Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 40

Θέμα: Ο Εθνικός μας Υμνος

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    [FONT=courier new]
    Μην είσαι και τόσο σίγουρος Χρήστε....

Για την Αμερική που έλεγες πριν αστο καλύτερα. Εκεί δεν υπάρχει η έννοια του έθνους παρά μόνο του Κράτους και είναι και ένας από τους λόγους που συμπεριφέρονται στα υπόλοιπα κράτη-έθνη με τον γνωστό τρόπο.

................................

Σημείωση: Όταν κατέρρευσε το μέτωπο (1941) και παραδώθηκαν τα οχυρά του Ρούπελ, οι Γερμανοί άφησαν τους Ελληνες Στρατιώτες να φύγουν με τον οπλισμό και την ΣΗΜΑΙΑ τους.
    [/FONT]

Για την Αμερικη ηταν μια αναφορα ...
    Το ιδιο ακριβως συμβαινει και στην Γερμανια και στην Αυστραλια και πουδηποτε υπαρχουν Ελληνες.

Αν και θεωρω τον εαυτο μου αρκετα "προοδευτικο", οφειλω να ομολογησω οτι εχω ακομα μεσα μου "απομειναρια" του κακως εννοουμενου "πατριωτισμου".
    Η λογικη μου ομως με σπρωχνει σε αλλα μονοπατια ...
    Θα συμφωνησω, αν και δεν μπορω απο την φυση μου να ειμαι τοσο "δεικτικος", με τον Αφρο πιο πανω για την αναγκη να κατανοησουμε οτι πρωτα απ' ολα ειμαστε πολιτες αυτου του πλανητη.
    Εμεις λοιπον, πηγαινοντας στα περατα του κοσμου, θεωρουμε αυτονοητο δικαιωμα μας να χτισουμε μια εκκλησια, να φτιαξουμε ενα Ελληνικο σχολειο, ακομα και να παρελασουμε την 25η Μαρτιου ...
    Για σκεψου αυτο να γινοταν εδω ...
    Ειτε απο Αλβανους, ειτε απο Πακιστανους, ειτε ειτε ...
    Οι "Ελληνες" που παρελαυνουν στην Ν.Υορκη π.χ. την 25η Μαρτιου, εχουν ορκιστει πιστη στο Αμερικανικο Συνταγμα και Σημαια. Εχουν υπηρετησει στις Αμερικανικες Ενοπλες Δυναμεις. Καποιοι εχουν πολεμησει στους κατα κανονα ΑΔΙΚΟΥΣ πολεμους της Αμερικης. Και τελικα ειναι πιο Αμερικανοι απο τους Αμερικανους. Το ιδιο συμβαινει και με τους "Γερμανο-Ελληνες" και με τους "Αυστραλο-Ελληνες" και με ολους τους αλλους.
    Γι' αυτα που λεω μεχρι στιγμης εχω παρα πολλα προσωπικα (συγγενικα ή φιλικα) παραδειγματα.

Ας γινουμε λοιπον αντι για "Ελληνο-Ελληνες", "Γη-Ελληνες"!
    Μιας και το συμπαν ΔΕΝ περιστρεφεται γυρω απο την Ελλαδα.
    Να τιμουμε και να σεβομαστε την ιστορια μας και την σημαια μας, αλλα να εχουμε και ανοιχτα τα ματια μας ωστε να βλεπουμε ΟΛΑ οσα συμβαινουν γυρω μας, και οχι επιλεκτικα ...

Οσο για τον πολεμο ...
    Σ' αυτην την χειριστη εκφραση της ανθρωπινης υποστασης ...
    Εκει συμβαινουν πραγματα περα απο καθε φαντασια, απο κτηνωδιες μεχρι ηρωισμους.
    Ισως κι εγω σε ενα πολεμο να ειμουνα πολυ χειροτερος απ' οτι εχω φανταστει στους χειροτερους μου εφιαλτες ...
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    Για την Αμερικη ηταν μια αναφορα ...
    Το ιδιο ακριβως συμβαινει και στην Γερμανια και στην Αυστραλια και πουδηποτε υπαρχουν Ελληνες.

Αν και θεωρω τον εαυτο μου αρκετα "προοδευτικο", οφειλω να ομολογησω οτι εχω ακομα μεσα μου "απομειναρια" του κακως εννοουμενου "πατριωτισμου".
    Η λογικη μου ομως με σπρωχνει σε αλλα μονοπατια ...
    Θα συμφωνησω, αν και δεν μπορω απο την φυση μου να ειμαι τοσο "δεικτικος", με τον Αφρο πιο πανω για την αναγκη να κατανοησουμε οτι πρωτα απ' ολα ειμαστε πολιτες αυτου του πλανητη.
    Εμεις λοιπον, πηγαινοντας στα περατα του κοσμου, θεωρουμε αυτονοητο δικαιωμα μας να χτισουμε μια εκκλησια, να φτιαξουμε ενα Ελληνικο σχολειο, ακομα και να παρελασουμε την 25η Μαρτιου ...
    Για σκεψου αυτο να γινοταν εδω ...
    Ειτε απο Αλβανους, ειτε απο Πακιστανους, ειτε ειτε ...
    Οι "Ελληνες" που παρελαυνουν στην Ν.Υορκη π.χ. την 25η Μαρτιου, εχουν ορκιστει πιστη στο Αμερικανικο Συνταγμα και Σημαια. Εχουν υπηρετησει στις Αμερικανικες Ενοπλες Δυναμεις. Καποιοι εχουν πολεμησει στους κατα κανονα ΑΔΙΚΟΥΣ πολεμους της Αμερικης. Και τελικα ειναι πιο Αμερικανοι απο τους Αμερικανους. Το ιδιο συμβαινει και με τους "Γερμανο-Ελληνες" και με τους "Αυστραλο-Ελληνες" και με ολους τους αλλους.
    Γι' αυτα που λεω μεχρι στιγμης εχω παρα πολλα προσωπικα (συγγενικα ή φιλικα) παραδειγματα.

Ας γινουμε λοιπον αντι για "Ελληνο-Ελληνες", "Γη-Ελληνες"!
    Μιας και το συμπαν ΔΕΝ περιστρεφεται γυρω απο την Ελλαδα.
    Να τιμουμε και να σεβομαστε την ιστορια μας και την σημαια μας, αλλα να εχουμε και ανοιχτα τα ματια μας ωστε να βλεπουμε ΟΛΑ οσα συμβαινουν γυρω μας, και οχι επιλεκτικα ...

Οσο για τον πολεμο ...
    Σ' αυτην την χειριστη εκφραση της ανθρωπινης υποστασης ...
    Εκει συμβαινουν πραγματα περα απο καθε φαντασια, απο κτηνωδιες μεχρι ηρωισμους.
    Ισως κι εγω σε ενα πολεμο να ειμουνα πολυ χειροτερος απ' οτι εχω φανταστει στους χειροτερους μου εφιαλτες ...
    [FONT=courier new]
    Δεν κατάλαβα τελικά...

Λες κάτι;
    [/FONT]
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

[FONT=courier new]
    Δεν κατάλαβα τελικά...

Λες κάτι;
    [/FONT]

Το θεμα, αν δεν κανω λαθος, ειναι το αρθρο του Παντελη Κοροβεση ...

Το θεμα, αν δεν κανω λαθος, ειναι το αρθρο του Παντελη Κοροβεση ...
    [FONT=courier new]
    Τώρα που Αμερικανοί θα αναγνωρίσουν και επίσημα τα Σκόπια ως ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ας ρουφήξουμε το αυγό μας πολίτες της γης.
    [/FONT]

[FONT=courier new]
    Τώρα που Αμερικανοί θα αναγνωρίσουν και επίσημα τα Σκόπια ως ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ας ρουφήξουμε το αυγό μας πολίτες της γης.
    [/FONT]
    Εγω τους βριζω εδω και πολλα χρονια ...
    Μου εχει τελειωσει το σαλιο τωρα!
    Να τους χαιρεστε!

:rotflmao:

Εγω τους βριζω εδω και πολλα χρονια ...
    Μου εχει τελειωσει το σαλιο τωρα!
    Να τους χαιρεστε!

[FONT=courier new]
    Διαβάζεις αλλά δεν καταλαβαίνεις ρε Χρήστο........

ή το κάνεις επίτηδες για να γελάμε με τα χάλια μας;
    [/FONT]

[FONT=courier new]
    Διαβάζεις αλλά δεν καταλαβαίνεις ρε Χρήστο........

ή το κάνεις επίτηδες για να γελάμε με τα χάλια μας;
    [/FONT]
    Καταλαβαινω πολυ καλα, αλλα απεχουμε πολυ ακομα απο το επιθυμητο αποτελεσμα.
    Οσο για την "Μακεδονια" ή "Σκοπια" ή "ΦΥΡΟΜ", μη φοβασε ...
    Δεν εχεις κανενα προβλημα!
    Αν χρειαστει θα πολεμησω εγω και για 'σενα!

Καταλαβαινω πολυ καλα, αλλα απεχουμε πολυ ακομα απο το επιθυμητο αποτελεσμα.
    Οσο για την "Μακεδονια" ή "Σκοπια" ή "ΦΥΡΟΜ", μη φοβασε ...
    Δεν εχεις κανενα προβλημα!
    Αν χρειαστει θα πολεμησω εγω και για 'σενα!

[FONT=courier new]
    Δεν χρειάζεται να πολεμήσεις για μένα Χρήστο. Σε ευχαριστώ πάντως...... Άλλοι θα την κάνουν Λούηδες.
    [/FONT]

ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13 Το avatar του/της XTMPAM

ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ

Αθήνα

Πιθανώς και εντός της ημέρας η επίσημη αναγνώριση των Σκοπίων με τη συνταγματική της ονομασία «Δημοκρατία της Μακεδονίας» από την κυβέρνηση Μπους. Ματαίωση της μετάβασης Μολυβιάτη στις Βρυξέλλες, έντονο διάβημα διαμαρτυρίας και ενημέρωση πολιτικών αρχηγών.

Κατόπιν συνεννόησης με τον πρωθυπουργό ο επικεφαλής της ελληνικής διπλωματίας ματαίωσε τη μετάβασή του στις Βρυξέλλες για την άτυπη Σύνοδο Κορυφής των «25», παραμένοντας στην Αθήνα για τη διαχείριση της κατάστασης που ανέκυψε αιφνιδίως εν μέσω του ανανεωμένου διαλόγου Αθήνας και Σκοπίων, υπονομεύοντας τις όποιες κινήσεις προς διευθέτηση βάσει της Ενδιάμεσης Συμφωνίας.

Ο Π.Μολυβιάτης δέχθηκε στο γραφείο του τον πρέσβη των Ηνωμένων Πολιτειών στην Αθήνα Τόμας Μίλερ, προς το οποίο έγινε έντονο διάβημα διαμαρτυρίας. Αναχωρώντας ο κ. Μίλερ δεν έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους, ενώ ο Π.Μολυβιάτης τόνισε πως επισήμανε πως τον πρέσβη των ΗΠΑ τις πολλαπλές αρνητικές επιπτώσεις της μονομερούς απόφασης αναγνώρισης.

Επί της κατάστασης ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών έχει ήδη ενημερώσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κωστή Στεφανόπουλο και τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων, προβαίνοντας παράλληλα σε συσκέψεις με διπλωμάτες.

Από τον εκπρόσωπο του υπουργείου Εξωτερικών Γ.Κουμουτσάκο -ο οποίος επιστρέφει εσπευσμένα από τις Βρυξέλλες- επισημάνθηκε το πρωί της Πέμπτης πως ανακοινώσεις για την αιφνιδιαστική κίνηση της κυβέρνησης του νεοεκλεγέντος Τζορτζ Ο.Μπους θα γίνουν γνωστές προς τους διπλωματικούς συντάκτες σε απογευματινή ώρα που θα προσδιοριστεί.

Η είδηση της επικείμενης αναγνώρισης της ΠΓΔΜ ως «Δημοκρατία της Μακεδονίας» από την κυβέρνηση των ΗΠΑ ήλθε στη δημοσιότητα διά της διπλωματικής οδού αργά της νύχτα της Τετάρτης και κατόπιν το ελληνικό ΥΠΕΞ έλαβε σχετική νότα. Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ επιχειρεί σύνδεση του συγκεκριμένου βήματος με το δημοψήφισμα της Κυριακής στην ΠΓΔΜ για το νέο διοικητικό χάρτη της χώρας.

Το δημοψήφισμα προωθήθηκε από αντιδρώντες στην κυβερνητική απόφαση εκχώρησης περαιτέρω εξουσιών στην αλβανική μειονότητα της ΠΓΔΜ και αποσκοπεί στην παρεμπόδιση εφαρμογής της, ουσιαστικά αμφισβητείται η Συμφωνία της Αχρίδας. Από τις ΗΠΑ χρησιμοποιείται το επιχείρημα πιθανής αναβίωσης δικοινοτικών διαφορών και γίνεται λόγος για κίνηση που θα στηρίξει και θα ενισχύσει την κυβέρνηση της ΠΓΔΜ.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός βρίσκεται καθ' οδόν προς τις Βρυξέλλες για την άτυπη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου. Αναμένεται να θέσει το ζήτημα προς τους Ευρωπαίους εταίρους του.

Δήλωση Πάγκαλου

Αναφερόμενος στις ραγδαίες εξελίξεις για το θέμα της ΠΓΔΜ, ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Θ.Πάγκαλος είπε ότι η Νέα Δημοκρατία στήριξε την ύπαρξή της στο Σκοπιανό, το οποίο δημιούργησε ο κ. Σαμαράς. Χαρακτήρισε τη σημερινή εξέλιξη στο ζήτημα ως επαίσχυντη και υπενθύμισε ότι το Σκοπιανό έριξε την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

«Το Σκοπιανό θα αποτελέσει την αρχή του τέλους για την κυβέρνηση Καραμανλή» είπε ο κ. Πάγκαλος, προσερχόμενος σε κομματική σύσκεψη στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη.

news.in.gr
    http://www.new.facebook.com/group.php?gid=29204961236

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    [FONT=courier new]
    [/FONT]
    re stratokefale stamata na dixazis tous an8ropous
    den ntrepese pia? i8os ke aksioprepia den exis ka8olou
    sou kanan ta miala skata sto strato ke to dieonizis afto stin kinonia pigene sto domatio sou na peksis me ta stratiotakia sou ke ase tous an8ropous isixous me ta pseftodilimata ke tis pseftofovies sou anoite.

o ka8e enas ine elef8eros na kani oti 8eli
    ite na to vali sta podia ke na tin kopanisi genea
    i na pai na skoto8i gia tin malakia tis patridos tou
    esi ti zori travas?

kane opia malakia goustaris ke kratati gia parti sou

prosopika pantos ego den pao na polemiso gia tin parti sou
    gia na xezis esi eftixismenos ke meriki anegkefali
    ke na milate gia tous polemous ton papoudon sas
    ke ales mpourdes
    8a mino edo na pidao tis xires pou 8a afisete piso
    ke na troo pino xezo sta spitia sas otan 8a exete pe8ani
    ke esi trexa peksto iroas
    ke ama vro ta skoura kavalao mia varka ke tin kano apo edo

esi min masas iroas na pas na polemisis ke na pe8anis san skili ke meta 8a se timame iroa patrioti malaka
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
    re stratokefale stamata na dixazis tous an8ropous
    den ntrepese pia? i8os ke aksioprepia den exis ka8olou
    sou kanan ta miala skata sto strato ke to dieonizis afto stin kinonia pigene sto domatio sou na peksis me ta stratiotakia sou ke ase tous an8ropous isixous me ta pseftodilimata ke tis pseftofovies sou anoite.

o ka8e enas ine elef8eros na kani oti 8eli
    ite na to vali sta podia ke na tin kopanisi genea
    i na pai na skoto8i gia tin malakia tis patridos tou
    esi ti zori travas?

kane opia malakia goustaris ke kratati gia parti sou

prosopika pantos ego den pao na polemiso gia tin parti sou
    gia na xezis esi eftixismenos ke meriki anegkefali
    ke na milate gia tous polemous ton papoudon sas
    ke ales mpourdes
    8a mino edo na pidao tis xires pou 8a afisete piso
    ke na troo pino xezo sta spitia sas otan 8a exete pe8ani
    ke esi trexa peksto iroas
    ke ama vro ta skoura kavalao mia varka ke tin kano apo edo

esi min masas iroas na pas na polemisis ke na pe8anis san skili ke meta 8a se timame iroa patrioti malaka
    [FONT=courier new]
    Το είμαι και τι κάνω ρε τομάρι είναι δική μου δουλειά.

Μπροστά μου μην βρεθείς πάντως.
    [/FONT]

[FONT=courier new]
    Το είμαι και τι κάνω ρε τομάρι είναι δική μου δουλειά.

Μπροστά μου μην βρεθείς πάντως.
    [/FONT]
    na kanis oti 8es leei to tomari
    ala komeni i propaganda tou di8en patrioti
    ke ma8e oti i polemoi ginonte gia pefti o pli8orismos ke an apofasisi o karamanlis na riksi ton pli8orismo stelnontase ston polemo ke esena ke emena ke olous mas gia na pame na pe8anoume 8a mas arxisi ta patriotika ke tis mpourdes
    ke esi to exis kani nootropia afto ke den sou kovi ka8olou leme

ke an vre8o mprosta sou pare fora.....

na kanis oti 8es leei to tomari
    ala komeni i propaganda tou di8en patrioti
    ke ma8e oti i polemoi ginonte gia pefti o pli8orismos ke an apofasisi o karamanlis na riksi ton pli8orismo stelnontase ston polemo ke esena ke emena ke olous mas gia na pame na pe8anoume 8a mas arxisi ta patriotika ke tis mpourdes
    ke esi to exis kani nootropia afto ke den sou kovi ka8olou leme

ke an vre8o mprosta sou pare fora.....
    [FONT=courier new]
    Σε ανθρώπους που δεν πιστεύουν σε τίποτα παρά μόνο πως θα γλυτώσουν τον κώλο τους μόνο ο οίκτος ταιριάζει.

Ιδεολογίες του τίποτα.
    [/FONT]

[FONT=courier new]
    Σε ανθρώπους που δεν πιστεύουν σε τίποτα παρά μόνο πως θα γλυτώσουν τον κώλο τους μόνο ο οίκτος ταιριάζει.

Ιδεολογίες του τίποτα.
    [/FONT]
    an ke sou ine diskolo 8a kano mia prospa8ia
    oi an8ropoi prepi na pistevoume stous an8ropous
    ston sinan8ropo mas stin psixi tou stis anagkes tou ke aftos to idio na ekselisomaste san onta na xrisimopioume tin texnologia gia na eksipiretoume emas tous an8ropous na xrisimopioume tis idees mas gia na ginomaste kaliteroi eksipnoteroi omorfoteroi na anadiknioume ta xarismata mas tis ikanotites mas
    na ikanopioume tin anagki mas na kanoume ton 8eo ili
    na vroume tis rizes mas tis dinatotites mas na xrisimopioume ta sines8imata mas isotima me tin akrivi enia tous na antalasoume ka8e idous idonis sarkikis egkefalikis na min fovomaste na anakalipsoume ton pragmatiko eafto mas
    ke na mas ka8orizi ena kinoniko alisiverisi
    ke enas aplos kanonas meta apo ola afta oti dinis pernis
    mexris eki

ke oxi anti aftou na ftiaxnoume diaxorismous metaksi mas esi afto ego ekino gia na es8anomaste di8es diaforetiki di8en spoudei ke vevea den ine lisi i via o polemos o diaxorismos to apolito ka8estos oloi oi an8ropoi genetika exoume tis idies dinatotites ke ikanotites i ikonomikopolitikes diafores ton sinoron ine aftes pou mas diaxorizoun ke empasi periptosi apo ta arxea xronia tou politismou afti i gi trefete me ema den prepi na eklipsi afto to fenomeno
    piso apo ka8e an8ropo pou xanete iparxoun sines8imata onira dipsa gia zoi giati mono ta dika sou exoun dikeoma na ine simantika ke tou alvanou tou giougkoslavou oxi
    ti 8es na mas pis
    mipos gia kapia aria fili?
    ise kati spoudeotero pou ise elinas ? afta sou lene?
    ma8e lipon oti den ise
    ise to idio me enan opiodipote politi aftou tou planiti
    ke to oti den exis pinasi den exis arostisi den exis pe8ani tis pinas akomi ine 8ema sigkirion epidi forame koustoumia nomizis oti imaste anoteroi?
    epidi exoume esena ke merikous malakes akoma gia strato imaste anoteri?
    imaste oloi merika lepta apostasi apo tin plisiesteri atomiki vomva
    8a pas na mas sosis esi ke meriki aloi?:rotflmao:
    oloi oi stratiotiki tou kosmou ine gelia ipokimena ipokrites skotonoun ton kosmo adistakta den iparxi logiki ke i8iki se afto
    to oti skotonis ena sinan8ropo mou gia na me sosis apo afton den leei tipota
    ego leo giati den skotonese esi na sosis ton sinan8ropo mou apo esena
    gia mena ine kalitero to deftero
    lipon?

an ke sou ine diskolo 8a kano mia prospa8ia
    oi an8ropoi prepi na pistevoume stous an8ropous
    ston sinan8ropo mas stin psixi tou stis anagkes tou ke aftos to idio na ekselisomaste san onta na xrisimopioume tin texnologia gia na eksipiretoume emas tous an8ropous na xrisimopioume tis idees mas gia na ginomaste kaliteroi eksipnoteroi omorfoteroi na anadiknioume ta xarismata mas tis ikanotites mas
    na ikanopioume tin anagki mas na kanoume ton 8eo ili
    na vroume tis rizes mas tis dinatotites mas na xrisimopioume ta sines8imata mas isotima me tin akrivi enia tous na antalasoume ka8e idous idonis sarkikis egkefalikis na min fovomaste na anakalipsoume ton pragmatiko eafto mas
    ke na mas ka8orizi ena kinoniko alisiverisi
    ke enas aplos kanonas meta apo ola afta oti dinis pernis
    mexris eki
    [FONT=courier new]
    Δεν διαφώνησε ποτέ κανείς με αυτό.
    [/FONT]

ke oxi anti aftou na ftiaxnoume diaxorismous metaksi mas esi afto ego ekino gia na es8anomaste di8es diaforetiki di8en spoudei ke vevea den ine lisi i via o polemos o diaxorismos to apolito ka8estos oloi oi an8ropoi genetika exoume tis idies dinatotites ke ikanotites i ikonomikopolitikes diafores ton sinoron ine aftes pou mas diaxorizoun ke empasi periptosi apo ta arxea xronia tou politismou afti i gi trefete me ema den prepi na eklipsi afto to fenomeno
    piso apo ka8e an8ropo pou xanete iparxoun sines8imata onira dipsa gia zoi giati mono ta dika sou exoun dikeoma na ine simantika ke tou alvanou tou giougkoslavou oxi
    ti 8es na mas pis
    mipos gia kapia aria fili?
    [FONT=courier new]
    Ποιος μίλησε για Αρία φυλή; Ότι θες λες!
    [/FONT]

ise kati spoudeotero pou ise elinas ? afta sou lene?
    ma8e lipon oti den ise
    ise to idio me enan opiodipote politi aftou tou planiti
    ke to oti den exis pinasi den exis arostisi den exis pe8ani tis pinas akomi ine 8ema sigkirion epidi forame koustoumia nomizis oti imaste anoteroi?
    epidi exoume esena ke merikous malakes akoma gia strato imaste anoteri?
    imaste oloi merika lepta apostasi apo tin plisiesteri atomiki vomva
    8a pas na mas sosis esi ke meriki aloi?:rotflmao:
    oloi oi stratiotiki tou kosmou ine gelia ipokimena ipokrites skotonoun ton kosmo adistakta den iparxi logiki ke i8iki se afto
    to oti skotonis ena sinan8ropo mou gia na me sosis apo afton den leei tipota
    [FONT=courier new]
    Οι στρατιωτικοί ρε αμόρφωτε ξερόλα είναι αυτοί που ΔΕΝ θέλουν πόλεμο γιατί ξέρουν τα αποτελέσματα του πολέμου. Είπα εγώ ότι θέλω πόλεμο; Τα παράπονά σου στους πολιτικούς. Αυτοί κάνουν πολιτική...
    [/FONT]

ego leo giati den skotonese esi na sosis ton sinan8ropo mou apo esena
    gia mena ine kalitero to deftero
    lipon?
    [FONT=courier new]
    εγώ λεω, δεν πας να χωθείς σε καμμιά τρύπα εσύ και οι όμοιοι σου; έτσι κι αλλιώς ζείτε σε μία ουτοπία. Αμα καταφέρετε να αλλάξετε το πως γίνονται τα πράγματα σε αυτόν τον πλάνήτη, πολίτες της γής, τότε θα πάω μόνος μου σε άλλο πλανήτη.
    [/FONT]

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Πιθανότατα ο νέος μας Εθνικός Ύμνος...
    από project.breeze στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 05/07/2007, 06:42
  2. Ο εθνικος μας σταρ!!!!!!
    από evvou στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 08/09/2005, 17:31
  3. Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 27/11/2003, 22:55
  4. Από ότι όλοι μας είδαμε.......
    από bikersonly στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 31