Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 39

Θέμα: ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πάρτε τα βουνά! Το avatar του/της nassosxlvbros

Re: Re: Re: Re: Re: ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από FZMAN
    Όχι 1 φορά μόνο έγινε δικαστήριο και βγήκε αυτή η απόφαση. Τώρα μάλιστα σε λίγο καιρό περιμένω να γίνει και το ποινικό αλλά με βάση του τι έγινε στο αστικό το βλέπω χλωμό να δικαιωθώ και εκεί. Δεν ξέρω τελικά αν πρέπει να γίνει.

από δική μου (πικρή) πείρα,αν χάσεις το αστικό χάνεις και το ποινικό...και θα συμφωνήσω με του προλαλήσαντες:το "στοπ" δεν αμφισβητείται από κανένα,το φανάρι από όλους...κουράγιο πάντως και πάλεψέ το όσο μπορείς!αν έχεις το δίκιο σου,φωνάζεις!
    Throw down the sword,The fight is done and over,
    Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
    And turn my weary eyes for home....
    www.youtube.com/c/nassosxlvbros

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Περαστικα και πολυ δυναμη.

Απ'οτι καταλαβα επαφη δεν υπηρξε, ειναι ετσι?

Αν ναι , μπροστα μου εχει πεσει μοτοσυκλετιστης επηδει το προπορευομενο φορτηγο αλλαξε αποτομα πορεια με αποτελεσμα να πεσει χωρις να εχει επαφη με το φορτηγο.

Ξερεις τι ειχε γινει?
    Ο φορτηγαντζης εφυγε, και εμεινε η αστυνομια και ο μοτοσυκλετιστης.

Δυστηχως δεν εξεταζουν τους λογους της πτωσης ,κοιτανε τον Κοκ και τελειωνει το παραμυθι.

Γνωμη μου , κλειστο κεφαλαιο δικαστηρια και μαθε απ'αυτο που σου συνεβη.

Σε καταλαβαινω αλλα για αυτους υπαρχει μαυρο και ασπρο, καλουμαστε να εχουμε και αυτο μες το μυαλο μας οταν οδηγαμε.

Φιλικα.

Παλαιό μέλος
    Πριν λίγο καιρό κάποιος είχε γράψει ότι αποζημιώθηκε αν και δεν υπήρξε επαφή.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kalamaria
    τι ειναι η ΜΟΤΕΚ?

Παλαιό μέλος

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

θα πρεπει να κανεις εγγραφη?

Παλαιό μέλος
    Μάλλον όχι γιατί δεν έχει αυτόν τον σκοπό. Δες και ΑΥΤΟ.

Πάντως ενημερωτικά θα πω ότι ο δικηγόρος μου έχει σχέση με το χώρο.

Πάντως παιδιά και αφού είδε τον φάκελο και άλλος δικηγόρος μου είπε ότι η δίκη χάθηκε απ΄τις μαλ@@ες που έγραψε στην αγωγή ο δικηγόρος πράγματα που ούτε ένα παιδί δεν θα τα έγραφε έτσι και βέβαια το κυριώτερο είναι ότι δεν στήριξε καθόλου την υπόθεση. Χαρακτηριστικά μου είπε ότι "μια τέτοια υπόθεση πρέπει να προσπαθήσεις πολύ για να την χάσεις" και βέβαια την έχασε. Η αγωγή είναι έτσι που δεν πέρνει δυστυχώς έφεση. Έτσι άλλο ένα καθίκι κυκλοφορεί στο δρόμο και ξέρει πως κέρδισε την δίκη ενώ θα έπρεπε να δίνει λόγω στην δικαιοσύνη.
    Υ.Γ Ο (πρώην)δικηγόρος μου δυστυχώς είναι πολύ γνωστός στον χώρο της μοτοσυκλέτας.

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Και ποιος σου λεει οτι ο αλλος δικηγορος δεν θα εκανε τα ιδια , μετα το χορο ολοι καλα τραγουδια λενε.

Τωρα αν ο Fzman ανακοινωσει το ονομα του δικηγορου (που απ'οτι καταλαβα πρεπει να ειναι της Μοτοε) θα ειναι κακος και δεν ξερω εγω τι αλλο ή θα μας κανει την καλη να μην τον χρησιμοποιησει κανεις και σταματησει να περνει κοσμο στο κεφαλι του.
    Γιωργο αν θελεις πες μου με πμ και υποσχομε να μην τον κανω ρομπα τουλαχιστον στο φορουμ.

Αυτο με τους δικηγορους ειναι το χειροτερο πραγμα και ακομα χειροτερο ειναι οτι δεν μπορεις να πας μονο σου στο δικαστηριο , οσες φορες βρεθηκα αν δεν τους ελεγα πως θα κινηθουμε, απο μονοι τους 3 λαλουν και 2 χορευουν.

Κριμα και πραγματικα λυπαμαι.

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Πάντως παιδιά και αφού είδε τον φάκελο και άλλος δικηγόρος μου είπε ότι η δίκη χάθηκε απ΄τις μαλ@@ες που έγραψε στην αγωγή ο δικηγόρος πράγματα που ούτε ένα παιδί δεν θα τα έγραφε έτσι και βέβαια το κυριώτερο είναι ότι δεν στήριξε καθόλου την υπόθεση. Χαρακτηριστικά μου είπε ότι "μια τέτοια υπόθεση πρέπει να προσπαθήσεις πολύ για να την χάσεις" και βέβαια την έχασε. Η αγωγή είναι έτσι που δεν πέρνει δυστυχώς έφεση. Έτσι άλλο ένα καθίκι κυκλοφορεί στο δρόμο και ξέρει πως κέρδισε την δίκη ενώ θα έπρεπε να δίνει λόγω στην δικαιοσύνη.
    Υ.Γ Ο (πρώην)δικηγόρος μου δυστυχώς είναι πολύ γνωστός στον χώρο της μοτοσυκλέτας.

Ευκολα λογια θα ελεγα οτι ειπε ο δικηγορος Νο2

Ουτε γνωριζω την υποθεση, ουτε τον εναν ουτε τον αλλον,

αλλα μου ακουγονται λογια "πιασαρικα" εμπορικα

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Αυτο με τους δικηγορους ειναι το χειροτερο πραγμα και ακομα χειροτερο ειναι οτι δεν μπορεις να πας μονο σου στο δικαστηριο , οσες φορες βρεθηκα αν δεν τους ελεγα πως θα κινηθουμε, απο μονοι τους 3 λαλουν και 2 χορευουν.
    Αυτό ακριβώς. Ακολουθούν ένα σενάριο και εάν πετύχει θα είμαστε μια χαρά, εάν όχι, αυτοί δεν χάνουν. Μέγιστη ντροπή να είσαι επαγγελματίας και να σε καθοδηγεί ο πελάτης για τις ενέργειες που θα έπρεπε να προτείνεις εσύ. :ZZZ:

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
    Ευκολα λογια θα ελεγα οτι ειπε ο δικηγορος Νο2

Ουτε γνωριζω την υποθεση, ουτε τον εναν ουτε τον αλλον,

αλλα μου ακουγονται λογια "πιασαρικα" εμπορικα

+ 10000

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k

Re: ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μετά το ατύχημα που είχα πρίν ένα χρόνο περίπου
    http://www.mybike.gr/index.php?showtopic=4663 βγήκε σήμερα η απόφαση που λέει ότι είμαι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΥΠΑΙΤΙΟΣ. Το δικαστήριο χωρίς να λάβει καθόλου άποψη απο όσα κατέθεσα πιστεύει και αποφάσισε πως έκανα crash test του FAZER με τον γερανό γιατί λέει πως ο γερανός άλλαξε κανονικά και με φλάς την λωρίδα του και εγώ λέει έπεσα πάνω του. Βέβαια δεν μας λέει γιατί η μοτοσυκλέτα μου δεν ήταν τρακαρισμένη αλλά τουμπαρισμένη και βέβαια δεν είδε τα φρεναρίσματα που έδειχναν πως έκανα φρεναριστός ελιγμό για να αποφύγω τον γερανό. ΑΙΣΧΟΣ. Κρίμα γιατί πίστευα στην ελληνική δικαιοσύνη και τώρα απ΄οτι κατάλαβα είμαστε απ΄τους πολίτες που δεν έχουμε κανένα δικαίωμα. ΑΙΣΧΟΣ!!!!!! Πραγματικά αυτή την στιγμή είμαι σαστισμένος και απογοητευμένος.

Ωραιο Δικηγορο πρεπει να ειχες...

Το φλας ΔΕΝ υποχρεωνει, απλα προειδοποιει... :wacko:
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. για το ποστ ΑΙΣΧΟΣ
    από noble στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 79
    Τελευταίο μήνυμα: 23/04/2008, 16:46
  2. ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!
    από liakaros στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 265