Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 33

Θέμα: Κράνος απο Αμερική... Ευκαιρία!!!!!!!!!!

HUSKY TE450 Το avatar του/της SeNNinhA

Re: Re: Κράνος απο Αμερική... Ευκαιρία!!!!!!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
    ......
    για το τυπικο μερος και μονο τα κρανη που δεν ειναι ευρωπαικα πιστοποιημενα απαγορευονατι να χρησημοποιουντε στην ευρωπη,αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να στο ψαξει ποτε και κανενας!
    αυτα!
    Δεν απαγορεύεται να χρησιμοποιούνται στην Ε.Ε.
    Απαγορεύεται να ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ.

Αυτο ελλειπε, να έχουμε καβάντζα ενα κράνος για κάθε χώρα που πηγαίνουμε....

Re: Re: Re: Κράνος απο Αμερική... Ευκαιρία!!!!!!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
    Δεν απαγορεύεται να χρησιμοποιούνται στην Ε.Ε.
    Απαγορεύεται να ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ.

Αυτο ελλειπε, να έχουμε καβάντζα ενα κράνος για κάθε χώρα που πηγαίνουμε....
    καλα μωρε,εκει θα κολησουμε??

μηπως το ξερει και κανενας ή το ψαχνουν??

τεσπα το ebay ειναι πολυ καλη φαση και οι Ελληνες εμποροι ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ!!!

Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mako
    Πειτε το ρε παληκαρια και στις εταιριες να ξυπνησουν!!! Καθονται σαν ΜΑΛΑΚΕΣ και μελετανε τα κεφαλια, οι ΗΛΙΘΙΟΙ!!!!!!!!!!!!

Solomostrongos Το avatar του/της byron

Re: Re: Κράνος απο Αμερική... Ευκαιρία!!!!!!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
    η ισοτιμια σημερα μεσω paypal ειναι 1,33
    Δεν το νομίζω .....

(Αν σου δίνουν τέτοια ισοτιμία, σε σκίζουν στα 8. )

Αρχικά δημιουργήθηκε από mako
    Πειτε το ρε παληκαρια και στις εταιριες να ξυπνησουν!!! Καθονται σαν ΜΑΛΑΚΕΣ και μελετανε τα κεφαλια, οι ΗΛΙΘΙΟΙ!!!!!!!!!!!!
    Τι εννοείς ??
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Μου απάντησαν απο το ridersdiscount και δε ξέρω πως και τι αλλα κράνος shoei xr1000 που η τιμή του είνια 427$ ερχεται στην Ελλάδα με συνολική τιμή μαζι με τα έξοδα 313.48€ , μαλλον έχει λίγα μεταφορικά

Πρωτου ομως κάνετε οποιαδήποτε αγορά στείλτε ενα διευκρινιστικο mail για τιμές και κόστη για σιγουρια!

Ρε δε ξερω να παιζω με το ebay, διαβασα και τα τα σχετικά στο φορουμ αλλά το φοβάμαι...
    ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ.

TO ridersdiscound ειναι καλο "μαγαζι" οπως πολυ καλο ειναι και το so call accessories!
    ΠΑΝΤΑ μα ΠΑΝΤΑ να στελνετε ενα μειλ και να ρωτατε αν στελνουν ελλαδα,τι μεταφορικα εχουν(γιατι καποιος ελεγε για 55$ και στο μειλ μου ειπε $70) και ποια ειναι η καλυτερη τιμη που μπορουν να σου κανουν!(μην γελατε ρε ειναι παρα πολλοι που σοθ κοβουν και 200$ )
    να τσεκαρετε παντα το ποσοστο του πωλητη και το ποσα κομματια εχει πουλησει,Εχει αναφερθει γεγονος κρανος να μην εφτασε ποτε και σε αλλη περιπτωση το κρανος πηγε σε αλλον οπως επεισης αλλοι πληρωσαν τελωνειο γιατι ειχε αναγραφωμενη τιμη πανω στην συσκευασια,Παντα ζηταμε να το στειλουνε ως gift (το ρωταμε παντα απο πριν) αλλα αν χαθει το υπιαμε δεν σε καλυπτει η ασφαλεια.
    Και ενα προσωπικο απροοπτο ηταν πως σε bid κερδισα ενα κρανος αλλα τελικα αυτος δεν το στελνει ελλαδα (οχι οτι αγχωθικα κιολας)
    Και κατι τελευταιο μην πληρωνεται αμεσως!! εχεις δικαιωμα 7 μερες απο την μερα που το κερδισες το προιον, ναπληρωσεις και παντα περιμενε invoice απο τον πωλητη να σε ειδοποιησει πως ολα ειναι οκ!!
    αυτα τα ολιγα...
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mako
    ρε φιλε καλο ειναι να το παιζεις πονηρος αλλα εδω υπαρχει ενα προβλημα... ΠΟΙΑ ΚΕΦΑΛΙΑ?

των αφρο-Αμερικανων? των Ασιατων? των Ευρωπαιων? των ινδιανων γηγενων??? για πες μου τι κεφαλι εχει ενας μεσος Αμερικλανος ????!!!!

ολο αυτο ειναι ενα marketing trick και πεφτεις μεσα!!!!

Συντομα θα μάθουμε για τα κεφαλια των ηλιθίων (αμερικάνων). Παράγγείλα το shoei raid 2 nucleu απο αυτον . Τελική τιμη με μεταφορικά 305$= 220€ περίπου. Αν βγει καλή η αγορα θα παω και για μπουφανάκι Daineze
    ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ.

Μια συμβουλη....

Πληρομές με τραπεζική μεταφορρα χρήματων- έμβασμα δεν αξίζει, είναι κοντα στα 35€ εξοδα (για αμερική παντα). Προτείνω ανεπιφύλακτα χρήση προπληρομένης κάρτας Visa. Βγάζουν οι περισσότερες τραπεζες και τα κόστη διαφέρουν. Προτειμήστε την enter Visa της alpha bank ή την αντιστοιχη της Τράπεζας Κύπρου που βγαίνει τη στιγμή της αίτησης. Της Eurobank είναι ακριβότερη.

Γενικώς μια προπληρομένη visa είναι το ιδανικότερο για συναλλαγές στο Ιnternet

Αρχικά δημιουργήθηκε από grigris
    Συντομα θα μάθουμε για τα κεφαλια των ηλιθίων (αμερικάνων). ....
    είπαμεεεε,
    το έγραψα σε προηγούμενο ποστ, η shoei δεν εχει διαφορετικά μεγέθη εσωτερικού ή κέλυφους στα κράνη. Μόνο η αραι

Συντομα θα μάθουμε για τα κεφαλια των ηλιθίων (αμερικάνων). Παράγγείλα το shoei raid 2 nucleu απο αυτον . Τελική τιμη με μεταφορικά 305$= 220€ περίπου. Αν βγει καλή η αγορα θα παω και για μπουφανάκι Daineze
    ωραίος. Όταν σου έρθει πες εντυπώσεις, κόστος τελωνείου, συνοδευτικά κράνους κλπ.

Λοιπον δωστε βάση γιατί τα πράγματα είναι κάπως πιο "κοστοβόρα"!!

Καταρχας ΠΡΟΣΟΧΗ στις προσφορές! Είχα βρει ένα Shoei raid 2 σε προσφορα με τιμή 180). Αφου ήρθα σε επικοινωνία μαζί τους μου είπαν να βαλω τα χρήματα στη τράπεζα για να μου το στείλουν. Το έκανα μετά από 2 μερες και μου είπαν οτι το κράνος εξαντληθηκε (λόγω προσφορας).

Επιδη δεν ηθελα να στείλω κι άλλα λεφτα για κατι άλλο επέλεξα να αγοράσω το HJC F 10 το οποίο ήταν στην ίδια τιμή (180)

Λοιπον το κρανος είναι ηδη τελωνείο, έκανε μονο 4 μέρες να έρθει. Τους πήρα τηλ και μου είπαν ότι πρέπει να πληρώσω και έξοδα για τα απαραίτητα χαρτια (30) + έξοδα αποθήκης + εξοδα του εκτελονιστη. Περιμένω τώρα τηλέφωνο να μου πούνε το συνολικο κόστος εκτελονισμου και θα ενημερωσω.

Το θέμα όμως πιο είναι... Η τιμή του κράνους ήταν μόνο 180 ένω εδω έχει 280. ΟΜΩΣ πληρωσα 40 έξοδα αποστολής, 20 το έμβασμα, 30-50 εκτελονισμος=90-120 συνολικά έξοδα. Ετσι το κράνος θα μου κοστήσει στο τέλος όσο θα μου κοστηζε να το έπερνα από έλλαδα. Βεβαια αν προλάβαινα τη προσφορά του shoei κερδισμενος θα ήμουνα.

Με την εμπειρία που απέκτησα ερχομαι κ λέω τα παρακάτω:
    α) Αγορές μονο με πιστοτική χρεωστική, όχι έμβασμα. Ειναι πολύ χρονοβορα διαδικασια με χαρτια, κόντρα χαρτια, 2 μέρες να πάνε τα λεφτα στην Αμερικάνική τραπεζα και επίσης στην καλύτερη θα σου κοστήσει 20 ( στη eurobnk ζητάγανε 60)
    β) Τα έξοδα τελωνιου όπως είπε ένας φίλος μπορέις να τα αποφύγεις δηλώνοντας το δέμα ώς δώρο, αλλά σε αυτή τη περίπτωση αν κάπου στη διαδρομή χαθει τοτε το χάνεις εντελως.
    γ) Τελωνείο περνανε μόνο τα αντικείμενα εκτος Ε.Ε με κοστος μεγαλύτερο των 35.

Προσωπικά καταληγω στο συμπέρασμα πως η καλύτερη αγορά θα ήταν απο ενα φθηνο κατάστημα ΣΤΗΝ Ευρώπη απ'όπου δε πληρώνεις τελωνείο και τα έξοδα αποστολής έιναι συνήθως 10. Αλλιώς πρέπει να είναι ένα προίόν που και με όλα αυτά τα συνολικά έξοδα αποστολής απο μη ευρωπαική χώρα αξίζει.

Λοιπόν εχω ξενερώσει οσο δε παει. Μου στειλανε το μπουγιουρτι απο το τελωνείο............................

1 7 4 €

Στο Θεο τους δηλαδή.... οι νταβατζίδες οι ίδιοι!!!

Ρε το κρανος έκανε 170 και ο εκτελονισμος του 174!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αναλυτικότερα:

ΑΡ.ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΠΟΣΟ
    Φ.Π.Α. –ΔΑΣΜΟΙ 55,00
    ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΑ ΕΞΟΔΑ (ΔΕΤΕ-ΕΕΠΑ) 16,50
    ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΤΗ 20,00
    ΕΚΔΟΣΗ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΗΣ 29,75
    ΕΝΑΠΟΘΕΣΗ – ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΦΟΡΤΙΟΥ 23,00
    ΑΜΟΙΒΗ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΤΗ 29,75

Τα μόνα που μπορώ να γλιτώσω είναι 50€ αν παω να το παραλάβω ο ίδιος.

γ) Τελωνείο περνανε μόνο τα αντικείμενα εκτος Ε.Ε με κοστος μεγαλύτερο των 35. το δικο μου κράνος ηρθε με αναγραφόμενη αξία 50 , δεν πλήρωσα τιποτα εξτρα

Λοιπόν εχω ξενερώσει οσο δε παει. Μου στειλανε το μπουγιουρτι απο το τελωνείο............................

1 7 4 €

Στο Θεο τους δηλαδή.... οι νταβατζίδες οι ίδιοι!!!

Ρε το κρανος έκανε 170 και ο εκτελονισμος του 174!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αναλυτικότερα:

ΑΡ.ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΠΟΣΟ
    Φ.Π.Α. –ΔΑΣΜΟΙ 55,00
    ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΑ ΕΞΟΔΑ (ΔΕΤΕ-ΕΕΠΑ) 16,50
    ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΤΗ 20,00
    ΕΚΔΟΣΗ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΗΣ 29,75
    ΕΝΑΠΟΘΕΣΗ – ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΦΟΡΤΙΟΥ 23,00
    ΑΜΟΙΒΗ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΤΗ 29,75

Τα μόνα που μπορώ να γλιτώσω είναι 50€ αν παω να το παραλάβω ο ίδιος.
    τα πλήρωσες? ή ακόμα? αν οχι, δες στα ... ταξιδιωτικά την περιπέτεια του gcrook (ταξίδι στο ελ. βενιζελ ...κάπως έτσι το γράφει το θρεντ) και αν έχεις χρόνο και υπομονή ακολούθησε τα βήματα του

και την επόμενη φορά να ξέρετε, οταν παραγγέλνετε απο Γιου Εσ εντ Εϊ, αποστολή μόνο με USPS

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αγορές από Αμερική
    από crazykiller στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 04/12/2011, 13:45
  2. Κράνος από Lidl.
    από iziogas στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 15/03/2006, 10:22
  3. Κρανος απο που???????
    από ΓκαζοφωνιΞ στο forum Off topic