Περαστικά![]()
Περαστικά![]()
ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...
Το τελευταιο ατυχημα σου να ειναι.
Παντως,ειναι γεγονος οτι η οδηγηση μοτο ειναι πολλες φορες και θεμα ψυχολογιας...
Κατω τα χερια απο τον 'Ακη!
περαστικα και αγυριστα ρε Γιαννακη!!!!!
τι να πω...αφου ειναι μονο αυτα...![]()
![]()
παντως δεν νομιζω να υπαρχουν τοσο μ@λακες που να κλεβουν τον συνανθρωπο βλεποντας τον χτυπημενο στην ασφαλτο!!
κοιταξε αν τα πηρε καποιος απ'τους παρευρισκομενους!!
καλη αναρρωση ρε!!!
Περαστικά ρε φίλε,ευτυχώς ήσουν προετοιμασμένος για το χειρότερο και έτσι το απέφυγες.Προσέξτε παιδιά,Rallye,Saxo,χαμηλωμένα κτλ είναι στις ομάδες υψηλού κινδύνου...
Fortis Fortuna Adiuvat
περαστικά και από εμένα.
το καλό ντύσιμο σε προστάτεψε....
το τσαντάκι , πιστεύω ότι οποίος το βρει θα το επιστρέψει.
Η ΚΑΛΗ Η ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ
ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙ...
....ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ
ΣΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ!!!!!
περαστικα ρε γιαννο....
αυτη η πουτανα η διαισθηση τελικα....
ελπιζω ο τυπος να ειναι ''κυριος'', για να μην εχεις αλλα τρεχαματα....
Περαστικά φίλε ποτέ ξανά τέτοια εμπειρία.
γιαννη περαστικα ρε !!!
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Καλημέρα σε όλους
Τελικά μετά από αρκετά τηλεφωνήματα, βρήκα ποιος έχει αναλάβει από το τοτα το συμβαν και περιμένω σήμερα ή αυριο να μου παρουν κατάθεση.
Οσο για το τσαντακι το μάζεψε το παλικάρι από το delivery της πίτσας και περιμένω κι αυτον να μου το φέρει σήμερα.
Το peugeot τελικά τοοδηγούσε μία κυρία μεγάλης ηλικίας 55+
Τελικά ο εξοπλσμός σωζει. Ας τον χρησιμοποιουμε παντού, κι ας γελάνε μερικοι καγκουρες, τουλάχιστον δε θα κλαιμε εμεις,
Η πρωην γυναικα μου πήγε την μπότα στο κατάστημα αγορας της μήπως και βρει αλλο ζευγάρι για αγορά, και ο καταστηματαρχης τρελαθηκε μόλις την ειδε.
δεν μπόρεσε να καταλάβει πως την εφερα σε τετοια κατάσταση.
Το ΧΤ μου το έφερε σήμερα σπίτι η ΕΛΠΑ.και μου είπε οοδηγος οτι δυσκολα θα πιστεψει η ασφαλιστική οτι ενας στραβωμένος λεβιές ποδοφρενου και μία γρατζουνιά στο μπροστινό φτερό προκάλεσαν τόση ζημιά στο peugeot.
*****για τον φίλο μου τον χρήστο(ΤΑΙ).....τελικά το άθλημά μας φτιάχνει καλά γόνατα.....******
καταφερα και τσακισα ενα peugeot rally........φαντασου τι θα έκανα σε αγώνα στο club**
ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ
ride hard.....die free, κι αν είμαι Rock μη με φοβάσαι , έγινα κιόλας 57 ετων
περαστικά και καλά ξεμπερδέματα
πολλέςστο παιδί απο το delivery
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
αντε μπραβο!
ολα καλα!
![]()
καλο κουραγιο τωρα με τα διαδικαστικα
δε νομιζω οτι αυτο πρεπει να σε απασχολει εσενα...Αρχικά δημιουργήθηκε από PacMan
και μου είπε οοδηγος οτι δυσκολα θα πιστεψει η ασφαλιστική οτι ενας στραβωμένος λεβιές ποδοφρενου και μία γρατζουνιά στο μπροστινό φτερό προκάλεσαν τόση ζημιά στο peugeot.
απο τη στιγμη που σου πληρωσουν τις δικες σου ζημιες στα @@ σου για το peugeot![]()
wasting space via Architecture
Περαστικά και από εμένα
Ευτυχώς βρήκες το τσαντάκι σου
Αν έχεις πρόβλημα με την ασφαλιστική πιστεύω ότι λύνετε πολύ απλά
Φόρα της μπότες σου και ρώτα τους αν θέλουν να τους κάνεις μια επίδειξη για την ζημία που μπορούν να κάνουν
![]()
περαστικά ρε συ...
περαστικά σου
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
κατ' αρχάς: ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΓΥΡΙΣΤΑΑρχικά δημιουργήθηκε από PacMan
Το ΧΤ μου το έφερε σήμερα σπίτι η ΕΛΠΑ.και μου είπε οοδηγος οτι δυσκολα θα πιστεψει η ασφαλιστική οτι ενας στραβωμένος λεβιές ποδοφρενου και μία γρατζουνιά στο μπροστινό φτερό προκάλεσαν τόση ζημιά στο peugeot.
από κει και πέρα: μην ακούς τί λέει ο καθένας για το τί μπορεί να σου πεί ένας άλλος ...
και βέβαια: μην ακούς τί κάθε μ@λ@κί@ που μπορεί να σου πει η ασφαλιστική. Από τη στιγμή που για το ατύχημα φταίει το peugeot η ασφαλιστική του είναι υποχρεωμένη να σε αποζημιώσει.
Όσο για τη ζημιά στο peugeot θύμησε του τις εκπομπές τύπου "Απίστευτα και όμως αληθινά"
![]()