησεις μου ειναι

Οταν πεξω το Ε 4 και παω στο Ε 2 το δαχτυλο μου σινεχιζει να ακουμπα την χορδη η οχι?

Γιώργο,σού ξαναλέω βρες δάσκαλο.Προσωπικά πιστεύω ότι δεν γίνεται να μάθεις δι' αλληλογραφίας.Με τίποτα!!
    Όλο και κάποιον θα γνωρίσεις που να παίζει.Αν το θέλεις τόσο πολύ,κάποιος κάποια στιγμή θα βρεθεί και θα σού πει ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ μερικά χρήσιμα πραγματάκια.
    Είναι τελείως άτοπο να μάθεις αυτήν την τέχνη χωρίς έναν άνθρωπο δίπλα σου.Πίστεψέ με.

Όπως σού είπαν και παραπάνω τα παιδιά,μην τα παρατήσεις...μην απογοητευτείς σε καμμία περίπτωση.Το νετ όμως δεν μπορεί να καλύψει έναν αρχάριο.Καλό κουράγιο!!!
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

εχω τις εξης ερωτησεις

Οι ερωτησεις μου ειναι

:
    τον υμνο των σιχαμενων επελεξες για πρωτο κομματι;;

τεσπα... ναι οταν παιζεις g#(1 fret) στην g χορδη ''χτυπας'' με την πενα την χορδη. Γενικα οποιο ταστο παταει δαχτυλο πρεπει να χτυπας και την αντιστοιχη χορδη με την πενα σου, αλλιως δεν υπαρχει λογος να το εχεις εκει (το δαχτυλο)

οταν πας απο g# σε f# ( 4 -2 fret στην e χορδη) καντο οπως σου βγαινει προς το παρων...ειτε τοποθετεις και τα δυο δαχτυλα απο πρινα και απλα εναλασεις το 4ο με το 2ο, ειτε πατας πρωτα το 4ο δαχτυλο και μετα το 2ο.

Να προσθεσω οτι

εχω τις εξης ερωτησεις

Οι ερωτησεις μου ειναι

Εγω ειμαι αυτοδιδαχτος και ομως καταφερα να (εχω μπαντα) παιζω σε με μαγαζια και να ακουω καλες κουβεντες. Το μονο που χρειαζεσαι ειναι ορεξη, αγαπη και να μην τα παρατησεις στην αρχη που ειναι και πιο δυσκολα. Θα σου προτεινα να αγορασεις καποια μεθοδο για αρχαριους, οχι πολυ δυσκολη στην αρχη, για ασκησεις στα δακτυλα. Βεβαια τωρα με το διαδυκτιο αυτο ειναι ισως περιτο αφου με λιγο ψαξιμο βρισκεις κερατα. Νομιζω επισης οτι καλυτερα να αρχισεις τοποθετοντας διαδοχικα τα δακτυλα σου, στα πρωτα 4 ταστα (ενα σε καθε ταστο) καθε χορδης (μεχρι αυτην που δεν σου φαινεται βουνο). Ελπιζω να καταλαβες τι εννοω.-
    Ριξε αν θες και μια ματια στην σελιδα μου (ειναι και υπογραφη μου). ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Τζορτζ οι "δακτυλοθεσιες" ειναι κατι που θα πρεπει να σου δειξει δασκαλος,οπως και οι ασκησεις.
    Οι αυτοδιδακτοι τα μαθαινουν καποια στιγμη και μονοι τους τα περισσοτερα αλλα οχι ολα και μελετωντας σαφως απο το πρωι μεχρι το βραδυ.
    Εσυ ψαχνεις για μια ωραια ασχολια να σου γεμισει τον ελευθερο χρονο χωρις πολλες σκοτουρες στην αρχη, και αναγκαστικα θα πρεπει να πας σε καποιο ωδειο εστω για ενα χρονο.
    Νομιζω οτι στην Αγγλια μπορεις να βρεις σιγουρα μικρα και φθηνα ωδεια ωστε να σε βαλουν σε μια σειρα τους πρωτους μηνες που ειναι καθοριστικοι για την μετεπειτα πορεια σου.

θα ερθει η μερα ρε μαλακα που θα σου βαλει ο δασκαλος ενα κλασσικο δωδεκαμετρο μπλουζ και θα σου πει να παιζεις μονο 3 νοτες στην πεντατονικη που σου ποσταρε ο χυμαδορ.
    Και ξαφνικα αυτες οι 3 νοτες που επαιζες για 2 μηνες και βαριοσουν θα γινουν μουσικη και ξαφνικα τα πονεμενα σου χερια θα γινουν η προεκταση της ψυχης σου.
    Εκει φιλτατε την εκατσες!!

Οτι σου εγραψε Βαγγελης64 μακο και χυμαδορ δεν επιδεχεται αμφισβητηση.

Υ.Γ Ψαξε ταμπλατουρα του "House of the rising sun"
    Θα πονεσεις αλλα θα σ'αρεσει....

Υ.Γ2 Μην φοβασαι οτι θα μαθεις λαθος αν παιζεις μονος σου και δεν πας σε δασκαλο.
    Τα λαθη "ξεμαθαινονται" σε χρονο ντετε.

-Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Επισης στην Αγγλια βρισκεται αυτο τον καιρο ο Μichael Schenker (SCORPIONS, UFO, M.S.G.), ο οποιος περνει μονο 200 λιρες την ωρα για να σου κανει μαθημα!!! Εδω γελανε!!! Αν ομως τα διαθετεις, μπορω να στο κανονισω (δεν κανω πλακα)!!!!!

[i]Το μονο που χρειαζεσαι ειναι ορεξη, αγαπη και να μην τα παρατησεις στην αρχη που ειναι και πιο δυσκολα. Θα σου προτεινα να αγορασεις καποια μεθοδο για αρχαριους, οχι πολυ δυσκολη στην αρχη, για ασκησεις στα δακτυλα. Βεβαια τωρα με το διαδυκτιο αυτο ειναι ισως περιτο αφου με λιγο ψαξιμο βρισκεις κερατα. Νομιζω επισης οτι καλυτερα να αρχισεις τοποθετοντας διαδοχικα τα δακτυλα σου, στα πρωτα 4 ταστα (ενα σε καθε ταστο) καθε χορδης (μεχρι αυτην που δεν σου φαινεται βουνο). Ελπιζω να καταλαβες τι εννοω.-
    Ριξε αν θες και μια ματια στην σελιδα μου (ειναι και υπογραφη μου). ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!! [/B]
    +666

Επίσης να ξέρεις ότι δεν χρειάζεται να παίζεις 10 ώρες τη μέρα για να μάθεις να παίζεις αξιοπρεπώς. Από 10 λεπτά εώς μισή ώρα τη μέρα ( αλλά σχεδόν κάθε μέρα) και θα πάθεις πλάκα με τη πρόοδο που θα κάνεις.
    Έχεις πμ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    κανενα site να μαθω keyboards ξερετε?

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 12/12/2003, 15:31
  2. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 11/12/2003, 13:19
  3. Ένα ποίημα για χάρη της
    από Julius στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5