Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 29 από 29

Θέμα: ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙ ΑΥΤΟ;

krima
    Aquellos que cuidan de ti, son como las estrellas.No puedes verlas pero existen..

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    αυτά είναι τα "λαχεία"

τι να πεις

Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
    Τον οδηγό τον ήξερα,Λαρισαίος ήταν,στο ίδιο σχολείο πηγαίναμε και ήταν ένα χρόνο μικρότερος.Όποτε ερχόταν Λάρισα και τύχαινε να τον συναντήσω μιλούσαμε για μηχανές.Είχε ένα Hornet αρχικά και μετά είχε βάλει στο πρόγραμμα να πάρει ένα GSXR 1000 Κ5,νομίζω με αυτό είχε το ατύχημα.Πολύ καλό παιδί,από τα λίγα.Σοβαρός και ώριμος παρά τα 23 του χρόνια.Μαζί του πάνω στην μηχανή και η κοπέλα του που δεν την ήξερα...

Λέανδρε καλό ταξίδι ρε φίλε
    Κοπελιά καλό ταξίδι και σε σένα...
    εγω δυστυχως ηξερα τι κοπελα απο το σχολειο..............σημερα το εμαθα κ στα καπακια το διαβαζω στο foroum.τι να πω....................................
    καλο ταξιδι
    despite my rage

i'm still just a rat in a cage

Οχι ρε γαμωτο παλι....
    Καλο ταξιδι στα παιδια, και καρκινο στους παλιοπ@@στ@ρ@δες με τα κωλαμαξα που πανε τεζα σε αυτο τον κωλοδρομο νομιζοντας οτι τους κυνηγαει ο σουμαχερ!!!

Το Σαββατο ειχα την ΜΕΓΙΣΤΗ ατυχια να περασω απο αυτο το δρομο με φιλους και λιγο ελειψε να εχω και εγω τετοια καταληξη με δυο παλιομ@λ@κες που ηθελαν κοντρες! Να τους δειτε χαροντικα προσπερασματα με οση φορα ειχαν (180+) πανω σε τυφλες στροφες στο ΑΝΤΙΘΕΤΟ ρευμα, σφηνες αναμεσα σε φορτηγα και αμαξια, και το μπουρδελο το χιουνται να πηγαινει βαρκα γυαλο.... Αληταραδες!

Και βεβαια οι καλοι μας αστυνομικοι λιγο πιο πριν στο κλασσικο σημειο στο Ξυλοκαστρο χασμουριοντουσαν....
    Νίκος
    Open Horizons

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DrIoannis

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
    Οχι ρε γαμωτο παλι....
    Καλο ταξιδι στα παιδια, και καρκινο στους παλιοπ@@στ@ρ@δες με τα κωλαμαξα που πανε τεζα σε αυτο τον κωλοδρομο νομιζοντας οτι τους κυνηγαει ο σουμαχερ!!!

Το Σαββατο ειχα την ΜΕΓΙΣΤΗ ατυχια να περασω απο αυτο το δρομο με φιλους και λιγο ελειψε να εχω και εγω τετοια καταληξη με δυο παλιομ@λ@κες που ηθελαν κοντρες! Να τους δειτε χαροντικα προσπερασματα με οση φορα ειχαν (180+) πανω σε τυφλες στροφες στο ΑΝΤΙΘΕΤΟ ρευμα, σφηνες αναμεσα σε φορτηγα και αμαξια, και το μπουρδελο το χιουνται να πηγαινει βαρκα γυαλο.... Αληταραδες!

Και βεβαια οι καλοι μας αστυνομικοι λιγο πιο πριν στο κλασσικο σημειο στο Ξυλοκαστρο χασμουριοντουσαν....

Έλα τώρα και "εμείς" τα κάνουμε αυτά....

Με τη συμμαντική διαφορά ότι όταν την παθαίνουμε εμείς, είναι πολύ δύσκολο να σκοτώσουμε και άλλους....

εεεε???

Δυστυχώς μια μ@λ@κια από αυτούς που θεωρούν ότι ο δρόμος είναι φτιαγμένος μόνο για αυτούς μπορεί να αποβεί μοιραία για τους υπόλοιπους.

Αρχικά δημιουργήθηκε από siakattackj

Με τη συμμαντική διαφορά ότι όταν την παθαίνουμε εμείς, είναι πολύ δύσκολο να σκοτώσουμε και άλλους....

εεεε???

Το ιδιο ειναι να πηγαινεις 180 με ενα SS/street και το ιδιο με ενα Χιουνται?
    Επισης το ιδιο ειναι 2 μετρα πλατος με λιγοτερο απο ενα?Χωραει παντου ε?

..........

Παλαιό μέλος
    Ο πατριός μου πέρασε από το σημείο του ατυχήματος λίγο μετά που έγινε. Το αυτοκίνητο που το προκάλεσε είχε φύγει αλλού για αλλού, εκτός δρόμου... Όταν του είπαν οτι είχε δύο νεκρούς δυσκολεύτηκε να το πιστέψει, βλέποντας τα οχήματα που ήταν χτυπημένα.... γιατί η μηχανή είχε γίνει βίδες!!!! Δεν την είδε!!! Ο αλήτης χτύπησε στο πλάι του φορτηγού με ΠΟΛΛΑ και καρφώθηκε στην μηχανή... τα παιδιά δεν είχαν καμία ελπίδα!

Αν ήταν δικοί μου άνθρωποι θα τον σκότωνα τον κερατά!!!

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από siakattackj

εεεε???

Ναι, κι εμείς τρέχουμε με πολλά και στρίβουμε με πολλά, αλλά στο δικό μας ρεύμα κυκλοφορίας και όχι στο αντίθετο! Και εγώ τουλάχιστον (δεν ξέρω για όλους) όταν δεν έχω ορατότητα, μαζεύομαι πιο πολύ. Αλλά άλλο να έχεις πλάτος μισό μέτρο και άλλο να έχεις 2+. Και άλλο να οδηγείς όχημα 180 κιλών και άλλο 1000 κιλών. Αν πέσω πάνω σε αυτοκίνητο ο πρώτος που θα σκοτωθεί είμαι εγώ! Ο @ρχίδ@ς που σκότωσε τα παιδιά όμως μεταφέρθηκε ΕΛΑΦΡΑ τραυματισμένος και τώρα είναι μια χαρά!

Αυτή την γαμοδιαδρομή την κάνω συχνά και σε κάθε τυφλή στροφή "κλαδεύω" τα φυτά από τον φόβο μην έχει κλείσει κανένας μ@λ@κ@ς (που βρήκε να προσπεράσει πάνω στην στροφή ή του έφυγε το αυτοκίνητο, διότι δεν ξέρει να το κουμαντάρει) τον δρόμο μου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stvr1

...Αν ήταν δικοί μου άνθρωποι θα τον σκότωνα τον κερατά!!!

Τα εχουμε πει κι αλλοι αυτα φιλε μου!

φιλικα στο λεω... :smilea:

ειναι πολυ περιεργα τα πραγματα!

Αρχικά δημιουργήθηκε από stvr1
    Ναι, κι εμείς τρέχουμε με πολλά και στρίβουμε με πολλά, αλλά στο δικό μας ρεύμα κυκλοφορίας και όχι στο αντίθετο! Και εγώ τουλάχιστον (δεν ξέρω για όλους) όταν δεν έχω ορατότητα, μαζεύομαι πιο πολύ. Αλλά άλλο να έχεις πλάτος μισό μέτρο και άλλο να έχεις 2+. Και άλλο να οδηγείς όχημα 180 κιλών και άλλο 1000 κιλών. Αν πέσω πάνω σε αυτοκίνητο ο πρώτος που θα σκοτωθεί είμαι εγώ! Ο @ρχίδ@ς που σκότωσε τα παιδιά όμως μεταφέρθηκε ΕΛΑΦΡΑ τραυματισμένος και τώρα είναι μια χαρά!

Αυτή την γαμοδιαδρομή την κάνω συχνά και σε κάθε τυφλή στροφή "κλαδεύω" τα φυτά από τον φόβο μην έχει κλείσει κανένας μ@λ@κ@ς (που βρήκε να προσπεράσει πάνω στην στροφή ή του έφυγε το αυτοκίνητο, διότι δεν ξέρει να το κουμαντάρει) τον δρόμο μου.

αν και εχει ξαναμπει......φανταζομαι μιλας και για κατι τετοιο ε???

http://www.youtube.com/watch?v=YOjYNuXCd1M

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Ξερει κανενας κατι για site οπως αυτο?
    από Nostradamus στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 06/11/2008, 22:54
  2. ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ???
    από csofos στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 17/06/2008, 12:28
  3. Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 04/06/2008, 15:27
  4. ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙ ΑΥΤΟ no2;
    από ruyjin στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 21/11/2007, 13:27
  5. Ξερει Κανεισ Τι Ειναι Αυτο ???
    από thomass στο forum Aprilia
    Απαντήσεις: 11