Το μηχανάκι είναι απλά κορυφή! Το μόνο που με χαλάει λιγάκι είναι αυτό το τριβάλιτσο σε sport μηχανή...![]()
πραγματικά ωραίο το μηχάνημα.
τα προστατευτικά για το tankbag που τα βρήκες ?
Αν βλέπω καλά και δεν με γελούν τα μάτια μου είναι αυτό τιμόνι απο breva? Και άν ναί γιατί δεν πήρες μια breva που έχει και το φερινγκάκι της το πιο ψηλό και είναι γενικώς πιο touring?Αρχικά δημιουργήθηκε από iokozel
Τέτοιο μηχανάκι, αξίζει τον δέοντα σεβασμό.-![]()
Πιστεύω πως θα εδειχνε σωστότερα και σίγουρα θα της άξιζε της αρχόντισας περισσότερο ένα after market τιμόνι ,ή έστω απο aprilia .
Συγνώμη για την παρατήρηση αλλά απόρρησα λιγάκι.![]()
Ειναι σαν να παίρνεις breva και να της φοράς κλίπ ονς. Χάνει λιγάκι το στύλ της..νομίζω!
Αν είσαι Θεσ/νίκη να οργανώσουμε καμιά guzzoσυνάντηση .Ειμαστε μερικοί ακόμα .Ψαξε στο motocikleta.gr.
Βγάλτε γουστα, σπάστε την τηλεόραση και καψτε τον καναπέ,ηζωή είναι μικρή!!!!!!
From Italy: www.prodigium.itΑρχικά δημιουργήθηκε από ashton
πραγματικά ωραίο το μηχάνημα.
τα προστατευτικά για το tankbag που τα βρήκες ?
ΙΩΑΝΝΗΣ
Όχι, δεν σε γελούν τα μάτια σου. Κοίταξε,... όπως ξέρεις και σίγουρα άκουσες και είδες, το τιμόνι της ΣΠΟΡΤ, ήτανε πολύ μακριά, το κατασκευαστικό λάθος, που σε ανάγκαζε όταν οδηγείς, να τεντώνεις τα χέρια σου τόσο πολύ, που όταν κατέβαινες απο την μηχανή, είσουνα σαν να έκανες μιά ώρα ενόργανη στούς κρίκους. Το άλλαξα με ένα τιμόνι της εταιρείας απο άλλο μοντέλλο, γιατί και μου αρέσει, αλλά και ταιρειάζει στις πλάκες, μιάς και SPORT, BREVA & NORGE, έχουν το ίδιο πλαίσιο και την ίδια μηχανουργική εφαρμογή των χειριστηρίων κλπ.Αρχικά δημιουργήθηκε από airborn
Αν βλέπω καλά και δεν με γελούν τα μάτια μου είναι αυτό τιμόνι απο breva? Και άν ναί γιατί δεν πήρες μια breva που έχει και το φερινγκάκι της το πιο ψηλό και είναι γενικώς πιο touring?
Πιστεύω πως θα εδειχνε σωστότερα και σίγουρα θα της άξιζε της αρχόντισας περισσότερο ένα after market τιμόνι ,ή έστω απο aprilia .
Συγνώμη για την παρατήρηση αλλά απόρρησα λιγάκι.![]()
Ειναι σαν να παίρνεις breva και να της φοράς κλίπ ονς. Χάνει λιγάκι το στύλ της..νομίζω!
Αν είσαι Θεσ/νίκη να οργανώσουμε καμιά guzzoσυνάντηση .Ειμαστε μερικοί ακόμα .Ψαξε στο motocikleta.gr.
Η ΜΠΡΕΒΑ, δεν έχει φαίηρινγκ πιό ψηλό, δνε έχει καθόλου, το μπερδεύεις με το ΝΟΡΤΖΕ.
Εξ' άλλου φρένα μαργαρίτες και λευκό καντράν στα όργανα που μου αρέσουν έχει το συγκεκριμένο μοντέλλο μόνο.
Μένω ΚΟΖΑΝΗ και πηγαίνω συχνά Θεσ/νίκη.
Στείλε μήνυμα με τηλ στο:edelweiss@otenet.gr or iokozel@msn.com.
ΙΩΑΝΝΗΣ
Ο Χώρος που βλέπετε στην φωτογραφία, είναι το κατάστημα που είχα παλιά με αντιπροσωπείες μοτοσυκλεττών κλπ. Τώρα ασχολούμαι με άλλα πράγματα. Δίπλα έχω το συνεργείο μου, μόνο για τις δικές μου μηχανές. Αγοράζω μέσω ΙΝΤΕΡΝΕΤ απο Ιταλία, Γερμανία Αγγλία κλπ.
Το ΣΠΟΡΤ της ΓΚΟΥΖΙ, ενώ στο βιβλίο οχήματος, αναφέρει για κάποια πράγματα έξτρα, εδώ είτε υπάρχει άγνοια, είτε ασχετωσύνη. Λοιπόν κεντρικό στάντ τριπλέτες κλπ. όλα απ' έξω:
www.prodigium.it(μόνο τραπεζική κατάθεση, 5 ημέρες αποστολή ταχυμεταφορές)
www.guzzitalia.com(κατάστημα που το έχει ο παλιός Ιταλός πρωταθλητής Agostini).(τραπεζική κατάθεση αλλά και χρήση πιστωτικής κάρτας, έχει στόκ τα πάντα, επίσης ταχυμεταφορά).
www.motomail.it (προσφορές για προϊόντα της Givi.)
www.gruppofast.com(Givi etc).
ΙΩΑΝΝΗΣ
ΣΩΣΤΟΣ! Το breva το μπέρδεψα γιατί το έχει φίλος κι εχει βάλει ανεμοθώρακα .Το τιμόνι της sport εμένα δε με χαλάει και πολύ (είμαι 1,84 ) μάλλον γι αυτό. Στην αρχή μου'ρθε καπως αλλά όταν την έβαλα στην πίστα μου αρεσε.Μάλλον γιατί σε φέρνει σε σχετικά σκυφτή θέση που βολεύει για τη συγκεκριμένη χρήση. Σίγουρα για ταξίδι και 2ο άτομο το ψηλότερο θα είναι καλύτερο. THANKS για τα sites. Πολύ χρήσιμα. Τι κακό αυτό με εμάς τους Έλληνες ,πάντα κάνουμε μισές δουλειές. Αφού ρε χριστιανέ αντιπρόσωπε, την κάνεις που την κάνεις τη δουλειά,γιατί δεν την κάνεις σωστά? Πώς θα τα προωθήσεις τα πράγματά σου άν δεν βάλεις και κάτι βιτρίνα?Πάλι καλά που είχαν κάτι μπρελοκάκια guzzi! Τι να πώ! Εχει τόσο ωραία πράγματα η εταιρεία που να μη θέλεις να πάρεις guzzi ,να θελήσεις άμα τα δείς όλα αυτά.Αρχικά δημιουργήθηκε από iokozel
Ο Χώρος που βλέπετε στην φωτογραφία, είναι το κατάστημα που είχα παλιά με αντιπροσωπείες μοτοσυκλεττών κλπ. Τώρα ασχολούμαι με άλλα πράγματα. Δίπλα έχω το συνεργείο μου, μόνο για τις δικές μου μηχανές. Αγοράζω μέσω ΙΝΤΕΡΝΕΤ απο Ιταλία, Γερμανία Αγγλία κλπ.
Το ΣΠΟΡΤ της ΓΚΟΥΖΙ, ενώ στο βιβλίο οχήματος, αναφέρει για κάποια πράγματα έξτρα, εδώ είτε υπάρχει άγνοια, είτε ασχετωσύνη. Λοιπόν κεντρικό στάντ τριπλέτες κλπ. όλα απ' έξω:
www.prodigium.it(μόνο τραπεζική κατάθεση, 5 ημέρες αποστολή ταχυμεταφορές)
www.guzzitalia.com(κατάστημα που το έχει ο παλιός Ιταλός πρωταθλητής Agostini).(τραπεζική κατάθεση αλλά και χρήση πιστωτικής κάρτας, έχει στόκ τα πάντα, επίσης ταχυμεταφορά).
www.motomail.it (προσφορές για προϊόντα της Givi.)
www.gruppofast.com(Givi etc).
Αυτοί στη Harley τοσο χαζοί ειναι και έχουν τα πάντα ?Μηχανάκια δεν έχουν αλλά βρήκαν άλλους τρόπους να σε ψήνουν. Βέβαια να πούμε ότι στην δικιά μας έχουμε ΕΥΤΥΧΩΣ εκείνο το ευγενέστατο παλληκάρι που κανονίζει τα πάντα. test rides κλπ και σίγουρα μπράβο στη αντιπρωσοπεία που εξασφαλιζει τις μηχανές. Απο εξοπλισμό όμως τίποτα. Να παραγγείλουμε λεει η ... συμπαθέστατη αντιπρόσωπος![]()
Αν ειναι να παραγγείλω μαντάμ γιατί νατο κάνω απο σένα και όχι απο το internet, που και πιο φτηνά θα τα πάρω και σίγουρα πιο γρήγορα θα τα έχω. Τέλος πάντων ελπίζω κάποια στιγμή να καταλάβουν ότι για να πάρεις πρέπει να ρίξεις.Ειδικά σε μία μάρκα παρεξηγημένη όπως η guzzi. Ξερεις τι είναι να είσαι έτοιμος ,ψημένος να τους δώσεις ότι σου ζητήσουν για να πάρεις αυτό που θές και όχι μόνο να μην έχουν τίποτα αλλά να βλέπεις ότι μάλλον είσαι περισσότερο ενημερωμένος απο αυτούς.Ας όψεται το καρντάση που τους σώνει λίγο.Αν πάρει και ιταλικό μηχανάκι θα είναι ο καλύτερος![]()
Βγάλτε γουστα, σπάστε την τηλεόραση και καψτε τον καναπέ,ηζωή είναι μικρή!!!!!!
Είχα μείνει με την εντύπωση πως δεν στέλνανε εκτός Ιταλίας (τουλάχιστον πέρσι που είχα κοιτάξει)Αρχικά δημιουργήθηκε από iokozel
From Italy: www.prodigium.it
όπως είδα πλέον στέλνουνε κι εδώ, αλλά τα έξοδα αποστολής είναι ψιλοαπαγορευτικα αφού
ξεκινάνε από τα 44 γιούρια (εκτός κι αν παραγγείλεις κάμποσα πράγματα ώστε να μοιράσεις τα έξοδα αποστολής σε όλα)...
πάντως σε αυτό που λέτε με την έλλειψη αξεσουάρ είναι δυστυχώς αλήθεια... Είναι πολύ κοντόφθαλμοι και δεν βλέπουν πως δεν μπορεί να ψάχνει ο πελάτης και να τους ζητάει να φέρουν κάτι για να το αγοράσει...
όπως και η ενημέρωση των πωλητών είναι λίγο για τα μαύρα δράγκαλα... Στην έκθεση ο άλλος ήθελε να με πείσει πως το δερμάτινο κάλυμμα για το ντεπόζιτο του 1100 έμπαινε και στη δική μου 750, όταν ΔΕΝ το είχε ο κατάλογος της Piaggio-Moto Guzzi ούτε φυσικά το βλέπω σε κάνα site με αξεσουαρ (όπου δηλώνεται ρητά πως είναι για 850-1100-1200....)
πχ http://www.prodigium.it/products/497...ort-moto-guzzi
έχω το breva από πέρσι το μάρτη. Έχω κάνει 11.000 απροβλημάτιστα χιλιόμετρα δικάβαλος με βαλίτσες. Αξίζει πολλά.... από το ότι όπου σταματώ μικροι και μεγάλοι το βλέπουν και με ρωτάνε τι είναι αυτή η μοτοσυκλέτα? δεν την βλέπουν και κάθε μέρα! έχω φτάσει σε σημείο να περνώ μπροστά από πιτσιρικάδες και να με τραβάνε φωτογραφία με το κινητό!! ΕΛΕΟΣ πια χαχαχα. Δεν καίει τίποτα, έχω πετύχει αυτονομία 320 χλμ!!!! πηγαίνοντας με 6η και 100 χλμ. Δεν έχει κανένα πρόβλημα και κάνω ταξίδια με 2 άτομα 140 χλμ. άνετα. Πολλά μπορώ να πω για αυτήν την μοτοσυκλέτα.... ειδικά έχοντας πάει και στο εργοστάσιο στο MANDELLO πέρσι το καλοκαίρι, αλλά βαριέμαι να γράψω άλλο!