αλλο κινητο θελω παλι ...
το σπσα και αυτο ... μια χτυπα μια κλεινη ....
αυτα προς το παρων παω να παρω καμια μπυρα να το γιορτασω ....
αλλο κινητο θελω παλι ...
το σπσα και αυτο ... μια χτυπα μια κλεινη ....
αυτα προς το παρων παω να παρω καμια μπυρα να το γιορτασω ....
Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
τι θα γινει ρε ???? ολοκληρο βιβλιο θα μας γραψεις ??? με τις παπαριες που διαβασα ειστε ολοι για μπουζουριασμα και ξυλο με τα γκλομπ μεχρι πρωιας ...........απο τα Ζωνιανα ψωνιζεις ?? γραψε και καμια λεξη σωστη![]()
θα σου την φουρκεψω και σενα νομιζω ...![]()
![]()
![]()
![]()
Περα απο αυτο, εμεις ποτε θα μιλησουμε στο τηλ?
ΕΧΩ ΞΥΛΙΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΥΟ ΜΛΚ!!!
![]()
δεν ξερω ποιος ειναι ο καντεμης
εσυ η εγω ....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
αυριο ρε .... δεν εχω και σταθερο με την κολο ον που εχω βαλει ....
θα σε παρω να περασουμε να κανουμε μια αρχη ρε φιλε ....
μπας και μας λυπηθει ο διας ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από orizontas
δεν ξερω ποιος ειναι ο καντεμης
εσυ η εγω ....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
αυριο ρε .... δεν εχω και σταθερο με την κολο ον που εχω βαλει ....
θα σε παρω να περασουμε να κανουμε μια αρχη ρε φιλε ....
μπας και μας λυπηθει ο διας ...
Aσε γιατι εμας τα τηλ δε μας χωνευουν μαλλον!
Ελα στις 2 αν μπορεις, να αφησεις τα υλικα!
Να σε περιμενω?![]()
αυτο το τριο καρο τι ειναι??? το μπαφο το ληγμενο που πινεις ???Αρχικά δημιουργήθηκε από orizontas
θα σου την φουρκεψω και σενα νομιζω ...![]()
![]()
![]()
![]()
........εεεεεεε ..........φσσσσσ.........μην στριβεις χαρμανι με γκαζον
Ζολοτα, κοψε λιγο ρε συ!
![]()
orizontas :a19:
Τα διάβαζα και ανατρίχιαζα!!
O lamoun στη βροχή με λάδια είναι μέγας βρόντακας!
Λάμπρος
ελα μωρε ,πλακα κανουμε .........ο ΟΡΙΖΩΝ ειναι τρελιαρης γνωστοςΑρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Ζολοτα, κοψε λιγο ρε συ!
![]()
![]()
![]()
![]()
ή μπάτσος?
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
ή μπάτσος?
![]()
Kala ekanes sta tsoglania!!!!!!!!!!Tin exoun dei eksousia alla stin ousia einai mono ektelestika organa tis poutsas k tou psoromisthou!!!Dn exo tipota me tous mpatsous,exo k ena filo mou pou einai kai k gamo ta paidia alla einai k merika karatsoglania pou tin exoun dei poli perierga.Kane k esy minisi stous 2 mpatsous alla oxi sto tmima pou anoikoun giati tha tous kalipsoun.Pigenai sta kentrika k trava tous mia minisi!!!Den fantazesai ti kiroseis tha exoun...
K pali BRAVO apo mena!!!
![]()
Respect. -![]()
Αυτά συνέβαιναν, συμβαίνουν και θα συμβαίνουν όταν η παιδεία που παίρνουν οι Έλληνες αστυνομικοί είναι αυτή που τους δίδεται στις ακαδημίες τους. Δεν είναι απορίας άξιο νομίζω ότι έτσι καταλήγουν οι σπόροι αστυνομικοί όταν δεν έχουν αποκτήσει κρίση, δεν έχουν βιώματα, δεν έχουν σπουδάσει καν, δεν γνωρίζουν βασικά πράγματα (πιστέψτε με έχω γνωστούς, καν βασικά θέματα νομοθεσίας) και στην σχολή τους πιπιλίζουν το μυαλό με μαλακίες και τους δίνουν εξουσία. Όταν ακούω τέτοια λυπάμαι για την κατάντια. Λυπάμαι γιατί είμαι από στρατιωτική οικογένεια και έχω μεγαλώσει μέσα σε στρατόπεδα, και υπάρχουν κάτι τέτοια σκουπίδια που ατιμάζουν την στολή που τους έδωσε η ελληνική δημοκρατία να τιμούν. - ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.
Οριζοντάκο :a19: :a19:
εκει που σε έπιασε η τρέλα σου αν μπορούσες να την ελέγξεις θα μπορούσες να τους κάνεις χοντρή ζημιά.
Κατα τα άλλα μεγάλη κατάντια... πολύ κρίμα..
FAMOUS LAST WORDS:
"Helmet? I don need no steenking helmet!"
καλα μην μασας απο μηνυσεις περι διαταραξης κτλ...αν εχεις μαρτυρες μπορεις να τους σκισεις τον κολο!
οχι οτι θα γινει τιποτα αλλα μονο το χεσιδι που θα ριξουν (γιατι ως γνωστον ειναι θρασυδειλοι και κοτες) αξιζει τον κοπο![]()
μαζι σου, να παν να γ@μηθουν τα μαλακισμενα![]()