Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 48

Θέμα: τι να κανω???

Αρχικά δημιουργήθηκε από stellita
    koita 3130 europoulakia exei to XT125x pou thelw na parw...pros to paron gia mena einai arketa alla epeidi to goustarw tha ta dwsw..den eimai gia kati parapanw kai den milw apo xrimatikis apopsis alla kai apo kibika...me ta 125 mia xara eimai..
    eimai oligarkis...xexexe
    oligarkis και γυναικα ειναι ενοιες ασυμβιβαστες
    κατι μας κρυβεις

να πω την αμαρτια μου την οδηγησα δυο τρισ φορεσ απο ενα φιλο μου. το κακο ειναι οτι ειναι λιγο βαρια η ατιμη και αυτοσ ο συμπλεκτησ με ξεσκιζει ωρεσ ωρεσ... δεν τον εχω συνιθισει
    απο την αλλη θελω τισ βολτουλεσ μου μεχρι εδω παραπερα π.χ ναυπλιο, θελω να το καμαρωνω περισσοτερο απο οτι καμαρωνω αυτο

οσο για τα 110 αλογα δεν ειναι αυτοσ ο λογοσ που μου αρεσει (μονο)

Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    oligarkis και γυναικα ειναι ενοιες ασυμβιβαστες
    κατι μας κρυβεις
    giati aporeis???
    panta iparxoun eksaireseis
    den tha epairna kati gia figoura alla giati to goustara egw...opote..mou arkei auto:wacko:
    Aquellos que cuidan de ti, son como las estrellas.No puedes verlas pero existen..

γιαυτο επειδη δεν ειμαι ολιγαρκησ θελω θελω θελω θελω. εκτοσ και αν πιασω κολλητιλικια με τον γνωστο που εχει την μηχανη και ειμαι ευχαριστημενη με καμια βολτα μεχρι το συνταγμα. α και συνεπηβατησ για πιο μακρια. αμα κατσει γιατι θα με ξεματιασει η δικια του και ειναι και καλη κοπελα. εγω δεν τον θελω αυτον ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΘΕΛΩ

τι κανει ο ανθρωποσ για μια βολτα σε μηχανη.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από kristallia
    γιαυτο επειδη δεν ειμαι ολιγαρκησ θελω θελω θελω θελω. εκτοσ και αν πιασω κολλητιλικια με τον γνωστο που εχει την μηχανη και ειμαι ευχαριστημενη με καμια βολτα μεχρι το συνταγμα. α και συνεπηβατησ για πιο μακρια. αμα κατσει γιατι θα με ξεματιασει η δικια του και ειναι και καλη κοπελα. εγω δεν τον θελω αυτον ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΘΕΛΩ

auti omws den tha to parei etsi...
    Aquellos que cuidan de ti, son como las estrellas.No puedes verlas pero existen..

A.I.R.P. Το avatar του/της pissaman
    Affiliate
    Να απλώνεις να πιάσεις μόνο ότι φτάνεις.
    Τα βήματα πρέπει να γίνονται ένα ένα. Έχεις δει πως τρέχουν αυτοί που έχουν τσουβάλια στα πόδια?
    Και σκέψου το και αλλιώς, δε θα είναι χειρότερο να το έχεις αλλά να μην το κυκλοφορείς αν δεν έχεις να το συντηρήσεις?.
    Ξεχρέωσε το ένα και πάρε το άλλο. Μηχανάκια θα υπάρχουν πάντα.
    Do You Ride? Ανταλλακτικά Μοτο
    Τα πάντα είναι εφικτά! Είναι απλά θέμα χρόνου και χρήματος!
    Videos

το ξερω στελλιτα και εγω δευσμευμενη κοπελα ειμαι. βλειπεισ βρηκα αντρα που δεν γουσταρει ουτε στο γηπεδο να παμε με το runner... που θα πεσουμε σε κινηση θα κατσουμε αλλα 90 λεπτα να περιμενουμε το φαναρι στην αλεξανδρασ και παει λεγοντασ. τιποτα αυτοσ. βεβαια κανει μερικεσ φορεσ την αναγκη φιλοτιμο και καβαλαει. μεχρι και για μπανι στο πορτο γερμενο μου εκανε την χαρη να παμε!τι τιμη!!! πλακα εκανα για την κοπελια. ασ την χερετε αυτη την μηχανη.... θα την χαρω καποτε δικη μου (λεμε τωρα)

το ξερω στελλιτα και εγω δευσμευμενη κοπελα ειμαι. βλειπεισ βρηκα αντρα που δεν γουσταρει ουτε στο γηπεδο να παμε με το runner... που θα πεσουμε σε κινηση θα κατσουμε αλλα 90 λεπτα να περιμενουμε το φαναρι στην αλεξανδρασ και παει λεγοντασ. τιποτα αυτοσ. βεβαια κανει μερικεσ φορεσ την αναγκη φιλοτιμο και καβαλαει. μεχρι και για μπανι στο πορτο γερμενο μου εκανε την χαρη να παμε!τι τιμη!!! πλακα εκανα για την κοπελια. ασ την χερετε αυτη την μηχανη.... θα την χαρω καποτε δικη μου (λεμε τωρα)

aaa exeis tetoies istories me ton antra??xmm

proswpika tha ekana auto pou goustara diladi tha epairna tin mixani pou thelw kai an ithele as akolouthouse...
    oson afora tin kopelia exeis dikio..

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos

proswpika tha ekana auto pou goustara diladi tha epairna tin mixani pou thelw kai an ithele as akolouthouse...
    ..
    na to dialisoume to spiti diladi
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    na to dialisoume to spiti diladi
    eipe desmeumeni...oxi pantremeni...xaxa
    exei diafora

ρε συ στελλιτα αυτα θα τα εκανα αν δεν ειχα δωσει λογο!!!! και αν δεν ημουν για πεντε χρονια μαζι του. αν ειχα ενα γκομενο που δεν μου καιγοταν καρφι ναι. και τον ενα επιανα και τον αλλο αλλαζα ναι και παλι. τωρα ειναι αλλιωσ. οπωσ και το runner εστι και το αλλο θα του το φερω μαλακα μαλακα οταν ερθει η ωρα. και φανταζεσε μετα απο τι? τοτε ειναι που λενε ολοι οι αντρεσ ναι!!!! αδικο εχω ???

(μεταξυ μασ ο αντρασ θελει τροπο οχι κοπο):rotflmao:

ρε συ στελλιτα αυτα θα τα εκανα αν δεν ειχα δωσει λογο!!!! και αν δεν ημουν για πεντε χρονια μαζι του. αν ειχα ενα γκομενο που δεν μου καιγοταν καρφι ναι. και τον ενα επιανα και τον αλλο αλλαζα ναι και παλι. τωρα ειναι αλλιωσ. οπωσ και το runner εστι και το αλλο θα του το φερω μαλακα μαλακα οταν ερθει η ωρα. και φανταζεσε μετα απο τι? τοτε ειναι που λενε ολοι οι αντρεσ ναι!!!! αδικο εχω ???
    paw paso:a19: :a19:

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    eipe desmeumeni...oxi pantremeni...xaxa
    exei diafora

opos thelete ta fernete..

mia etsi mia giouvetsi..

popo eipa giouvetsi tora.. kai peinaoooo
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μου χάλασε!!! τι να κάνω ? που να παω ?
    από afrotwin στο forum Honda Africa
    Απαντήσεις: 61
    Τελευταίο μήνυμα: 24/04/2015, 20:56
  2. δεν ξερω τι να κανω
    από μοτορας στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 40
    Τελευταίο μήνυμα: 01/11/2005, 13:56
  3. τι να κανω?
    από jek στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 09/10/2005, 19:01
  4. Τι να κάνω;
    από toyota στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 27/06/2005, 11:39
  5. CBR 125 R: Πινακίδα...Τι να κάνω;;
    από georgep800 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 12/01/2005, 23:21

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα