Περαστικά!!!!![]()
![]()
![]()
Περαστικά!!!!![]()
![]()
![]()
Περαστικά ρε χάμπο!!
Μακριά από μας τέτοια περιστατικά!!![]()
And the road becomes my bride
I have stripped of all but pride
So in her I do confide
And she keeps me satisfied
Gives me all I need
αυτή η γαμω-νοοτροπία των Ελλήνων θα μας κρατήσει εκεί που θα μας κρατήσει...Αρχικά δημιουργήθηκε από xampos
τροχαια δεν πηραμε γιατι και γω δεν εχω ακομα το διπλομα και δεν εγινε ζημια μεγαλη ,
αν παθαινε ζημια το μηχανακι θα φωναζα τροχαια φιλους ιστοριες τα παντα![]()
πηρα πινακιδα και τηλεφωνο και αυριο θα παω στο μαστορα και αν πηρε η ροδα θθα μου την πληρωσει αυτην![]()
και γιατί οδήγαγες παλικάρι μου εσύ χωρίς δίπλωμα ,
τόσο πολύ σου λείπει...
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
αυτή η γαμω-νοοτροπία των Ελλήνων θα μας κρατήσει εκεί που θα μας κρατήσει...
και γιατί οδήγαγες παλικάρι μου εσύ χωρίς δίπλωμα ,
τόσο πολύ σου λείπει...
![]()
![]()
NAI
Αρχικά δημιουργήθηκε από xampos
![]()
σημερα καθως γυρνουσα απ τη σχολη με την παπια σταματαω σε διασταυρωση να ελεγξω, ξαφνικα ακουω ενα στριγκλισμα ελαστικων και ωσπου να το καταλαβω με ειχε πεταξει κατω![]()
μια γκομενα απο πισω με ενα σμαρτ δεν προλαβε να σταματησει οπως μου ειπε και με σουταρε
ευτηχως φρεναρε αρκετα και με χτυπησε λιγο και δεν επαθε ζημια το μηχανακι εκτος τις πινακιδας που στραβωσε και κατι γρατζουνιες ,
το ενα μου γονατο ποναει λιγοκαι στο αλλο εχω ενα μικρο γδαρσιματακι , δεν μπορω να το λυγισω ,
αλλα ρε παιδια αν ειχε παραπανω χιλιομετρα τι θα γινοτανεκαι τι να τις πεις
![]()
![]()
γιατι να βγαζουν διπλομα οι γυναικες![]()
![]()
οχι ρε μλκ....![]()
καλα ρε συ και απο τη πτωση δε γρατζουνιστηκε το μηχανακι?![]()
τι να πεις...
και γω οταν ειχα φαει highsiding δεν λυγιζε τελειως το γονατο αλλα σε 2-3 μερουλες ηταν οκ, τωρα δε ξερω τι περιπτωση σου...σου ευχομαι ρε φιλε να παει καλα![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από losttris
καλα ρε συ και απο τη πτωση δε γρατζουνιστηκε το μηχανακι?![]()
εχει ξαναπεσει και δεν επαθε τιποτα, το μαρσπιε τα τραβαει ολα επειδη προεξεχει πολυ
εχει ξαναπεσει και δεν επαθε τιποτα, το μαρσπιε τα τραβαει ολα επειδη προεξεχει πολυ
παλι καλα...![]()
Λυπαμε που ακουω για το ατυχημα και ευχομαι ολα να παμε κατ'ευχην
NAI
Αλλα αυτη η απαντηση υποδηλωνει νεαρη ηλικια.
Οταν μεγαλωσεις καποια στιγμη θα καταλαβεις ποσο λαθος ησουν που κυκλοφορουσες χωρις διπλωμα (ασχετα αν το πηρες ή οχι στα χερια σου)
ρε παιδια εδω ανοιγεται αλλο θεμα σχετικα με το διπλομα και την ΗΛΙΚΙΑ
καταρχην τωρα εχω διπλομα και ασφαλεια με το παπακι , με τη μηχανη παλι δεν εχω
κυκλοφωρουσα καιρο χωρις διπλομα?
χτυπησα κανεναν σας και δεν τον πληρωσα?
αν ρωτησεται κανεναν 15 χρονο καγκουρα που δεν εχει ουτε διπλομα ουτε τιποτα και του πειτε πως αμα χτυπησει καποιον θα τρεχει και δε θα φτανει θα σας κοιταει σαν χανος λογω του οτι δεν ειχε ιδεα
ξερω οτι αμα εκανα ζημια δεν θα με καλυπτε η ασφαλεια και θα επρεπε να πληρωσω εγω ΑΛΛΑ αν εκανα οποιαδηποτε ζημια σε καποιον θα μπορουσα μεχρι και το μηχανακι να πουλισω για να τον πληρωσω τον ανθρωπο
ξερω επισης οτι αμα με χτυπουσε καποιος δεν θα μπορουσα να διεκδικισω τιποτα
τωρα επεσα χτυπησα , ευτηχως ειμαι καλα και τελος![]()
αυτο εχει τη μεγαλυτερη σημασια και το γεγονος φυσικα με τα παραπανω που ειπες οτι ξερεις τι σου γινεται...![]()
![]()
Και μονο που γνωριζεις τις συνεπειες δειχνει υπευθυνο ατομο και ενημερωμενο, ΑΛΛΑ ταυτοχρονα δειχνεις και μια "μαγκια" θα πουλησω και θα πληρωσω.Αρχικά δημιουργήθηκε από xampos
ξερω οτι αμα εκανα ζημια δεν θα με καλυπτε η ασφαλεια και θα επρεπε να πληρωσω εγω ΑΛΛΑ αν εκανα οποιαδηποτε ζημια σε καποιον θα μπορουσα μεχρι και το μηχανακι να πουλισω για να τον πληρωσω τον ανθρωπο
ξερω επισης οτι αμα με χτυπουσε καποιος δεν θα μπορουσα να διεκδικισω τιποτα
Εχεις χρονια μπροστα σου να καβαλας ξεγνοιαστα
![]()
ΕυτυχωςΑρχικά δημιουργήθηκε από xampos
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
Και μονο που γνωριζεις τις συνεπειες δειχνει υπευθυνο ατομο και ενημερωμενο, ΑΛΛΑ ταυτοχρονα δειχνεις και μια "μαγκια" θα πουλησω και θα πληρωσω.
Εχεις χρονια μπροστα σου να καβαλας ξεγνοιαστα
γεια σου ρε ψυχολογε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Και αμα σκωτωνες κανεναν θα πουλουσες σπιτι χωραφια και δεν ξερω και γω τι αλλο...Αρχικά δημιουργήθηκε από xampos
Στον δρομο η αποψη μου ειναι οτι δεν πρεπει να πηγαινει κανεις με το ΑΜΑ και το ΑΝ
Τελος παντων τελος καλο ολα καλα...
Περαστικα σου ρε παλικαρε...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από liakaros
Και αμα σκωτωνες κανεναν θα πουλουσες σπιτι χωραφια και δεν ξερω και γω τι αλλο...
εκει οντως ειναι ΜΕΓΑΛΟ μπλεξιμο...(μακρια απ τον καθενα βεβαια)
και μαλιστα δε χρειαζεται να σκοτωσεις αλλα ακομη κι αν τραυματισεις καποιον και ειναι και καρουμπαλος αυτος ο καποιος...![]()
![]()
η tzesika123 στέλνει την αγάπη της και ευχές για περαστικά και γλήγορη ανάρρωση![]()