Σελίδα 2 από 13 ΠρώτοΠρώτο 123456712 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 187

Θέμα: Kawasaki Z750 VS 600αρια SS !!

Νέο μέλος
    Όπως καλά καταλαβαίνω δεν πρέπει να αλλάξω το μηχανή..!
    Γιατί προτιμώ να έχει η μηχανή μου καλύτερα κρατήματα.. καλύτερα φρένα.. με λίγα λόγια καλύτερη ασφάλεια και για τα γούστα μου και καλύτερο γκάζι και ας χάνω στην κάπως κουραστική θέση οδηγησης!

Ένας ακόμα βασικός λόγος που θα θελα να πάρω το Ζ είναι για να πάρω το Ζ με ABS! Είμαι κάπως αρχάριος στην μοτοσυκλέτα ή μάλλον σε τόσο γρήγορη μοτοσυκλέτα και νιώθω φόβο στην ιδέα οτι κάποια στιγμη θα μου συμβεί κάτι που θα με τρομάξει και θα χρειαστεί άμεσο φρενάρισμα.. και από ότι διαβάζω κιόλας σε ιστορίες εδώ όταν χρειάζεται να φρενάρουμε άμεσα για να μην πέσουμε πάνω σε κάτι συνήθως πεφτουμε μόνοι μας από τα φρένα! Δεν είναι και λίγος ο κόσμος που τον έριξαν τα φρένα του! Το ABS είναι από τα συμαντικότερα πράγματα που βγήκαν και στο αυτοκίνητο και μάλλον και στην μηχανή.. και λέω μάλλον επειδή δεν έχω οδηγίσει μηχανή με abs για να ξέρω!

Θα θελα πολύ το r6 μου να είχε abs

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από r6mania
    Γιατί προτιμώ να έχει η μηχανή μου καλύτερα κρατήματα.. καλύτερα φρένα.. με λίγα λόγια καλύτερη ασφάλεια και για τα γούστα μου και καλύτερο γκάζι και ας χάνω στην κάπως κουραστική θέση οδηγησης!

Ένας ακόμα βασικός λόγος που θα θελα να πάρω το Ζ είναι για να πάρω το Ζ με ABS! Είμαι κάπως αρχάριος στην μοτοσυκλέτα ή μάλλον σε τόσο γρήγορη μοτοσυκλέτα και νιώθω φόβο στην ιδέα οτι κάποια στιγμη θα μου συμβεί κάτι που θα με τρομάξει και θα χρειαστεί άμεσο φρενάρισμα.. και από ότι διαβάζω κιόλας σε ιστορίες εδώ όταν χρειάζεται να φρενάρουμε άμεσα για να μην πέσουμε πάνω σε κάτι συνήθως πεφτουμε μόνοι μας από τα φρένα! Δεν είναι και λίγος ο κόσμος που τον έριξαν τα φρένα του! Το ABS είναι από τα συμαντικότερα πράγματα που βγήκαν και στο αυτοκίνητο και μάλλον και στην μηχανή.. και λέω μάλλον επειδή δεν έχω οδηγίσει μηχανή με abs για να ξέρω!

εγώ πιστεύω πως θα θελες να έκανες κανά μάθημα ασφαλούς οδήγησης...

Αρχικά δημιουργήθηκε από zefkas
    εγώ πιστεύω πως θα θελες να έκανες κανά μάθημα ασφαλούς οδήγησης...
    Αυτο εχει σημασια εφοσον θες το κατι παραπανω στην γρηγορη οδηγηση(εφοσον ΔΕΝ μπορεις να την κανεις με ασφαλεια)
    Ή να πηγαινεις με τα ιδια χιλιομετρα αλλα να εισαι πιο χαλαρος

Στην καθημερινη οδηγηση ομως, το ABS ειναι πολυ σημαντικοτερο απο πολλα πραγματα, που ισως ειναι αχρηστα οταν θες απλα να κινηθεις και οχι να γραψεις χρονους
    Τα εχουμε πια θεοποιησει ολα αυτα τα riding schools
    Οκ καλα ειναι, αλλα την οδηγηση την εχει καποιος μεσα του, και χρειαζεται προσωπικη εξασκηση
    Με τα μαθηματα δεν θα γινεις Rossi, αλλα απο ασχετος, σε ενα πιο ασφαλες επιπεδο
    Ξερω οτι πολλοι θα διαφωνισετε με αυτην την αποψη, αλλα ειλικρινα στα @@ μου(Σορρυ το ειπα οσο πιο ευγενικα μπορουσα, εχω γινει πολυ κακος τελευταια)

Εγω παντως επελεξα το Ζ με abs, και πραγματικα δουλευει αψογα
    Συγκριτικα του αυτοκινητου μου, ειναι αισχρο, δουλευει συνεχεια και δεν εχω φρενα καθε τοσο

Δες εσυ τι θες να κανεις με μια μοτοσυκλετα, και μετα κανε κινηση

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal

κοιτα να δεις:
    το να βαλουν σ'ενα ss abs θα ηταν η πιο ακυρη κινηση.
    το abs χρησιμευει οχι για να εισαι πιο ασφαλης,αλλα για να τσαρουχνεις τα φρενα και να ξερεις οτι δεν θα πεσεις (και αυτο παλι παιζεται)
    επισης ειναι αρκετα χρησιμο στην βροχη αλλα και παλι μονο σε φρεναρισμα πανικου.

Δες το και απ'την αλλη μερια:
    αν το abs ηταν το γαμαου συστημα θα το ειχαν ολα τα ακριβα μηχανακια επιδοσεων (βλεπε ss, enduro). αλλα ΔΕΝ το εχουν. Γιατι? Γιατι απλουστατα (οπως ειπες και εσυ ειναι ενα συστημα για τους αρχαριους)

Ας φυγουμε λιγο απ'την αποψη: "παταω φρενα,δεν κοκκαλωνει,δεν πεφτω...αρα καλο!"

Αν ξερεις να πατας φρενα,πιστεψε με θα μπορεις αντιδρας παρα πολυ καλα σε ολες τις καταστασεις! Αλλα θελει δουλεια. Θελει εμπειρια και εξοικιωση. Θελει και τα μαθηματα ασφαλους οδηγησης (για να σου φυγει λιγο και το ψυχολογικο με το θεμα "αρχαριος").

Καταληγουμε παλι στο εξης: κρατα την μηχανη σου γιατι ειναι ενα πολυ καλο,γρηγορο και αξιοπιστο μηχανακι. ΜΑΘΕ ΤΗΝ ΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ! δοκιμασε την. πηγαινε σ'ενα ελγχομενο μερος με πληρη εξοπλισμο και σιγα σιγα, με μικρες ταχυτητες πατα τα φρενα. προσπαθησε να στριψεις. κανε φρεναρισματα πανικου. και οσο την μαθαινεις,αυξανε ταχυτητα.
    κανε και τα μαθηματα.

ολα θα ερθουν.

abs και μαλακιες. σε λιγο θα βγαλουν και αυτοματο πιλοτο.
    :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal

Δες το και απ'την αλλη μερια:
    αν το abs ηταν το γαμαου συστημα θα το ειχαν ολα τα ακριβα μηχανακια επιδοσεων (βλεπε ss, enduro). αλλα ΔΕΝ το εχουν. Γιατι? Γιατι απλουστατα (οπως ειπες και εσυ ειναι ενα συστημα για τους αρχαριους)

Ας φυγουμε λιγο απ'την αποψη: "παταω φρενα,δεν κοκκαλωνει,δεν πεφτω...αρα καλο!"

Αν ξερεις να πατας φρενα,πιστεψε με θα μπορεις αντιδρας παρα πολυ καλα σε ολες τις καταστασεις! Αλλα θελει δουλεια. Θελει εμπειρια και εξοικιωση. Θελει και τα μαθηματα ασφαλους οδηγησης (για να σου φυγει λιγο και το ψυχολογικο με το θεμα "αρχαριος").

Φανταζομαι να αστειευεσαι ετσι
    Ή μαλλον εισαι τυχερος και δεν εχεις πεσει(ακομα?) απο φρεναρισμα πανικου

Το φρεναρισμα πανικου ΔΕΝ μαθενεται

Οσο για το ποια μηχανακια δεν το εχουν, απλα ειναι θεμα χρονου να μπει
    Πολλα εντουραδικα εχουν, απλα εχουν και διακοπτη απενεργοποιησεις γιατι πολυ απλα πολλες φορες χρειαζεται να μπλοκαρεις τον πισω τροχο στο χωμα, για διαφορους λογους

Ελεος πια, δεν υπαρχει αναβατης που να μην εχει πεσει απο φρεναρισμα, ποσο πρεπει να το συζηταμε οτι το ABS ΣΩΝΕΙ ΖΩΕΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    κοιτα να δεις:
    το να βαλουν σ'ενα ss abs θα ηταν η πιο ακυρη κινηση.
    το abs χρησιμευει οχι για να εισαι πιο ασφαλης,αλλα για να τσαρουχνεις τα φρενα και να ξερεις οτι δεν θα πεσεις (και αυτο παλι παιζεται)

όχι, αν ήταν έτσι ΘΑ ΕΒΑΖΑΝ ABS στα SS

To ABS το βάζουν για ασφάλεια, όχι για να βοηθήσουν αυτούς που φρενάρουν στό όριο

το είπες παρακάτω εξάλλου, "φρενάρισμα πανικού", αλλά και φρενάρισμα σε απρόσμενα γλιστερό οδόστρωμα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
    Αυτο εχει σημασια εφοσον θες το κατι παραπανω στην γρηγορη οδηγηση(εφοσον ΔΕΝ μπορεις να την κανεις με ασφαλεια)
    Ή να πηγαινεις με τα ιδια χιλιομετρα αλλα να εισαι πιο χαλαρος

Στην καθημερινη οδηγηση ομως, το ABS ειναι πολυ σημαντικοτερο απο πολλα πραγματα, που ισως ειναι αχρηστα οταν θες απλα να κινηθεις και οχι να γραψεις χρονους
    Τα εχουμε πια θεοποιησει ολα αυτα τα riding schools
    Οκ καλα ειναι, αλλα την οδηγηση την εχει καποιος μεσα του, και χρειαζεται προσωπικη εξασκηση
    Με τα μαθηματα δεν θα γινεις Rossi, αλλα απο ασχετος, σε ενα πιο ασφαλες επιπεδο
    Ξερω οτι πολλοι θα διαφωνισετε με αυτην την αποψη, αλλα ειλικρινα στα @@ μου(Σορρυ το ειπα οσο πιο ευγενικα μπορουσα, εχω γινει πολυ κακος τελευταια)

Εγω παντως επελεξα το Ζ με abs, και πραγματικα δουλευει αψογα
    Συγκριτικα του αυτοκινητου μου, ειναι αισχρο, δουλευει συνεχεια και δεν εχω φρενα καθε τοσο

Δες εσυ τι θες να κανεις με μια μοτοσυκλετα, και μετα κανε κινηση

1) δεν ισοπέδωσα τη χρηστικότητα του abs
    2) εσύ ισοπέδωσες τα μαθήματα ασφαλούς οδήγησης! ΕΛΕΟΣ!

Είμαι υπέρ της χρήσης abs στις μηχανές που χρησημοποιούνται για κάθε μέρα αλλά περισσότερη ασφάλεια θα νιώθει κάποιος στο δρόμο μετά τα μαθήματα...

Δες το και αλλιώς.
    Πας και ρίχνεις έξτρα λεφτά για να έχει μια μηχανή abs.
    Δεν είναι καλύτερο να ρίξεις λεφτά για να βελτιώσεις τις οδηγικές σου ικανότητες?
    Για να βελτιωθείς εσύ σαν μοτοσυκλετιστής?

Α και κάτι άλλο...

"Το 0-300 riding school είναι για αυτούς που θέλουν να πάνε γρήγορα,για αυτούς που θέλουν να γράψουν χρόνους."

Αυτή είναι η μεγαλύτερη μαλακία που έχω ακούσει για τα μαθήματα ασφαλούς οδήγησης, μια μαλακία που την ασπαζόμουν κ εγώ πριν τα παρακολουθήσω...

Τα πράγματα που σου μαθαίνουν στο riding school τα εφαρμόζεις με οποιοδήποτε μηχανάκι σε οποιαδήποτε συνθήκες!

Αυτό λοιπόν που είπα(ή μάλλον εννοούσα) στο φίλο είναι να δώσει βάση στη βελτίωση των οδηγικών του ικανοτήτων στην αρχή και μετά όλα τα άλλα έπονται...

Πέρα απο όσα έχει πεί ο AFTER ο οποίος είναι και κάτοχος του Ζ
    θα ήθελα να πω και εγώ τη γνώμη μου.Έχω οδηγήσει το 750(μέχρι 100km/h)
    αρκετές φορές μέσα στην πόλη.Κατα τη γνώμη μου δεν τίθεται θέμα σύγκρισης με τα ss.
    Στρίβει μια χαρά το Ζ,οδηγική συμπεριφορά καλή,όλα καλά!Είναι άλλη μηχανή όμως.
    Κράτα το R6 εννοείται και δεν το λέω επειδή θα πάρω και εγώ,απλά αν θέλεις κάτι πιο
    ταξιδιάρικο μην σκέφτεσαι το Ζ..

www.myspace.com/deathmetalito

τι να κλασει και το ζ μπροστα στα ΣΣ ρε... δε παει καλα ο κοσμος

ειπαμε τα ζ ειναι καλα μηχανακια για κοριτσια τωρα τα βγαζουν και με αβσ :rotflmao:

Νέο μέλος
    Εντάξη αρχάριος είμαι... 2 μήνες την έχω (4000km) αλλά ρε παιδιά ποτέ δεν με φόβησε αυτή η μηχανή.. δεν ξέρω αν κάποια στιγμή χρειάστηκα φρενάρισμα πανικού αλλά δεν έχω κυνδηνέψει κάποια στιγμή.. μόνο τις πρώτες μέρες που κάποια στιγμή όπως έπαιζα σε άσφαλτο γυαλί σε κάποια φανάρι με πολύ λίγα χιλιόμετρα προσπαθούσα να φρενάρω απότομα κιόλας μόνο με το μπροστά και σώθηκα γιατί το έκανα πολλές φορές πάτα άσε! Αν βέβαια πατούσα και λίγο πίσω ή μαλακά το μπροστά δεν θα είχα πρόβλημα!

Επίσης πάλι στις πρώτες μέρες πάλι σε παιχνίδι ενώ είχα καμιά 60αρα πατάω μόνο μπροστά σε δρομο γυαλί και απότομα! Ε τα χρειάτηκα εκεί! Μού φυγε όλη η μούρη! Αλλά δεν φταίει η μηχανή σε αυτά!

Και όπως ξέρουμε το abs βοηθά για την πόλη... αν έχουμε χιλιόμετρα δεν πρόκειται να το χρειαστούμε.. δεν πρόκειται να δουλέψει κιόλας!

Ακόμα και με βροχή αυτή η μηχανή δεν με έχει φοβήσει!! Την κυκλοφορώ και με βροχή.. το αμάξι το έχω παρατήσει κυριολεκτικά χαχα!

Ίσως βοηθάνε αρρκετά τα φοβερά λάστιχα Dragon Super Corsa

CBF1000SA και καθαρισες

Και όπως ξέρουμε το abs βοηθά για την πόλη... αν έχουμε χιλιόμετρα δεν πρόκειται να το χρειαστούμε.. δεν πρόκειται να δουλέψει κιόλας!

Λαθος, λειτουργει παντου και παντα

Τωρα οσο για τα μαθηματα ασφαλους οδηγησης, i can live without them

Ισως εχει παιξει ρολο οτι ουσιαστικα γεννηθηκα μοτοσυκλετικα μες το χωμα, που ηταν και μεγαλο σχολειο για μενα,ισως επειδη οδηγαω απο 16 χρονων, παντως αυτα που λεγονται στο 0-300 και στα level 1-2 του CSS, δεν μου φαινονται και τοσο μαγικα
    Ισως να συμβαινει αυτο με μενα, ισως σε αλλον να κανουν εντυπωση, δεν ξερω...

Αγοράζετε μηχανή χωρίς να έχετε ιδεα τι κάνει και γιατί τη θέλετε...

Ταξιδια δικάβαλος με ss...

Μα βέβαια, φτιαγμένα για κατι τέτοιο ειναι :wacko:
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
    τι να κλασει και το ζ μπροστα στα ΣΣ ρε... δε παει καλα ο κοσμος
    ειπαμε τα ζ ειναι καλα μηχανακια για κοριτσια τωρα τα βγαζουν και με αβσ :rotflmao:
    ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ GSXR1000 ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΑ ΠΛΑΙΣΙΑ

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ GSXR1000 ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΑ ΠΛΑΙΣΙΑ

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

etsi etsi

Σελίδα 2 από 13 ΠρώτοΠρώτο 123456712 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Fazer FZ6S vs Kawasaki Z750 part 1+2
    από nakedorange στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 27/03/2007, 01:02
  2. Ducati 620ie Monster Dark vs Kawasaki Z750
    από DionK στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 02/11/2006, 15:31
  3. Kawasaki Z750 Vs Hornet Vs Fazer
    από Dean στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 02/02/2004, 15:38

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •