Αρχικά δε το σύγκρινα με το GS, όπου αναφέρεσαι τόσο. Κατά δεύτερον δε θεωρώ άνετη τη σέλα, ειδικά για το συνοδηγό. Εμένα δε μου βγάζει ότι το μηχανάκι μπορεί να σε πάει άνετα για ένα ταξίδι. Δε το έχω οδηγήσει, έχω κάτσει όμως στη σέλα. Θα έλεγα απλά ότι είναι σε δική του κατηγορία, όπως συνηθίζουν τελευταία οι εταιρείες να βγάζουν μπασταρδεμένα μηχανάκια. Δε μπορείς να το συγκρίνεις με κανένα On-Off (BMW R1200GS, KTM 990 adv, Vstrom, Transalp, ακόμα και το καινούριο Tenere). & αναφέρομαι σε καινούρια μηχανάκια, & όχι σε Άφρικα πχ.Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
E οχι και δεν εχει χρησιμοτητα
Ενα street μηχανακι με υπερανετες θεσεις οδηγου/συνεπιβατη, με προστασια απο τον αερα
Οχι απλως ταξιδι κανεις, αλλα ΤΑΞΙΔΑΡΑ
Δηλαδη τι καλυτερο βρισκεις(εκτος χωματος) στο F800GS που μου αρεσει επισης πολυ?
Σορρυ αλλα ειναι τελειως ακυρο αυτο που λες
Οκ καλο ΚΑΙ για χωμα το GS, αλλα αν ειναι να μην πατησω ποτε, εννοειται το tiger θα επαιρνα
Μακη απο κοντα η ουρα ειναι πολυ ωραια
Δεν ειναι καθολου ασχημο οπως σηκωνεται, και εχει και μια σελαρα....
Τώρα όσον αφορά το πόσο μπορείς να το φορτώσεις, επέτρεψε μου πάλι να έχω τους ενδοιασμούς μου.
Κατά την άποψη μου είναι ένα μηχανάκι πόλης & για κοντινά ταξιδάκια. Αλλά αυτά τα κάνουν σχεδόν όλα τα μηχανάκια αν εξαιρέσεις τα ss & τα παπάκια.
![]()