.
[size=2pt]--- Πωλείται αμορτισέρ ΜΑΧΤΟΝ για GSXR K5 ---[/size]
[size=2pt]--- Πωλούνται διάφορα για TL1000R ---[/size]
Europe RULEZ !!! ...και για να μην ξεχνιόμαστε... FUCK USA
.
[size=2pt]--- Πωλείται αμορτισέρ ΜΑΧΤΟΝ για GSXR K5 ---[/size]
[size=2pt]--- Πωλούνται διάφορα για TL1000R ---[/size]
Europe RULEZ !!! ...και για να μην ξεχνιόμαστε... FUCK USA
Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr
Ποιόν αντέγραψαν πάλι ΑΡΑΓΕΣ???????? Βέβαια πέρασε και δεν ακούμπησε, αλλά αυτό είναι από παλία γνωστό![]()
![]()
![]()
οχι ρε συ βγαζουν και αλλοι κλειστου τυπου κιβωτια για ποδηλατα....εδω ολοκληρη Ducati και οικιοπηθηκε το μονομπρατσο στην 916 στα ποδηλατα θα κολησουν;
αλλωστε οι καλες ιδεες ειναι για να μοιραζονται
![]()
Oύτε το "D" απ'το downhill δεν προλαβαίνεις να κάνεις μ'αυτό το ποδήλατο, με το που θα φτάσεις στο "ο" μαζεύεις τα κομμάτια του από τις βουνοπλαγιέςΑρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
Παρτε και ενα ΚΤΜ για downhill
9,8 κιλά και μόνο 6.500 ευρω
http://www.ktm-bikes.at/2008/_bikes/...48_carbon-.jpg![]()
Το ποδήλατο για το downhill είναι και πρέπει να είναι βαρύ, τα 6 και τα 7 κιλά είναι για άλλα πράγματα, εδώ μιλάμε για τουλάχιστον 20 κιλά και βάλε όταν το πιρούνι μόνο ξεπερνάει τα 4
Και το Honda γαμεί, στα χέρια του Greg Minnaar έχει κάνει απίστευτους αγώνες εδώ και 4-5 χρόνια
Πάρτε μια μικρή ιδέα
![]()
anti na vgalei kanena kainourgio CBR1100xx, asholountai me podilata i honda...
Τι δουλειά έχει το ένα με το άλλο..Αρχικά δημιουργήθηκε από john74
anti na vgalei kanena kainourgio CBR1100xx, asholountai me podilata i honda...
Λες και η Suzuki έβγαζε καινούργια Busa κάθε ένα-δυο χρόνια, και δεν είχε και τα ποδήλατα να την απασχολούν..![]()
![]()
Nαι ρε σύντεκνε, αλλά το Busa είχε αν μη τι άλλο ένα πλήρως ρυθμιζόμενο USD πηρούνι, ενώ το ΧΧ ......... άστα. Και ακόμα και τώρα ζητάνε 14460 Ε ενώ το Βusa πουλιότανε 12990 (τιμές αντιπροσωπείας).Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Τι δουλειά έχει το ένα με το άλλο..
Λες και η Suzuki έβγαζε καινούργια Busa κάθε ένα-δυο χρόνια, και δεν είχε και τα ποδήλατα να την απασχολούν..![]()
![]()
14.450? το ΧΧ, 15.417? το Haya.![]()
To HAYA είχε βγει προσφορά από την αντιπροσωπεία 12900 Ε. Λόγω έλευσης του 2008 μοντέλου.Αρχικά δημιουργήθηκε από apav
14.450? το ΧΧ, 15.417? το Haya.![]()
Αλλά και ακόμα αν ήταν όπως τα γράφεις, το ΧΧ είναι 1100 cc ενώ το ΗΑΥΑ 1300 cc.
Kωστή δεν είπα σε καμμία περίπτωση ότι με χάλαγε η Busa κι ας έβγαινε τόσα χρόνια το ίδιο σχεδόν πράγμα, αντιθέτως μάλιστα εξωτερικεύω τη λαχτάρα μου χωρίς φόβο και χωρ..με πάθοςΑρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Nαι ρε σύντεκνε, αλλά το Busa είχε αν μη τι άλλο ένα πλήρως ρυθμιζόμενο USD πηρούνι, ενώ το ΧΧ ......... άστα. Και ακόμα και τώρα ζητάνε 14460 Ε ενώ το Βusa πουλιότανε 12990 (τιμές αντιπροσωπείας).
Αλλά κι η Suzuki πάνω κάτω στα ίδια έμενε τόσα χρόνια
![]()
οταν λεω εγω οτι σε κανα τριμηνο θα περναω τον Dim και τους υπολοιπους εντουραδες σαν σταματημενους αυτοι γελουν....Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
μ@λακα αυτοι πανε τον κωλ0 τους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
καλα κανουν![]()
Που'πα ρε με το Ίντεαλ ;Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
καλα κανουν![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
καλα, καλα γελα και εσυ!Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Που'πα ρε με το Ίντεαλ ;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
σε πληροφορω το Idealακι ειναι αριστο για downhill ....κατεβαινει την πλαγια με χιλια....το θεμα ειναι οτι εγω δεν ειμαι πανω, αλλα αναλογως διαφορων Νευτωνειων και μη φυσικων νομων ειμαι πλαϊ, απο κατω , απο πανω, δεξια - αριστερα....
παντως μαζι φτανουμε στο τελος! :wacko: