γιατι ειναι οριζοντιος ο κυλινδρος?
χαχαχα ρε συ αφου ξερεις οτι μου αρεσουν τα σπανια και ομορφα ...Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Τι ανάγκη έχεις εσύ......![]()
αφού έχετε ελβετικά ρολόγια στην οικογένεια....:rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
οχι του κιλου απο το πανερι :a13::a13:
Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.
ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ
Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
γιατι ειναι οριζοντιος ο κυλινδρος?
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΟΥ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.
ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΣ ΑΝΑΠΟΔΑ.![]()
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
εγω αυτο θα το παρω κι ας μη πατησω χωμα ποτε....
μωρε ολο και καπου θα πατησω...
Εισαγωγη στο μπροστινο μερος και εξαγωγη στο πισω εχουμε ξαναδει...το εντυπωσιακο ειναι η κλιση του κυλινδρου, ειναι σχεδον οριζοντια τοποθετημενος!
edit μαλακια ειπα...αυτος ειναι οντως ενετλως αναποδα!! :hypnotize
Ετσι νομιζα και εγω στην αρχη, αλλα προσεξε οτι δεν ειναι ετσιΑρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Εισαγωγη στο μπροστινο μερος και εξαγωγη στο πισω εχουμε ξαναδει...το εντυπωσιακο ειναι η κλιση του κυλινδρου, ειναι σχεδον οριζοντια τοποθετημενος!![]()
Κανονικα πισω ειναι η εισαγωγη, αλλα κοιταξε το λογοτυπο της εταιριας και θα καταλαβεις πως ειναι, πρεπει να γυρισεις το κεφαλι
Οντως 'παπιζει' η διαταξη του κυλινδρου
Τι εννοεις αναποδα? Εγω απλα βλεπω μια μετατοπιση του κυλινδρου προς τα εμπρος...Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΟΥ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.
ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΣ ΑΝΑΠΟΔΑ.![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Ετσι νομιζα και εγω στην αρχη, αλλα προσεξε οτι δεν ειναι ετσι![]()
Κανονικα πισω ειναι η εισαγωγη, αλλα κοιταξε το λογοτυπο της εταιριας και θα καταλαβεις πως ειναι, πρεπει να γυρισεις το κεφαλι
Οντως 'παπιζει' η διαταξη του κυλινδρου
ναι οντως...το προσεξα καλυτερα και ειναι μπερδεμα! μυστηριο πραγμα....![]()
να υποθεσω μερικους απο τους λογους;
compact σχεδιαση
συγκεντρωση των μαζων
χαμηλοτερο κεντρο βαρους
και μενει απλα για ρεζερβουαρ και φιλτρο αερος
...ο σκελετος παντως στο κατω μπροστα μερος εχει το διχρονο ''κοψιμο''
Μανούλα 'μ!
![]()
![]()
![]()
:a07: :a07: :a07:
- So, what do you do for a living ?
- I'm into murders and executions.
- I'm sorry ?
- I said, I'm into mergers and acquisitions.
Patrick Bateman
-------------------------------------
Bikepics Photo Album
Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan
Δεν μπορω να καταλαβω το γιατι πρεπει να με εντυπωσιασει το γιατι εχουν βαλει τον κυλινδρο οπως τον εχουν βαλει....
Εμενα αυτο που μου αρεσει παρα πολυ ειναι η εντελως ασφαλη θεση της τρομπας νερου ( η οποια ειναι εντελως εκτεθιμενη σε χτυπηματα και σπασιματα απο βραχους στα μεχρι τωρα μοντ ολων των εταιρειων )
Εντελως απαραδεκτο σε εντουρο μηχανακι να μην εχει μανιβελα ( οπως το συγκεκριμενο αν προσεξα καλα... )
Καλα ειναι να το δουμε στην πραξη ( οταν θα ελθει η ωρα... )
Απο ομορφια παντως σκιζει...![]()
![]()
Κάτι που δεν πρόσεξα αρχικά....
Η πεταλούδα γκαζιού είναι ηλεκτρική (δλδ. το άνοιγμα της ελέγχεται από τον εγκέφαλο ψεκασμού).
You BETA believe...
Στην πουδρα του καλοκαιριου ( σε συνδιασμο με λιγη πρωινη υγρασια ) ουτε αυτοι που το καβαλανε θα το προσεξουν....Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Κάτι που δεν πρόσεξα αρχικά....
Η πεταλούδα γκαζιού είναι ηλεκτρική (δλδ. το άνοιγμα της ελέγχεται από τον εγκέφαλο ψεκασμού).
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: