Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 21 από 21

Θέμα: Mt-03 ----- Xt660x

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sober
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mai_tai
    ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΜΤ-Ο3 ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΦΕΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΠΩΣ ...ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΚΑΜΩΜΕΝΟ-ΤΟ ΧΤ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ.....ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΘΕΣΗ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΤΟ ΜΤ-03 ΕΙΝΑΙ ΚΛΑΣΗΣ ΑΝΩΤΕΡΗ...-ΤΙ ΛΕΤΕ???
    Το ΧΤΧ δεν ειναι ασχημο και μπορω να πω πως αν ΔΕΝ ειναι πορτοκαλι ειναι αρκετα ωραιο και ''μαχιμο''... Αυτο οσον αφορα στην εμφανιση και μονο...

Οσον αφορα στον συνεπιβατη νομιζω πως στο ΧΤ ειναι καλυτερα γιατι στο ΜΤ 8α σκυβει πιο πολυ και ποιος ακουει μετα παραπονα οτι ποναει η μεση??ε??

Πιστευω γενικοτερα μεσα στην πολη το ΧΤ ειναι πιο ευελικτο...καβαλας και πιο ανετα κανα πεζοδρομιο ..

Το ΜΤ δεν 8α μπορεις ευκολα να το δωσεις....γενικως ειναι ενα μοντελο ελαφρως παρεξηγημενο (δεν ξερω γιατι...και απορω..) ....

Αυτααααα....
    Let's ride, ride how we ride ...

I never did mind about the little things...

Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Η σέλα του MT είναι κλάσεις ανώτερη αν θες συνεπιβάτη....? :wacko:
    Για να εξηγήσω τι εννοώ: η σέλλα στο δικό μου είναι σαν του xt (μονοκόματη, χωρίς ξεχωριστή θέση για συνεπιβάτη). Όταν οδηγώ μόνος κάθομαι αρκετά πίσω (1.88, 96 κιλά). Έχω βάλει και μπαγαζιέρα για κράνος και σχετικά. Όταν έχω συνεπιβάτη, αναγκάζομαι να καθήσω αρκετά πιο μπροστά απ ότι όταν είμαι μόνος μου, οπότε δεν αισθάνομαι καθόλου άνετα. Αν μάλιστα ο υποψήφιος συνεπιβάτης έχει τις ίδιες διαστάσεις με εμένα δεν το επιχειρώ καθόλου. Στο ΜΤ κάθεσαι στο ίδιο σημείο είτε έχεις είτε δεν έχεις συνεπιβάτη, οπότε δεν έχεις τέτοια προβλήματα..

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vthn
    Για να εξηγήσω τι εννοώ: η σέλλα στο δικό μου είναι σαν του xt (μονοκόματη, χωρίς ξεχωριστή θέση για συνεπιβάτη). Όταν οδηγώ μόνος κάθομαι αρκετά πίσω (1.88, 96 κιλά). Έχω βάλει και μπαγαζιέρα για κράνος και σχετικά. Όταν έχω συνεπιβάτη, αναγκάζομαι να καθήσω αρκετά πιο μπροστά απ ότι όταν είμαι μόνος μου, οπότε δεν αισθάνομαι καθόλου άνετα. Αν μάλιστα ο υποψήφιος συνεπιβάτης έχει τις ίδιες διαστάσεις με εμένα δεν το επιχειρώ καθόλου. Στο ΜΤ κάθεσαι στο ίδιο σημείο είτε έχεις είτε δεν έχεις συνεπιβάτη, οπότε δεν έχεις τέτοια προβλήματα..
    Συγνώμη αλλά έχεις δει από κοντά τη μηχανή που λέμε? Ο χώρος είναι ίσα ίσα για να κάτσει μια λιλιπούτεια γκομενίτσα..

Είχα δει τη μηχανή όταν πήγα τη δικιά μου για service στην τοπική αντιπροσωπεία της yamaha. Δεν πρόσεξα πως κάθεται ο συνεπιβάτης αλλά μόνο ότι ο οδηγός κάθεται πάντα στο ίδιο σημείο άσχετα αν κουβαλάει άλλον ή όχι..

Παλαιό μέλος
    ΠΡΙΝ ΒΑΛΩ ΤΟ THREAD...EIMOYN ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ-ΜΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΨΑΤΕ ΚΑΠΩΣ(ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ)ΕΚΛΕΙΣΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗΝ ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΓΙΑ TEST RIDE-ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    μονο απο θεμα "πολυκυκλοφοριας" εγω θα επαιρνα το ΜΤ!
    κυκλοφορουν χιλιαδες ΧΤΧ και XTR εκει εξω.

βεβαια αυτη ειναι η δικη μου γνωμη που δεν μου αρεσει να βλεπω το μηχανακι μου σε χιλιες δυο κοπιες στο δρομο με διαφορες παραλλαγες!

εσυ μπορει να γουσταρεις....

περι ορεξεως παντως...

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Yamaha mt-03
    από Projector στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 55
    Τελευταίο μήνυμα: 25/08/2006, 22:07
  2. yamaha mt-03 ή kawasaki er-6n
    από skynet στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 46
    Τελευταίο μήνυμα: 24/07/2006, 13:58
  3. mt-03 vs Pegaso strada
    από dimz στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 27/06/2006, 08:36

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ