Επειδη φοβαμαι μην θεωρηθει διαφημιση θα σου στειλω π.μ.(δεν ειμαι ασφαλιστης)Αρχικά δημιουργήθηκε από xtmania
Ευχαριστω πολυ παιδια για τις απαντησεις.
Που το εχετε ασφαλισει????Εννοω σε ποια ασφαλιστικη??
Επειδη φοβαμαι μην θεωρηθει διαφημιση θα σου στειλω π.μ.(δεν ειμαι ασφαλιστης)Αρχικά δημιουργήθηκε από xtmania
Ευχαριστω πολυ παιδια για τις απαντησεις.
Που το εχετε ασφαλισει????Εννοω σε ποια ασφαλιστικη??
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
θελω και εγω παλικαριααα-σε ενα 2 μηνες ληγει το συμβολαιο της interamerican(430m eyro) kai την ψαχνω για αλλου-μ ασφαλεια κλοπης...εννοηται -gia steilte kai μπρος τα εδω πμ παρακαλω...![]()
INTERAMERICAN
Shoei X-Spirit
r1200gs@hotmail.gr
πλεον σχεδον ολες οι ασφαλιστικες καλυπτουν κλοπη...αλλα μονο η ινετραμερικαν καλυπτει το 100%, οι αλλες καλυπτουν το 75% (απ' οσο γνωριζω τουλαχιστον), επισης, νομιζω οτι η ιντεραμερικαν σου δινει "πακετο" στην κλοπης κ οδικη βοηθεια...
τελος ερωτηση: "σε αποζημιωνει μονο αν στην κλεψουν σε γκαραζ", πως πειθεις οτι ηταν σε γκαραζ κ οχι εξω απο το σπιτι την κουμπαρας σου, που δεν επρεπε καν να εισαι εκει?![]()
panta vromikoi panta laspomenoi
Αρχικά δημιουργήθηκε από veletzas
τελος ερωτηση: "σε αποζημιωνει μονο αν στην κλεψουν σε γκαραζ", πως πειθεις οτι ηταν σε γκαραζ κ οχι εξω απο το σπιτι την κουμπαρας σου, που δεν επρεπε καν να εισαι εκει?
Παιδια ισχυουν αυτα?? και αν ναι ετσι γινεται σε ολες τις ασφαληστικες???Αρχικά δημιουργήθηκε από mai_tai
ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ........ΑΝ ΣΤΟ ΚΛΕΨΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΙΝΚ ΑΠΟΖΗΜΙΩΝΕΣΑΙ ΛΕΕΙ....ΑΚΟΥΣΤΕ....-ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ-ΤΑ ΚΛΑΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ-ΑΠΛΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟ...
ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΛΕΕΙ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ...![]()
![]()
δεν ισχυει φιλε
panta vromikoi panta laspomenoi
Ευχαριστω φιλε για την απαντηση.
οποτε αν καταλαβα καλα ισχυει οτι αν κλαπει η μηχανη κανεις δηλωση κλοπης και ανεξαρτητως των συνθηκων και του μερους που εκλαπη περιμενεις 2 μηνες και παιρνεις τα λεφτα σου. Ειναι ετσι παιδια??