Είσαι σίγουρος για τα 4 μπουζιά; Γιατί εγώ που έχω μοντ' 07 με ABS έχει 2 μπουζιά;Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
Έλα ρε φίλε!
Επίσης έχει 4 μπουζί αντί για 2 (2 ανα κύλινδρο)
![]()
![]()
Είσαι σίγουρος για τα 4 μπουζιά; Γιατί εγώ που έχω μοντ' 07 με ABS έχει 2 μπουζιά;Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
Έλα ρε φίλε!
Επίσης έχει 4 μπουζί αντί για 2 (2 ανα κύλινδρο)
![]()
![]()
Μου τρακάρανε το Z και με αναγκάσανε να αγοράσω V-Strom
Το μοντέλο 07 έχει 2 μπουζί ανά κύλινδρο.Στον μπροστά είναι στην δεξιά πλευρά και στον πίσω στην αριστερή,για να ξερεις που να κοιτάξεις.Επίσης εκτός των άλλων το 07 εχει διαφορετικά αυτοκόλητα v-strom.
Sorry δική μου μ@λ@κι@!Αρχικά δημιουργήθηκε από kamnaa
Το μοντέλο 07 έχει 2 μπουζί ανά κύλινδρο.Στον μπροστά είναι στην δεξιά πλευρά και στον πίσω στην αριστερή,για να ξερεις που να κοιτάξεις.Επίσης εκτός των άλλων το 07 εχει διαφορετικά αυτοκόλητα v-strom.
Έχω το '06 με ABS και όχι το '07! Πως πέρασε τόσο γρήγορα ένας χρόνος....
Τελικά το Κ6 βγαίνει με ABS ? ή όχι....?
Το μηχανάκι απο τον αριθμό πλαισίου μου είπαν οτι είναι αντιπροσωπείας Κ7 απο τηλ στο Σφακιανάκη και έχει ΑΒΣ...Αλλά η πρώτη άδεια είναι 8ος του 2006...
Τα κ7 πότε βγήκαν?
Iουλιο του 06 αρχισε να κυκλοφορει το Κ7![]()
Btw, μιας και θελω να βαλω αποστατες στο τιμονι, βλεπω οτι της Τουρατεκ (ΜΑΚΑΝ) λεει για Στρομ μεχρι 2006. Λετε να εχει διαφορα στο μηκος των σωληνωσεων των φρενων και των καλωδιωσεων λογω ABS;
το κ6 δεν εχει ΑΒΣ?
Oχι
Άρα έχω κ7 αντιπροσωπείας![]()
![]()
![]()
![]()
:a51:
![]()
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΕΧΩ ΤΟ 06 ΠΑΡΑΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΦΟΙΜΟΜΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΣΕ ΤΕΛΙΚΕΣ ΠΕΡΝΑΩ ΤΟΝ ΜΠΑΤΖΑΝΑΚΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣ ΜΕ ΡΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΤΡΟ ΚΝ ΛΕΜΕ.![]()
Την μηχανή (Vstrom 650) την πήρα Ιούλιο '06 καινούρια από αντιπροσωπεία. Μόλις είχε βγει. Μάυρο Ματ με ABS.
Είναι Κ6 ή Κ7;
Έχει 2 ή 4 μπουζί γιατί δεν μπορώ να βρω τα άλλα 2!! Κ είναι να τα αλλάζω στα κοντά...