Ε πως να το ρουφάμε ρε κουμπάρο ;Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
εγώ απορώ πως μπορεί κάποιος να βλέπει το video αυτο και μετά να παίρνει το τσιγάρο και να το ρουφάει σαν μαλάκας!
:a31: :a31: :a31: :a31:
Σαν γκέι ;![]()
![]()
Ε πως να το ρουφάμε ρε κουμπάρο ;Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
εγώ απορώ πως μπορεί κάποιος να βλέπει το video αυτο και μετά να παίρνει το τσιγάρο και να το ρουφάει σαν μαλάκας!
Σαν γκέι ;![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
το θέμα είναι δεν το ρουφάει αυτός σα μαλάκας, αλλά ότι το ζητάει είτε ψυχολογικά είτε βιολογικά ο εγκέφαλός του...![]()
![]()
εγώ δεν καπνίζω ούτε και κάπνισα ποτέ...
το θέμα είναι να μην το ξεκινήσει κάποιος...
από κεί και πέρα το τσιγάρο και τα συστατικά του κάνουν μόνα τους τη δουλειά...(εθισμός)
οπότε δεν πρέπει να κρίνουμε τους καπνιστές γιατί δεν μπορούν να κόψουν το τσιγάρο, αλλά γιατί το ξεκίνησαν..
και σε αυτό φταίνε οι καπνοβιομηχανίες που τότε παλιά το σπονσοράριζαν ως αντρική μαγκιά-μόδα-ότι άλλο θες...
ήταν μόδα του ότι άν κάπνιζες είχες και ένα κύρος...![]()
ας μην πάμε και πολύ μακριά...δείτε τι συμβαίνει και στην εποχή μας...
το ίδιο πράμα που συμβαίνει τώρα και με τα αυτοκίνητα.....
όποιος άντρας έχει το καλύτερο αυτοκίνητο, δίνει την πρώτη καλύτερη εντύπωση στο άλλο φύλλο...
έτσι έχει προωθειθεί στην κοινωνία και στις διαφημήσεις...
είναι κάτι που ελέγχουν καλά οι μεγαλοεταιρίες και εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε "τίποτα" .....
μπορούμε βέβαια να "βλέπουμε" με περισσότερη καχυποψία όλες τις διαφημήσεις και να σκεφτόμαστε όταν "παίρνουμε" το μύνημα αυτών...
το μόνο σίγουρο για τις εμπορικές διαφημήσεις είναι ότι δε "χτίζονται" για το δικό μας καλό αλλά για το καλό των μεγαλοεταιριών.......
φιλικά και προς τους καπνιστές.......
![]()
![]()
![]()
κατάλαβες ρε κουμπαράκι τι θέλω να πώ!Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Ε πως να το ρουφάμε ρε κουμπάρο ;
Σαν γκέι ;![]()
![]()
Είναι σαν να παρακολουθείς video με τους κίνδυνους κ τις συνέπειες οδήγησης χωρίς κράνος και στα καπάκια να φεύγεις βόλτα χωρίς κράνος!
Ε δεν είσαι μαλάκας???
![]()
Κάτσε ρε κουμπάρε....Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
Άλλοι καβαλάνε Vstrom..... Τους λέμε δημοσίως μαλάκες;![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
αγχωθηκα !!!!
παω για τσιγαρακι.
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
εγω θα κανω δυο...Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
αγχωθηκα !!!!
παω για τσιγαρακι.
![]()
![]()
![]()
και οταν αποθανω θα δωρισω τους πνευμονες μου στο Ταμειο Εθνικης Οδοποιϊας να στρωσουν κανα δρομο![]()
![]()
Πλάκα πλάκα δεν σκεφτήκαμε να φτύνουμε μέσα στις λακούβες... !!Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
εγω θα κανω δυο...![]()
![]()
και οταν αποθανω θα δωρισω τους πνευμονες μου στο Ταμειο Εθνικης Οδοποιϊας να στρωσουν κανα δρομο![]()
![]()
![]()
![]()
τι ειπε παλι ο ανθρωπος...!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
εγω θα κανω δυο...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
εγω λεω να φτυνουμε τους διαφορους "εργολαβους" των ελληνικων δρομων και μετα να ριχνουμε και πουπουλα...Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Πλάκα πλάκα δεν σκεφτήκαμε να φτύνουμε μέσα στις λακούβες... !!![]()
![]()
αλλα ξεχασα, το θεμα μας ειναι οι βλαβερες επιπτωσεις του καπνισματος.....![]()
+ τελικη απο τουμπανιασμένο ZX12Rεπισης με εκνευριζει το γεγονος που ακουω (συνηθως απο πιτσιρικαδες) την φραση: "πω,ρπμ τα εφτυσα,ειναι και το τσιγαρο στην μεση". Αυτο μετα απο μπασκετ,5χ5, κ.λ.π.
![]()
Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)
"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"