Eγω πιστευω οτι ειναι μια μοδα που θα περαση.και θα βγαλουν μετα μετα καποιο αλλο στυλ
και συμπεριφορα![]()
Eγω πιστευω οτι ειναι μια μοδα που θα περαση.και θα βγαλουν μετα μετα καποιο αλλο στυλ
και συμπεριφορα![]()
ΧΑΛΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΖΙ ΤΕΡΜΑ ΠΙΣΩ
Μεχρι να γινουν ολοι οι αντρες αδερφαρες του κερατα.....Αρχικά δημιουργήθηκε από DIMITRIS Z750
και συμπεριφορα![]()
![]()
δυστυχως ετσι ειναι...Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Μεχρι να γινουν ολοι οι αντρες αδερφαρες του κερατα.....![]()
πουστρες κανονικες..
den'kako...Αρχικά δημιουργήθηκε από xampos
![]()
an kai mou peftei ligo mikri...
PROzacRIDER
EMO my ass και peh blue.
Καταρχην ξερετε ποσο χρονο χρειαζεται στον καθρεφτη για να δειχνεις επαναστατης την σημερον ημερα;
Αυτο το ΕΜΟ για να το πετυχεις πρεπει να εισαι τουλαχιστον ο Σαμαρας.![]()
Αλλα δεν ανησυχω
Παντα η νεολαια ηθελε να δειχνει ομοιομορφη και μεσα στα πραγματα.
Μοδα ειναι και θα περασει.
Keep on rocking in a free world !!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
den'kako...
an kai mou peftei ligo mikri...
Εμενα παλι μια χαρα μου πεφτει.
Φετες λεμε
Keep on rocking in a free world !!!
φιλε χαμπο εγω κατακρινω τα "αγορακια"Αρχικά δημιουργήθηκε από xampos
![]()
με τα κοριτσακια δεν εχω κανενα προβλημα..!![]()
μικρα ειναι, ξεκολακια ειναι , θα βρουνε το δρομο τους...(καταλαβαινεις τι εννοω)
οσο για τις αδερφουλες τα αγορακια που μ βαφουν τα ματακια και μου φτιαχνουν το μαλλακι..![]()
ουτε στη συγγρου δεν εχουν μελλον...![]()
skeftikes omws oti ayta na mamane perissotero apo oti esy??????Αρχικά δημιουργήθηκε από losttris
φιλε χαμπο εγω κατακρινω τα "αγορακια"
με τα κοριτσακια δεν εχω κανενα προβλημα..!![]()
μικρα ειναι, ξεκολακια ειναι , θα βρουνε το δρομο τους...(καταλαβαινεις τι εννοω)
οσο για τις αδερφουλες τα αγορακια που μ βαφουν τα ματακια και μου φτιαχνουν το μαλλακι..![]()
ουτε στη συγγρου δεν εχουν μελλον...![]()
PROzacRIDER
ayth h stylistiki moda yparxei edw kai 20+ xroninia...opws swsta eipe to binteo apo tous gothsters..san pio light katastaseis blepe ''cure''...Αρχικά δημιουργήθηκε από Anritsu
Πήγαινε αύριο το βραδύ Σύνταγμα στα ΜΑκΝτοναλτς και θα καταλάβεις . Βασικά ΕΜΟ μουσική ποτέ δεν υπήρξε . Μια στιλιστική μόδα είναι που θα περάσει
den katalabainw giatiomws einai aparaitita katakriteo...etsi goustaroun...etsi kanoun...mipws ginate ksafnika oloi polly dyskoilioi...polles genies eixan styl ekfraseis endymatologiko kai prwswpiko ...hippies-xara-lsd-sex
metallhaeds
grunge
ti asxoleiste????
PROzacRIDER
δυστυχως ισχυει αυτο που λες...Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
skeftikes omws oti ayta na mamane perissotero apo oti esy??????
i alitheia einai pws ta koritsakia...einai kapws sibathitika me auto to stylaki...(merikes einai kouklitses...)
alla ta agorakia einai freaks me to malli mesa stin mouri!!!!
alla opws eipe kai o Boxer..moda einai kai tha perasei..
opote min agxwnestai..![]()
οποτε γινε εμο μπας και ......Αρχικά δημιουργήθηκε από losttris
δυστυχως ισχυει αυτο που λες...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από xampos
![]()
Πολύ πρόστυχο το μικρό!![]()
![]()
Άν κάνω μαλλί Emo θα χαλάει απ΄το κράνος; :a13:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ήτανε ωραία σούζα...αλλά ξύπνησα
Γ.Τ.Π.Κ.
Δε πα ν'ακούσουν κάνα Joy Division, Bauhaus,Sisters,Clan of Xymox κλπ κλπ να μάθουν τι πα να πει μουσικό ''κίνημα'' και έκφραση.....
Ξου ρε άτριχα![]()
![]()
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους