Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 30

Θέμα: Shoei Xr_1000

Αρχικά δημιουργήθηκε από losttris
    αυτο το breath guard βοηθα να μην θολωνει η ζελατινα στην αναπνοη?
    Κάνει λίγη δουλίτσα όχι όμως και τρελά πράγματα, προσωπικά πάντως το έχω τοποθετημένο μόνιμα στο κράνος, το κάνει πιο μουράτο

Retired Rider Το avatar του/της 675
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Κάνει λίγη δουλίτσα όχι όμως και τρελά πράγματα, προσωπικά πάντως το έχω τοποθετημένο μόνιμα στο κράνος, το κάνει πιο μουράτο

δλδς και το δικο μου xr μπορω να το κανω ενα τετοιο δωρακι?:wacko:

20 - 30 ευρω δεν ειπαμε?

αλλα ρε σεις στο κρανος εκει που λογικα τοποθετουμε αυτη τη π@π@ρια.. εμενα εχει κατι τρυπουλες (a.k.a αεραγωγος) για να φερνει κρυο αερα πανω στη ζελατινα και να ξεθολωνει...

αμα βαλω το π@π@ρι απανω πως θα ξεθολωνει μετα??

αμα βαλω το π@π@ρι απανω πως θα ξεθολωνει μετα??
    Δον'τ γουόρρυ, μιλάμε για μελετημένα πράγματα απ'την Σοέι !:o

20 - 30 ευρω δεν ειπαμε?
    Ο Τζωρτζόπουλος το έχει με 20 ευρώ για το XR-1000, είναι σαν αυτό που επισυνάπτω στην φωτό όμως πάνω του δεν γράφει εκείνο το όμορφο "Shoei".. το είχα αγοράσει παλιότερα απ'αυτόν κι ενώ βρισκόταν μέσα σε σακουλάκι της Shoei ήταν σκέτο.

Κάνει όμως τη δουλειά του

Είμαι μαλάκας

:rotflmao: :rotflmao:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	mytaki-big.jpg 
Προβολές:	128 
Μέγεθος:	9,2 KB 
ID:	112746

Retired Rider Το avatar του/της 675
    Είμαι μαλάκας

:rotflmao: :rotflmao:

ομορφουλι φαινεται

ομορφουλι φαινεται
    Δυστυχώς αυτό της φωτό είναι πιο όμορφο απ'αυτό που παρέλαβα στο σπίτι δε βαριέσαι όμως, τη δουλειά του να κάνει και μπρος στον πόνο τι'ν'τα κάλη :hypnotize

Δυστυχώς αυτό της φωτό είναι πιο όμορφο απ'αυτό που παρέλαβα στο σπίτι δε βαριέσαι όμως, τη δουλειά του να κάνει και μπρος στον πόνο τι'ν'τα κάλη :hypnotize

Δουλειά ΔΕΝ κάνει και δεν αξίζει 20-30 ? τώρα αν το γουστάρεις εμφανισιακά είναι άλλο θέμα...

Αντιθέτως το chin curtain κάνει δουλειά όσον αφορά το κρύο...
    Μου τρακάρανε το Z και με αναγκάσανε να αγοράσω V-Strom

υπαρχει και ενα αλλο μπρεθ γκαρντ που ειναι μεγαλυτερο και πιανει ολη την μυτη1δεεν εχω φωτο και βαριεμαι να ψαξω να βρω,αλλα το εχω δει στον τζορτζο... τωρα αμα κανει δουλεια δεν ξερω αλλα δινει ενα αλλο πρεστιζ και κατιτις παραπανω σε υποδυναμη1
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Αρχικά δημιουργήθηκε από nickmavros
    Δουλειά ΔΕΝ κάνει και δεν αξίζει 20-30 ? τώρα αν το γουστάρεις εμφανισιακά είναι άλλο θέμα...
    Έχεις δοκιμάσει το κράνος στο κρύο χωρίς αυτό ; Έχει αρκετή διαφορά στο θάμπωμα της ζελατίνας εκπνέοντας όμως απ'την μύτη κι όχι απ'το στόμα, αυτό παρατήρησα εγώ.

Δεν λέω ότι σταματάει εντελώς το θάμπωμα όμως κάνει λίγη δουλίτσα, εννοείται βέβαια πως ΚΑΙ το διχτάκι στο πηγούνι συμβάλει στο ευκολότερο θάμπωμα αφού δεν αφήνει τόσο εύκολα τον αέρα που εκπνέουμε να φύγει απ'το κράνος με αποτέλεσμα να γυρίζει πάνω απ'τη μύτη η θερμότητά του και να πηγαίνει στη ζελατίνα

Το επιρρήνιο "καβαλάει" τη μύτη σου όταν φοράς το κράνος ; Σε ρωτάω γιατί έχω δει επιρρήνια τοποθετημένα σε τέτοια θέση που βρίσκονται πιο κάτω απ'τα ρουθούνια της μύτης

Γελάω αλλά μιλάω σοβαρά

Έχεις δοκιμάσει το κράνος στο κρύο χωρίς αυτό ; Έχει αρκετή διαφορά στο θάμπωμα της ζελατίνας εκπνέοντας όμως απ'την μύτη κι όχι απ'το στόμα, αυτό παρατήρησα εγώ.

Δεν λέω ότι σταματάει εντελώς το θάμπωμα όμως κάνει λίγη δουλίτσα, εννοείται βέβαια πως ΚΑΙ το διχτάκι στο πηγούνι συμβάλει στο ευκολότερο θάμπωμα αφού δεν αφήνει τόσο εύκολα τον αέρα που εκπνέουμε να φύγει απ'το κράνος με αποτέλεσμα να γυρίζει πάνω απ'τη μύτη η θερμότητά του και να πηγαίνει στη ζελατίνα

Το επιρρήνιο "καβαλάει" τη μύτη σου όταν φοράς το κράνος ; Σε ρωτάω γιατί έχω δει επιρρήνια τοποθετημένα σε τέτοια θέση που βρίσκονται πιο κάτω απ'τα ρουθούνια της μύτης

Γελάω αλλά μιλάω σοβαρά

Εϊναι στην σωστή θέση αλλά ουσιαστική διαφορά δεν είδα, μετά έβαλα pin lock και τώρα πια το έχω μόνο για ομρφιά...

Αρχικά δημιουργήθηκε από nickmavros
    Εϊναι στην σωστή θέση αλλά ουσιαστική διαφορά δεν είδα, μετά έβαλα pin lock και τώρα πια το έχω μόνο για ομρφιά...
    Πάσο, κάτι άλλο που ξέχασα να αναφέρω είναι η διαφορά που έχει το επιρρήνιο του ΧR-1000 (αυτό της φωτό) με το επιρρήνιο του Χ-Spirit (ή X-Eleven) το οποίο έχει τρία μόνο σημεία στήριξης μέσα στο κράνος, ένα στη μέση και δύο στις άκρες αφήνοντας ένα μικρό κενό μεταξύ τους. Το συγκεκριμένο επιρρήνιο είναι μικρότερο σε μέγεθος από αυτό του XR-1000 με αποτέλεσμα να αφήνει μεγαλύτερο κενό ανάμεσα στο πρόσωπο και στο ίδιο το επιρρήνιο, πράγμα που επιτρέπει στον θερμό αέρα να ανεβαίνει ευκολότερα προς τη ζελατίνα.

Αν θυμάμαι καλά κι εσύ X-Spirit δεν έχεις Νίκο ; Αν τύχει ποτέ και δεις αυτό του XR-1000 θα καταλάβεις τη διαφορά μεγέθους που έχουν.

Αν και όσα παρατήρησα και ανάφερα παραπάνω αφορούσαν το επιρρήνιο του Χ-Spirit που έχω κι εγώ.

Αν θυμάμαι καλά κι εσύ X-Spirit δεν έχεις Νίκο ; Αν τύχει ποτέ και δεις αυτό του XR-1000 θα καταλάβεις τη διαφορά μεγέθους που έχουν.

Αν και όσα παρατήρησα και ανάφερα παραπάνω αφορούσαν το επιρρήνιο του Χ-Spirit που έχω κι εγώ.

Ναι κ εγώ X-Spirit έχω κ είναι όντως πολύ μικρό, ίσως αυτό που πουλάνε να είναι μεγαλύτερο δεν γνωρίζω...

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Ο Τζωρτζόπουλος το έχει με 20 ευρώ για το XR-1000, είναι σαν αυτό που επισυνάπτω στην φωτό όμως πάνω του δεν γράφει εκείνο το όμορφο "Shoei".. το είχα αγοράσει παλιότερα απ'αυτόν κι ενώ βρισκόταν μέσα σε σακουλάκι της Shoei ήταν σκέτο.

Κάνει όμως τη δουλειά του

ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΔΕ ΛΕΕΙ ΣΟΕΙ ΠΑΝΩ ΑΝ ΚΑΙ Η ΖΕΛΑΤΙΝΑ ΤΟΥ (ΤΟ ΣΑΚΟΥΛΑΚΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ) ΗΤΑΝ ΣΟΕΙ

σορυ για τα κεφαλαια αλλα βαριεμε να τα ξαναγραψω με μικρα
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΔΕ ΛΕΕΙ ΣΟΕΙ ΠΑΝΩ ΑΝ ΚΑΙ Η ΖΕΛΑΤΙΝΑ ΤΟΥ (ΤΟ ΣΑΚΟΥΛΑΚΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ) ΗΤΑΝ ΣΟΕΙ
    Νά'σαι καλά Εύη που το επιβεβαίωσες, τουλάχιστον ξέρω ότι δεν με βρήκε επαρχιώτη και με κορόιδεψε !

Σοβαρά το λέω γιατί μου πέρασε απ'το μυαλό όταν το παράλαβα

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Κράνη Shoei στην Ελλάδα;
    από makis206 στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 39
    Τελευταίο μήνυμα: 10/03/2012, 19:31
  2. Shoei ΚΡΑΝΟΣ
    από toyota στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 19/11/2005, 15:54
  3. schuberth S1 vs Shoei xr1000