Ομολογώ οτι έχει πάρα πολύ υλικό, φωτό κτλ, σε 384 σελίδες...Αρχικά δημιουργήθηκε από powerphot
To βιβλίο θα λέει μάλλον αυτά που δε λέει ΕΔΩ ε?
αισθητικά, η έκδοση είναι άθλια...![]()
Ομολογώ οτι έχει πάρα πολύ υλικό, φωτό κτλ, σε 384 σελίδες...Αρχικά δημιουργήθηκε από powerphot
To βιβλίο θα λέει μάλλον αυτά που δε λέει ΕΔΩ ε?
αισθητικά, η έκδοση είναι άθλια...![]()
- So, what do you do for a living ?
- I'm into murders and executions.
- I'm sorry ?
- I said, I'm into mergers and acquisitions.
Patrick Bateman
-------------------------------------
Bikepics Photo Album
Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan
Θα σε ανταμείψει το περιεχόμενο.....Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
[Bαισθητικά, η έκδοση είναι άθλια...[/B]
αν είσαι fun της 'μεσημεριανής' ζώνης![]()
You BETA believe...
Κάποια παιζάκια δεν θα δουν τον Αη Βασίλη φέτοςΑρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
δε ξερουν να διαβαζουν?!?!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
You BETA believe...
ενδιαφέρομαι ιδιαίτερα να μάθω περισσότερα για αυτήν την διαμάχη του Ορφανού με ΟΛΟΥΣ τους υπόλοιπους endurαδες....αν δεν θέλεις dirtbird να τα πεις δημόσια στείλε ένα πμ...(γιατί έχω ακούσει μόνο την μια όψη του νομίσματος)
Ο μοναδικός στην Ελλάδα που έχει κάνει backflip με ΒΜW R1200GS, με μάρτυρες.
ΠΟΝΕΣΕ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΠΟΛΥ!!!!
-ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ;
-Ο ΘΩΜΑΣ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ...ΕΜΕΙΣ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ Μ@Λ@ΚΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ταδε εφη trooper)
Μανο...το τσιπουρο σε περιμενει ρε φιλε σπιτι μου...
ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ. ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!!
βρωμοπουλε τι παιζει? Οχι πως καιγομε να μαθω αλλα....![]()
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
[Τατιανα mode on]Dirtbird, θέλω να τα ξέρω όλα!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
αν είσαι fun της 'μεσημεριανής' ζώνης![]()
:rotflmao:
![]()
Ειναι ωραία η θάλασσα γιατί κινείται πάντα...
βτωμοπουλε και εγω θα ηθελα να ακουσω το γιατι εντουραδες εναντιον ορφανου?αν δεν θες να ποσταρεις στειλε πμ
ασχετο αλλο καπονορθ οδηγει τωρα
ΧΩΜΑΤΙΝΟ ΤΕΡΡΑΙΝ
a sub-forum you can trust....
ΧΧΧΧΧΩΩΩΩΩΜΜΜΜΜΑΑΑΑΑΑ
Εγώ το μόνο που μπορώ να σας πω είναι να ρίξετε μία ματιά στο βιβλίο του (αυτό σε καμμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι σας προτρέπω να το αγοράσετε) και νομίζω ότι θα καταλήξετε σε αντικειμενικά συμπεράσματα...![]()
Για 'φάσεις' που έχουν γίνει, καλό θα ήταν να σας τις πουν άλλοι που τον έζησαν πιο κοντά σε αγώνες (εγώ για κανά 2 χρόνο έτρεχα σε κοινούς αγώνες, μετά σταμάτησα).
You BETA believe...
Σωτήρη, νομίζω ότι είσαι λίγο εμπαθής ...!!!
(προσωπικά, συμφωνώ και επαυξάνω, αλλά νομίζω ότι δεν άπτεται του παρόντος..)
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Απλώς υπενθυμίζω ότι ζούμε στη χώρα του 'ότι δηλώσεις είσαι'.Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Σωτήρη, νομίζω ότι είσαι λίγο εμπαθής ...!!!
(προσωπικά, συμφωνώ και επαυξάνω, αλλά νομίζω ότι δεν άπτεται του παρόντος..)
![]()
![]()
![]()
You BETA believe...
Και γω είμαι λίγο περίεργος να μάθω γιατί τον έχετε στο χου οι εντουράδες.
Κατάφερε κάτι εξαιρετικό και αυτός είναι ο λόγος συγγραφής του βιβλίου.
Ο χαρακτήρας του, οι σχέσεις με τους λοιπούς εντουράδες, αν είναι καλό παιδί, αν πάει στην εκκλησία κλπ δεν μπορούν να είναι λόγος κριτικής για την αγωνιστική του πορεία.
Ή κάνω λάθος;
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Απλώς υπενθυμίζω ότι ζούμε στη χώρα του 'ότι δηλώσεις είσαι'.
![]()
![]()
![]()
Ρε Σωτήρη τι ότι δηλώσεις είσαι; Κέρδισε στο Dakar την κατηγορία του ή όχι;
Αρκετά....Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
![]()
Ρε Σωτήρη τι ότι δηλώσεις είσαι; Κέρδισε στο Dakar την κατηγορία του ή όχι;
Όπως ήδη έγραψα:
Εγώ το μόνο που μπορώ να σας πω είναι να ρίξετε μία ματιά στο βιβλίο του (αυτό σε καμμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι σας προτρέπω να το αγοράσετε) και νομίζω ότι θα καταλήξετε σε αντικειμενικά συμπεράσματα...![]()
You BETA believe...
Oμολογώ ότι απο την αρχή που διάβασα τα γραφόμενα σου είχα μια φοβερή περιέργεια να μάθω τον λόγο που γραφεις γι'αυτόν έτσι.Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Αρκετά....
Όπως ήδη έγραψα:
![]()
Στην συνέχεια διαβάζοντας αυτά που γράφεις, κι έτσι όπως τα γράφεις, άλλαξα γνώμη, ΔΕΝ θέλω να μάθω ποιός ο λόγος. Μου αρκούν αυτά που διάβασα ήδη.
Αν έχεις πρόβλημα με τον άνθρωπο διακαίωμα σου, αλλά δικαιολόγισε το, αν δεν θες να το πεις μην λες τίποτα στείλε ΠΜ σε κολλητούς και καντον ρόμπα.
Προσωπικά δεν τον ξέρω καθόλου, μπορεί να είναι ο χειρότερος, μπορεί να είναι ο καλύτερος,
αλλά πίστεψέ με αυτά που γράφεις έτσι όπως τα γράφεις δεν παίρνεις και πολύ "καλύτερη θέση" εσύ απο κάποιον που υπονοείς ότι ................κλπ κλπ κλπ.
Ούτε εσένα σε ξέρω καθόλου αλλά νομίζω κατάλαβες τι εννοώ.![]()
Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad
Δες παραπάνω, τελευταίο post.Αρχικά δημιουργήθηκε από powerphot
Oμολογώ ότι απο την αρχή που διάβασα τα γραφόμενα σου είχα μια φοβερή περιέργεια να μάθω τον λόγο που γραφεις γι'αυτόν έτσι.
Στην συνέχεια διαβάζοντας αυτά που γράφεις, κι έτσι όπως τα γράφεις, άλλαξα γνώμη, ΔΕΝ θέλω να μάθω ποιός ο λόγος. Μου αρκούν αυτά που διάβασα ήδη.
Αν έχεις πρόβλημα με τον άνθρωπο διακαίωμα σου, αλλά δικαιολόγισε το, αν δεν θες να το πεις μην λες τίποτα στείλε ΠΜ σε κολλητούς και καντον ρόμπα.
Προσωπικά δεν τον ξέρω καθόλου, μπορεί να είναι ο χειρότερος, μπορεί να είναι ο καλύτερος,
αλλά πίστεψέ με αυτά που γράφεις έτσι όπως τα γράφεις δεν παίρνεις και πολύ "καλύτερη θέση" εσύ απο κάποιον που υπονοείς ότι ................κλπ κλπ κλπ.
Ούτε εσένα σε ξέρω καθόλου αλλά νομίζω κατάλαβες τι εννοώ.![]()
Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, δεν έχω καμμία προσωπική αντιπαράθεση με τον Β.Ο (και όπως ήδη άφησα να εννοηθεί τον γνωρίζω από φυσιογνωμικά έως καθόλου).
Από την άλλη, γνωρίζοντας κάποια πράγματα εκ των έσω, η προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν μπορεί να αποτελέσει παράδειγμα μοτοσυκλετιστή ΟΥΤΕ οδηγού αγώνων. Το ότι δεν αναφέρω αυτά που γνωρίζω, οφείλεται στο ότι εγώ δεν εμπλέκομαι πουθενά, συνεπώς δεν μπορώ να πάρω τέτοια πρωτοβουλία. Φυσικά μιλάω για περιστατικά που τα έχω ακούσει από παραπάνω από έναν (αλλιώς θα ήταν φήμες).
Και για να τελειώνουμε.... πρότεινα να ξεφυλίσετε το βιβλίο και να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα.
Καλό θα ήταν να διαβάζουμε λίγο πιο προσεκτικά .
![]()
You BETA believe...