Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 36

Θέμα: PAYPAL.COM

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Kι εγώ το ίδιο πρόβλημα μάλλον αντιμετωπίζω

Έβγαλα προπληρωμένη της τράπεζας Κύπρου (Visa) και με το που πάω να την κάνω confirm στο paypal μου λέει ότι δεν τη δέχεται.Έβαλα 10€ δοκιμαστικά στην κάρτα γιατί χρειάζεται(?) να σε χρεώσει 1,5€ το paypal ώστε να στην επιβεβαιώσει αλλά δεν έιδα φως...

Κάνω κάτι λάθος??
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    εγω με ΚΥΠΡΟΥ prepaid κανω την δουλεια μου....

βεβαια ειμαι γραμμενο μελος εδω και 6-7 χρονια
    την prepaid την εβγαλα τα τελευταια 2-3 γιατι φοβηθηκε το ματι μου :hypnotize
    Accipere quam facere praestat injuriam

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    Ρε συννενόηση!Και γω Κύπρου prepaid.Μια χαρά τη δέχεται

κι εγώ γιατί τρώω πόρτα??

Υ.Γ. Τον 16ψήφιο αριθμό τον γράφουμε συνεχόμενο ή με κενά (όπως δηλαδή αναγράφεται στην κάρτα)??Με όλους τους τρόπους τον έχω περάσει αλλά δεν θέλει...
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Retired Rider Το avatar του/της 675
    χρησιμοποιω κυπρου prepaid και δουλευει ρολοι εδω και μηνες!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
    κι εγώ γιατί τρώω πόρτα??

Υ.Γ. Τον 16ψήφιο αριθμό τον γράφουμε συνεχόμενο ή με κενά (όπως δηλαδή αναγράφεται στην κάρτα)??Με όλους τους τρόπους τον έχω περάσει αλλά δεν θέλει...

Αγγελε...αν την εχεις λιγο καιρο ...ειναι κατι που λεγεται EXPANDED USE NUMBER (4ψηφια αν θυμαμαι) παρε τηλεφωνο την εξυπηρετηση πελατων και στον δινουν ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    Αγγελε...αν την εχεις λιγο καιρο ...ειναι κατι που λεγεται EXPANDED USE NUMBER (4ψηφια αν θυμαμαι) παρε τηλεφωνο την εξυπηρετηση πελατων και στον δινουν ...
    και τι να το κάνω αυτό?το τριψήφιο ζητάει μόνο

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	karta.jpg 
Προβολές:	189 
Μέγεθος:	33,9 KB 
ID:	156932

δεν μιλαω για το Verification number

ειναι ενας 4ψηφιος EXtRA αριθμος που θα σου δωσει την δυνατοτητα να κανεις ηλεκτρονικες αγορες παρε αυριο και ζητα

expanded use number

εγω το εμαθα πως χρειαζεται μετα απο επικοινωνια με paypal

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    Πάρε τηλ. στο κέντρο καρτών της τρ.Κύπρου

papoy Το avatar του/της Viking
    Kι εγώ το ίδιο πρόβλημα μάλλον αντιμετωπίζω

Έβγαλα προπληρωμένη της τράπεζας Κύπρου (Visa) και με το που πάω να την κάνω confirm στο paypal μου λέει ότι δεν τη δέχεται.Έβαλα 10€ δοκιμαστικά στην κάρτα γιατί χρειάζεται(?) να σε χρεώσει 1,5€ το paypal ώστε να στην επιβεβαιώσει αλλά δεν έιδα φως...

Κάνω κάτι λάθος??
    Περίμενε 1-2 μέρες ώστε να αρχίσει να ισχύει η κάρτα.Μετα θα ναι όλα ΟΚ,(ελπίζω)!

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Λοιπον... paypal...

Καταρχάς υπάρχει το εξής πρόβλημα...

1. Το paypal δέχεται όλες τις κάρτες αρκεί η τράπεζα σας να σας δίνει το δικαίωμα με την όποια debit ή pre-pay κάρτα έχετε, να κάνετε αγορές μέσω web. Οι περισσότερες τράπεζες σας το δίνουν εξορισμού... κάποιες όχι και θα πρέπει να κάνετε αίτηση για αυτό (π.χ. milleniumbank).

2. To 1,5? που στην ουσία είναι 1,70 σαν χρέωση στην κάρτα σας, μπαίνει στον λογαριασμό μόλις επιβεβαιωθεί οτι η κάρτα δεν είναι κλεμμένη ή πλαστή. Ο τρόπος επιβεβαιώσης γίνεται με κωδικό που σας στέλνει η τράπεζα στον λογαριασμό της κάρτα σας, μέσα απο σελίδα του Paypal όπου τον τοποθετείτε.

3. To Dispute ¨οπως ειπώθηκε είναι μια πονεμένη ιστορία... 99% των πωλητών θα τσακιστούν να σας εξυπηρετήσουν καθώς πέρα απο το όποιο αρνητικό feedback σε αγορές όπως Amazon & eBay , θα έχουν και κάποιες "τιμωρίες" μέσω Τραπέζης και του Paypal... νομίζω υπάρχει κάποιο σχετικό Disclaimer.

Σε περίπτωση τώρα "not as Described" τα πράγματα γίνονται πιο περίπλοκα και καλό είναι να ψάχνετε να βρείτε την λύση μέ τον πωλητή, γιατι μέσω του Paypal το πιθανότερο είναι να μην πάρετε όλα τα χρήματα σας... Για αυτό προσοχή σε πράγματα που αγοράζετε να είναι απο έγκυρα shops αν μιλάμε για ηλεκτρονικά είδη που είναι και τα πιο ευαίσθητα και τα πιο ακριβά

Πρόσφατα είχα μια εμπειρία με ρολόι χρονογράφο που παρήγγειλα σε ενα κατάστημα UK , όπου παρόλο που ο άνθρωπος είχε 100% θετικές σε σύνολο 45000 αγορών!!!!... το ρολόι που έστειλε χάθηκε μυστηριωδώς στο British Royal Mail. Μέσα σε 10 μέρες μου έστειλε αντικατάσταση μόλις ανοίχτηκε dispute... Αν ήταν ιδιώτης θα είχαμε ιστορίες...

4. Το paypal ναι μεν βοηθάει αλλά δεν είναι πανάκεια, μάγκες... προσοχή λοιπόν στο τι , πως και απο που το αγοράζετε. Ειδικά στο paypal και στο eBay έχει καμιά δεκαριά disclaimer και howto να διαβάσετε... αξίζει να ρίξετε μια ματιά για να έχετε και τον πισινό σας καλυμμένο.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Viking
    Περίμενε 1-2 μέρες ώστε να αρχίσει να ισχύει η κάρτα.Μετα θα ναι όλα ΟΚ,(ελπίζω)!

Τελικά αυτό ήταν...όλα ΟΚ τώρα

Αλλά...μου ζητάει ένα 4ψήφιο ..τον οποίο τον βρίσκω πού?...δεν κατάλαβα...

Μου λέει αυτό ακριβώς ...

Check your card statement in 2-3 days and find the 4-digit PayPal code for the charge.

Return to PayPal and enter the 4-digit code to confirm your credit card.

The charge will be refunded to your PayPal account after you confirm your card. When you confirm your card, your Sending, Receiving and Withdrawal limits will be lifted and you will be a Verified member.

If you access your card statement online, you will see the number within 2-3 business days. If you don't have online access to your statement, please wait for your printed statement to arrive by mail.

Κανείς καμιά ιδέα?( μάλλον είμαι πολύ στόκος με τα ιντερνετοσκατολοϊδια )

Άγγελε, λαμβάνεις με ταχυδρομείο το λογαριασμό/κινήσεις της πιστωτικής σου, έτσι?

στον επόμενο λογαριασμό που θα σου έρθει, ψάξε στις διάφορες χρεώσεις που θα έχεις κάνει και τη σχετική του paypal. Θα γράφει τον συγκεκριμένο κωδικό. Thats it.

εναλλακτικά αν χρησιμοποιείς web banking, μετά απο 2-3 μέρες αυτό θα φαίνεται στη σχετική επιλογή με τις κινήσεις της κάρτας σου

papoy Το avatar του/της Viking
    Τελικά αυτό ήταν...όλα ΟΚ τώρα

Αλλά...μου ζητάει ένα 4ψήφιο ..τον οποίο τον βρίσκω πού?...δεν κατάλαβα...

Μου λέει αυτό ακριβώς ...

Check your card statement in 2-3 days and find the 4-digit PayPal code for the charge.

Return to PayPal and enter the 4-digit code to confirm your credit card.

The charge will be refunded to your PayPal account after you confirm your card. When you confirm your card, your Sending, Receiving and Withdrawal limits will be lifted and you will be a Verified member.

If you access your card statement online, you will see the number within 2-3 business days. If you don't have online access to your statement, please wait for your printed statement to arrive by mail.

Κανείς καμιά ιδέα?( μάλλον είμαι πολύ στόκος με τα ιντερνετοσκατολοϊδια )
    Δεν είσαι καθόλου στόκος.Όλοι από άλλους μάθαμε..

Λοιπόν,εφόσον είναι prepaid της Κύπρου μπορείς να τον ζητήσεις τηλεφωνικά στο τηλέφωνο εξυπηρέτησης που γράφει πάνω η κάρτα.

Λες ότι έγινες μέλος στο paypal και ζητάς τον τετραψήφιο αυτό αριθμό.Σου τον δίνουν και όπως είσαι μπροστά στον υπολογιστή τον εισάγεις και είσαι έτοιμος.

Δυστυχώς ή ευτυχώς ,η prepaid της Κύπρου δεν ενημερώνει ταχυδρομικά τον κάτοχό της για τις κινήσεις οπότε το τηλέφωνο είναι μονόδρομος.Είναι πάντως πολύ εξυπηρετικοί!

edit: Άσε να περάσει και καμιά βδομάδα μέχρι να τους ζητήσεις τον αριθμό.Ούτως ή άλλως μπορείς να κάνεις αγορές κανονικά μέσω paypal ακόμα και χωρίς αυτόν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    δεν μιλαω για το Verification number

ειναι ενας 4ψηφιος EXtRA αριθμος που θα σου δωσει την δυνατοτητα να κανεις ηλεκτρονικες αγορες παρε αυριο και ζητα

expanded use number

εγω το εμαθα πως χρειαζεται μετα απο επικοινωνια με paypal

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Επίθεση στο BLOKA.COM απο ΜΜΕ
    από Κανένας στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 30/01/2005, 23:24
  2. Bloca.com
    από superfour στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6