Σελίδα 2 από 17 ΠρώτοΠρώτο 123456712 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 243

Θέμα: R6 2008

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	1553_ev281007 copy.jpg 
Προβολές:	1002 
Μέγεθος:	48,2 KB 
ID:	111133
    AOYYYY

Παλαιό μέλος Το avatar του/της T.R.E
    Αρχικά δημιουργήθηκε από likos600

Πιο αδερφιστικη φορμα δεν εχω ξαναδει...:a011: :a011: :a011:

Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
    Πιο αδερφιστικη φορμα δεν εχω ξαναδει...:a011: :a011: :a011:
    Πώς να την δείς............... αφού την φοράς..........:rotflmao: :a04: :rotflmao:
    AOYYYY

Παλαιό μέλος Το avatar του/της T.R.E
    Αρχικά δημιουργήθηκε από likos600
    Πώς να την δείς............... αφού την φοράς..........:rotflmao:

Συνολακι εισαι...:rotflmao: :rotflmao:

Καθε φορα που αλλαζεις μηχανακι αλλαζεις και φορμα?

Ρε Τάκη,το έχεις παραγγείλει η περιμένεις να το φέρουν Ελλάδα?
    Γιατί εγώ είμαι στο περίμενε και παρόλο που το συγκεκριμένο μαγαζί εδώ Βόλο ειναι
    αντιπροσωπεία Yamaha δεν ξέρω αν θα το φέρουν..
    www.myspace.com/deathmetalito

Απο Αμερική εχω παραγγειλει 5 μοτοσυκλετες οι οποίες με μεταφορικά , χαρτιά για homologation λόγω Ευρωπαικής Ένωσης ,φόρο εισαγωγής (Τελωνείο) ,ΦΠΑ 19% , και πινακίδες (Δημοκρατία της Τσεχίας -Ε.Ε.)

Όλα πληρωμένα... Τιμή 9500 Ευρώ.

Υπάρχει δυνατότητα να φέρω και άλλα κομμάτια προς πώληση και να τα εξάγουμε στην μαμα Ελλάδα για όποιον σοβαρά ενδιαφέρετε.

Παλαιό μέλος
    Τι γίνεται στην περίπτωση ανάκλησης από Αμερική; Ποιος θα το φτιάξει; :wacko:

Καλή ερώτηση....

Οπως ισως γνωρίζεις η εποχή που οι αντιπροσωποι "Παίζουν" το παιχνίδι τους για να πουλάν μόνον αυτόι στην Χώρα τους....Τελειώνει.....

Η Ducati έχει ήδη ανακοινώσει Κάλυψη Εγγύσησ Παγκόσμιας ισχύος που σημάνει οτι απο όπου και αν το αγόρασες έχεις κάλυψη Εγγύησης παγκοσμίως....και σύντομα Ερχονται και οι Γιαπωνεζοι κατασκευαστές.

Μέχρι να γίνει αυτό....Σε συννενόηση με τον έμπορα που αγοράσαμε μας παρέχει όλα τα απαιτούμενα ανταλλακτικα που θα χρειαστόυμε...

Αν τώρα φοβάσαι την αξιοπιστία της "Yamaha"....Πληρώνεις 11090 Ευρώπουλα...

Καλό Σαββατοκύριακο.

Παλαιό μέλος
    Αγοράζεις παρά-εισαγωγή με 10.000?, ελληνικές πινακίδες, και έχεις την πανευρωπαϊκή εγγύηση. Πόσο δέλεαρ μπορούν να είναι τα -500? της αμερικάνικης έκδοσης;

Talking

Σίγουρα δεν είσαι υποχρεωμένος να πληρώσεις 1590 Ευρώ περισσότερα...
    (Α!! και χωρίς παρεξήγηση Δεν τα πάς καλά με την άριθμητική).

Για κάποιους ίσως είναι ενδιαφέρον...και για αυτούς 1590 Ευρώ είναι αρκετά Δελεαστικά.

Αν τώρα εννοείς οτι 10000 χιλιάρικα θα είναι το τελικό κόστος για τον Έλληνα αγοραστή τότε έχεις δίκιο και πάω πάσο....

Αλλα για σκέψου 9000 δολλάρια στην USA με 11090 Ευρώ στην Ελλαδα....μεγλάλη διαφορά....Ε?? Τι λές ?

Παλαιό μέλος
    Καλώς. Εάν μάθεις τελικό κόστος του αμερικάνικου με ελληνικές πινακίδες και παροχή εγγύησης, μπορείς να το συγκρίνεις με τα ελληνικά ευρωπαϊκά παρά-εισαγωγής 600άρια που τα δίνουν στα 10.000?.

Δηλαδή Γιώργο πως θα γίνει εαν κάποιος θέλει να πάρει απο αμέρικα;
    Ντούκου τα λεφτά;
    www.myspace.com/deathmetalito

Καλημέρα,

Κάποιος εισάγει (Ιδιώτης η Έμπορος ) μοτο απο USA. Όταν πάει στην αρμόδια υπηρεσία για να πάρει αδεια κυκλοφορίας αντιμετωπίζει το εξής πρόβλημα.
    Η Ελληνική "γραφειοκρατία"- "Νομοθεσία" ζητάει " Εγκριση τύπου" οτι δηλαδή το όχημα που έχεις καλύπτει και είναι σύμφωνο με τα Ευρωπαικά Δεδομένα. Ακόμη και αν πρόκειτε για το ¨Ίδιο όχημα" με το Επίσημα εισαγμένο απο την Ελληνική αντιπροσωπεία, οι καρεκλοκένταυροι δεν πρόκειτε να σου δώσουν Έγκριση....γιατι πίσω απο όλα πεζουν τα τρελά συμφέροντα και τα μεγάλα κέρδη.
    Στην Τσεχία που οι Ανθρωποι δεν είναι παράλογοι...επιτρέπουν να πληρώσεις ειδικό ο οποίος σου χορηγεί όλα τα απαιτούμενα για την έκδοση "Εγκρισης Τύπου βάσει της ΕΕ και Πινακίδες.

Τώρα απο την Τελική τιμή των 9500 Ευρώ, αν η μοτό φύγει σε άλλη χώρα της ΕΕ...
    Ο Αγοραστής θα πρέπει να πληρώσει μεταφορά και το κόστος για έκδοση Ελληνικών Πινακίδων.
    Πράγμα που πλέον έιναι εφικτό γιατι πρόκειτε για μοτοσυκλέτα με Ευρωπαικά Χαρτιά εισαγμένη απο χώρα μέλος της ΕΕ.

Ίσως να μήν ακόυγεται τόσο δελεαστική η προσφορά για καινούργια μοτο αλλα υπάρχουν πολλές μεταχειρισμένες με αξία εώς και 20% χαμηλότερη τιμή απο την Ελληνική αγορά.

Εδώ πολλοι Τσέχοι (λόγω έλλειψης Χρημάτων) αγοράζουν και μοτο απο Ατύχημα τις οποιές επισκευάζουν και ξανακυκλοφορόυν και με Super τιμη...και πάιζουν πολλα κομματια αρκεί να θέλεις να ασχοληθεις με την επισκευή της.
    Ολα τα παραπάνω είναι προς γενική ενημέρωση.

Τα χρήματα τα δίνουμε cash και λογικό είναι να τα θέλουμε cash.

Αυτη την Στιγμή έχω πρς πώληση την Προσωπική μου GSXR 600 k6 με 2500km.
    Τιμή για ιδιώτη με Φπα= 7800 Ευρώ
    Και για εταιρεία με τιμολόγιο χωρίς Φπα = 6555 Ευρώ

a

Καλημέρα,

Κάποιος εισάγει (Ιδιώτης η Έμπορος ) μοτο απο USA. Όταν πάει στην αρμόδια υπηρεσία για να πάρει αδεια κυκλοφορίας αντιμετωπίζει το εξής πρόβλημα.
    Η Ελληνική "γραφειοκρατία"- "Νομοθεσία" ζητάει " Εγκριση τύπου" οτι δηλαδή το όχημα που έχεις καλύπτει και είναι σύμφωνο με τα Ευρωπαικά Δεδομένα. Ακόμη και αν πρόκειτε για το ¨Ίδιο όχημα" με το Επίσημα εισαγμένο απο την Ελληνική αντιπροσωπεία, οι καρεκλοκένταυροι δεν πρόκειτε να σου δώσουν Έγκριση....γιατι πίσω απο όλα πεζουν τα τρελά συμφέροντα και τα μεγάλα κέρδη.
    Στην Τσεχία που οι Ανθρωποι δεν είναι παράλογοι...επιτρέπουν να πληρώσεις ειδικό ο οποίος σου χορηγεί όλα τα απαιτούμενα για την έκδοση "Εγκρισης Τύπου βάσει της ΕΕ και Πινακίδες.

Τώρα απο την Τελική τιμή των 9500 Ευρώ, αν η μοτό φύγει σε άλλη χώρα της ΕΕ...
    Ο Αγοραστής θα πρέπει να πληρώσει μεταφορά και το κόστος για έκδοση Ελληνικών Πινακίδων.
    Πράγμα που πλέον έιναι εφικτό γιατι πρόκειτε για μοτοσυκλέτα με Ευρωπαικά Χαρτιά εισαγμένη απο χώρα μέλος της ΕΕ.

Ίσως να μήν ακόυγεται τόσο δελεαστική η προσφορά για καινούργια μοτο αλλα υπάρχουν πολλές μεταχειρισμένες με αξία εώς και 20% χαμηλότερη τιμή απο την Ελληνική αγορά.

Εδώ πολλοι Τσέχοι (λόγω έλλειψης Χρημάτων) αγοράζουν και μοτο απο Ατύχημα τις οποιές επισκευάζουν και ξανακυκλοφορόυν και με Super τιμη...και πάιζουν πολλα κομματια αρκεί να θέλεις να ασχοληθεις με την επισκευή της.
    Ολα τα παραπάνω είναι προς γενική ενημέρωση.

Τα χρήματα τα δίνουμε cash και λογικό είναι να τα θέλουμε cash.

Αυτη την Στιγμή έχω πρς πώληση την Προσωπική μου GSXR 600 k6 με 2500km.
    Τιμή για ιδιώτη με Φπα= 7800 Ευρώ
    Και για εταιρεία με τιμολόγιο χωρίς Φπα = 6555 Ευρώ

Σελίδα 2 από 17 ΠρώτοΠρώτο 123456712 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. R6 2008 Vs Gsxr 600 K8
    από Lefterissss46 στο forum Υamaha R6, R7, R1, R...
    Απαντήσεις: 365
    Τελευταίο μήνυμα: 03/07/2009, 00:06
  2. R6 2008 ..... Άσπρο ή μπλέ???? ΒΟΗΘΕΙΑ!!
    από Lefterissss46 στο forum Υamaha R6, R7, R1, R...
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 12/05/2009, 20:12
  3. R6 2008 Στρώσιμο?????
    από Lefterissss46 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 60
    Τελευταίο μήνυμα: 23/04/2009, 08:03

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •