Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 21 από 21

Θέμα: ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΒΑΛΒΙΔΑΣ ΣΕ Gsxr 1000k7( ΜΟΤ.Ε.Κ.)

Αρχικά δημιουργήθηκε από mushaba
    File grigorisr1 ean to mixanaki sou einai elliniko den exeis provlima,ola dwrean 8a ginoun,emeiw me ta eisagogis ti kanoume?Anazitame eggyiseis apo ekso mazi me antallaktika h pame kai trwme to tsivi stous episimous antiprosopous..

ειναι δυσκολο το θεμα...

εγω για αυτο το λογο πηρα αντιπροσωπειας να εχω ησυχο το κεφαλι να μι τρεχω απο δω και απο εκει.. δευτερα κιολας μου ειπαν θα το αλλαξουν τιν ιδια στιγμη.

Νέο μέλος
    Φίλε μου πολύ καλά έκανες , και εγώ το ίδιο θα έκανα εάν δεν χρειαζόταν να αφήσω ανταλλαγή το παλιό μου σε μαγαζί και είχα και 1800 ευρώπουλα παραπάνω...Και άμα σΕ μπεί το μικρόβιο να το πάρεις ξέρεις πως είναι,γ@μ@τ@...

Δεν μας είπε κανείς ρε παιδιά που έχει εισαγωγής,πήγε σε εξουσιοδοτημένο για αλλαγή?Πόσο πλήρωσε?
    Το άλλο θέμα αφορά το βολάν,τελικά θέλει αλλαγή ή απλά σφύξιμο?Βγήκε και γι'αυτά καμιά ανάκλιση-ανακοίνωση?

Από Θεσσαλονίκη έχει κανείς γνώμη για εξουσιοδοτημένο?
    If God Be For Me Who Can Be Against Me ?

Φίλε μου πολύ καλά έκανες , και εγώ το ίδιο θα έκανα εάν δεν χρειαζόταν να αφήσω ανταλλαγή το παλιό μου σε μαγαζί και είχα και 1800 ευρώπουλα παραπάνω...Και άμα σΕ μπεί το μικρόβιο να το πάρεις ξέρεις πως είναι,γ@μ@τ@...

Δεν μας είπε κανείς ρε παιδιά που έχει εισαγωγής,πήγε σε εξουσιοδοτημένο για αλλαγή?Πόσο πλήρωσε?
    Το άλλο θέμα αφορά το βολάν,τελικά θέλει αλλαγή ή απλά σφύξιμο?Βγήκε και γι'αυτά καμιά ανάκλιση-ανακοίνωση?

και το βολαν θελει αλλαγη αυτο προσεξε το γιατι αμα γινει μαλακια γαμησετα μετα

επειδη ειμαι και εγω απο θεσσ προτινω να πας στο ρακκα οι αλλοι ολοι ειναι για τον πεο καβαλα

Νέο μέλος
    Αυτός που λες ο Ρακάς grigorisr1 είναι συνεννοήσιμος?Γιατί με έναν που μίλησα από Θεσσαλονίκη που έχει συνεργείο δεν μπορούσε να μου πεί καν με το πόσο θα στοίχιζε η όλη φάση χώρια ότι μου είπε οτι επειδή είμαι παραεισαγωγή δεν γνώριζε εάν ο Σφα θα μου επαναπρογραμμάτιζε τον εγκέφαλο έστω και με χρήματα,άκουσον άκουσον....

Από τον Ρακά έχεις εμπειρία?Πάς εκεί το δικό σου?

Το βολάν θέλει σίγουρα αλλαγή ή απλά σφύξιμο?
    If God Be For Me Who Can Be Against Me ?

Αυτός που λες ο Ρακάς grigorisr1 είναι συνεννοήσιμος?Γιατί με έναν που μίλησα από Θεσσαλονίκη που έχει συνεργείο δεν μπορούσε να μου πεί καν με το πόσο θα στοίχιζε η όλη φάση χώρια ότι μου είπε οτι επειδή είμαι παραεισαγωγή δεν γνώριζε εάν ο Σφα θα μου επαναπρογραμμάτιζε τον εγκέφαλο έστω και με χρήματα,άκουσον άκουσον....

Από τον Ρακά έχεις εμπειρία?Πάς εκεί το δικό σου?

Το βολάν θέλει σίγουρα αλλαγή ή απλά σφύξιμο?

μη το πας σε οτινανε συνεργειο που να ξερουν απο Κ7 αυτοι

πανε στο ρακκα και μιλα μαζι του ο ανθρωπος ειναι 30 χρονια σουζουκι μονο και τπτ αλλο και ειναι ξηγημενος ολοι καλα λογια λενε για αυτον.

Εγω σε αυτον παω και σερβις και τα παντα

Το βολαν μπορει να μη θελει αλλαγη προληπτικα το λενε αυτο εμενα πχ μου το αλλαξε ο ρακκας αλλα δεν ηθελε αλλαγη σε αλλους ηθελε αλλαγη οποτε μπορει να εισαι τυχερος και να μη θελεις αλλαγη

Θαυμαστε το.... Το avatar του/της edmarios

Φιλαρακι καλημερα!!! Εμενα που ειναι παραεισαγωγης το μηχανακι θα το παω εκει που το πηρα και θα μου τα αλλαξουν ολα τσαμπα... Οπως ειχε γινει και με το βολαν... και το βολαν θελει αλλαγμα αλλα οχι σε ολα ειναι βαση αριθμου πλαισιου... Το πηρα απο την motojapan που βρισκεται καλλιροης 33 και τυχαινει να ειναι και καλος μου φιλος... αλλα και φιλος να μην ημουν πιστευω οτι θα με εξυπηρετουσε αψογα... ψαχνω το ποστ που ειχε βαλει ενας φιλος που ειχε ως τιτλο ''40 ευρω το πλυσιμο'' και αφορουσε ενα Κ6 600... Αν το βρει καποιος ας το βαλει... Γιατι πανω απο ολα μιλαμε για επαγγελματιες...

Φιλικα

Μαριος
    Αν δεν μπορείς να βρεις λύση βρες άλλο πρόβλημα.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Αλλαγη μπουζι σε Gsxr 1000 K7
    από nikjoker στο forum Suzuki GSXR's
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 21/05/2008, 09:07
  2. ΑΝΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΟΨΙΜΟ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΣΕ Gsxr ???
    από petr@n στο forum Suzuki GSXR's
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 16/03/2008, 00:39
  3. Αλλαγή λαδιών σε Gsxr 600
    από jen στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 24/07/2007, 12:44
  4. gsxr 1000k7
    από gousouxourou στο forum Suzuki GSXR's
    Απαντήσεις: 84
    Τελευταίο μήνυμα: 05/07/2007, 08:35
  5. καταναλωσεις σε gsxr 1000-r1-r6