![]()
![]()
Τροχαία ήρθε; Κάποιος να αρχίσει κάνοντας μια καταγγελία εκεί.
![]()
![]()
Τροχαία ήρθε; Κάποιος να αρχίσει κάνοντας μια καταγγελία εκεί.
Οχι ρε πουστη.... τι να πω... Και φαντασου οτι η Ν.Σμυρνη ειναι απτις οδικα "καλες" περιοχες (σχετικως)
Υπαρχουν δρομοι στην Νικαια,Μανιατικα,Ταυρο,Βοτανικο(καλα ετσι και κατσω και σκεφτω δεν τελειωνω σημερα)που περναω καθημερινα σχεδον και ειναι ΑΘΛΙΟΙ.
Τουλαχιστον εκει ξερεις που πηγαινεις,στην Αιγαιου σου ερχεται αναπαντεχα
Αντί να το ψάχνεις/ουμε μίλησε με όλους όσους μπορεί να έχουν ευθύνη ξεκινώντας απο τον ίδιο το Δήμο.
Καλύτερα ετοίμασε κάποιο έγγραφη αναφορά και στείλε τη με email με κοινοποίηση και στο Υπεχωδε. Δες ξέρω και αν ο συνήγορος του πολίτη μπορεί να βοηθήσει πάνω στο θέμα οπότε κάνε έναν κόπο και στείλει και 'κεί ένα mail για το πώς να κινηθείς... (http://www.synigoros.gr/)
![]()
![]()
Το βασικο ειναι να γινει καποια καταγγελια, οπως γραφουν και παραπανω. Βαλτο και εδω: http://www.msfree.gr/core/index.php
Ακριβος στο ιδιο σημειο εγινε και το δικο μου ατυχημα....με ακριβως τον ιδιο τροπο....
Τσεκαρε τα πμ σου μια
Μπαινω στο merge...
"Γιαννη αφησε τον δικο μου"
εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
---------------------------------------------
Professor Einstein, does New York stop by this train?
οκ τσεκαρε το και συΑρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19
Ακριβος στο ιδιο σημειο εγινε και το δικο μου ατυχημα....με ακριβως τον ιδιο τροπο....
Τσεκαρε τα πμ σου μια
Σαν βγεις στον πηγεμό για την Ιθάκη, να εύχεσαι νάνε μακρύς ο δρόμος!
To σημειοπου αναφερεσαι οντως ειναι πολυ επικινδυνο,μαγκες προσοχη!
www.mybike.gr forum , Husaberggggggggggg!!!
Για δρόμους χαρακτηρισμένους ως δημοτικούς, υπεύθυνη είναι η τεχνική υπηρεσία του Δήμου. Εάν ο δρόμος είναι χαρακτηρισμένος ως νομαρχιακός-επαρχιακός, τότε πρέπει να απευθυνθείς στην τεχνική υπηρεσία της Νομαρχίας. Εάν κάνεις έγγραφο στην αστυνομία, αυτή θα το μεταβιβάσει στους υπεύθυνους.![]()
χαρτι στο δημο.
στη δημοτικη αστυνομια.
στην τροχαια.
καλεις καναλια.
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...