Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 19 από 19

Θέμα: Μια Βροχερή Μέρα Στον Ασπρόπυργο...

Αυτά είναι !

Σταύρο την επόμενη φορά που θα κάνω στάση για τσιγάρο και όταν μετά την κουραστική αφαίρεση κράνους μπαλακλάβας και γαντιών ανακαλύψω ότι ξέχασα τα τσιγάρα στο σπίτι ελπίζω να περνάς απο'κεί ρε φίλε

Εύγε !

Re: Μια Βροχερή Μέρα Στον Ασπρόπυργο...

[i]Τελικά σταματάει αυτοκίνητο (μια σακαράκα στρογγυλεμένη στις γωνιές) και βγαίνει ένας τύπος που με φωνάζει και μου λέει "συνάδελφε που πας μες την βροχή?"
    [/B]
    Χμμ στρογγυλεμένο ήταν απο τη μάνα του το αμάξι ... ο Σταύρος το έκανε με γωνίες χχεχεχεχ

Το καλύτερο παιδί!!Μπράβο Κatana!!!!!!!

Με Τέτοιο Καιρό Θα Φτάσω? Το avatar του/της vadam

Μια Βροχερή Μέρα Στον Ασπρόπυργο...

Συναδέλφια!

Αυτό που έχει σημασία είναι ότι μέσα από την αγάπη μας για την μοτοσυκλέτα γινόμαστε τελικά καλύτεροι άνθρωποι... Όταν συμμετέχουμε σε μιά κοινότητα και κατανοούμε τα κοινά προβλήματα βρισκόμαστε σε μια κατάσταση που θέλουμε να προσφέρουμε στον άλλον... και μόνο όταν προσφέρουμε - δημιουργούμε καινούριες δυναμικές μέσα μας...

Τέλος πάντων πολύ το φιλοσοφούμε... Το θέμα είναι απλό... Πιστεύω πως στην επόμενη βροχή (και όχι μόνο) θα έχω τα μάτια μου ανοιχτά μπας και βρώ και εγώ κάποιον άλλον που θα θέλει ένα χέρι βοήθειας... έτσι θα ανταποδώσω την θετική ενέργεια που πήρα σε κάποιον άλλον... αυτό πιστέυω και για όλους μας εδώ μέσα...

Ο katanas είναι απλώς ένας από εμάς, και οι πράξεις του αντανακλούν και τις δικές μας πράξεις όταν βρεθεί η ευκαιρία...

Καλές διαδρομές σε όλους!

Και Πολλά Μέλλει Να Μάθεις,
    Αν Στο Ασήμαντο Εμβαθύνεις...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal

Re: Μια Βροχερή Μέρα Στον Ασπρόπυργο...

Αρχικά δημιουργήθηκε από vadam
    Συναδέλφια!

Αυτό που έχει σημασία είναι ότι μέσα από την αγάπη μας για την μοτοσυκλέτα γινόμαστε τελικά καλύτεροι άνθρωποι... Όταν συμμετέχουμε σε μιά κοινότητα και κατανοούμε τα κοινά προβλήματα βρισκόμαστε σε μια κατάσταση που θέλουμε να προσφέρουμε στον άλλον... και μόνο όταν προσφέρουμε - δημιουργούμε καινούριες δυναμικές μέσα μας...

Τέλος πάντων πολύ το φιλοσοφούμε... Το θέμα είναι απλό... Πιστεύω πως στην επόμενη βροχή (και όχι μόνο) θα έχω τα μάτια μου ανοιχτά μπας και βρώ και εγώ κάποιον άλλον που θα θέλει ένα χέρι βοήθειας... έτσι θα ανταποδώσω την θετική ενέργεια που πήρα σε κάποιον άλλον... αυτό πιστέυω και για όλους μας εδώ μέσα...

Ο katanas είναι απλώς ένας από εμάς, και οι πράξεις του αντανακλούν και τις δικές μας πράξεις όταν βρεθεί η ευκαιρία...

Καλές διαδρομές σε όλους!

καλως ηρθες....
    οι μοτοσυκλετιστες ειναι τα καλυτερα παιδια! (αν δεν παινεψεις το σπιτι σου θα πεσει να σε πλακωσει):rotflmao: :rotflmao:

take a : beer : and chill niga

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Μια μερα στον κτηνιατρο
    από sotos 8 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 04/08/2010, 10:59
  2. απο σημερα μια νεα μερα....
    από sotpag στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 70
    Τελευταίο μήνυμα: 06/03/2008, 15:28
  3. ΜΙΑ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΝΟΣ Internet Junkie