to 2 play τις forthnet τι κλησεις εχει δωρεαν??? αστικες υπεραστικες η και ινητα και διεθνης?
to 2 play τις forthnet τι κλησεις εχει δωρεαν??? αστικες υπεραστικες η και ινητα και διεθνης?
Για Έλλαδα δωρεάν όλα τα σταθερά, σε εξωτερικό έχει και κινητά! :hypnotize ΛΙΣΤΑ![]()
i katastasi me tin adsl ine akoma xalia opou ke na pate
ke afto giati se ena kalodio pernane polous xristes
o ote den tous exi dosi aperioristi xrisi tou diktiou
omos se ligo kero me tin egkatastasi tou MAX FI 8a strosi to provlima ke 8a exoume megales taxitites
episis i eteria tou fisikou aeriou pernai optikes ine mazi me to diktio gia na ginete i xreosi aftomata ke 8a nikiasi to diktio optikis inas se merikous providers ke 8a ftanoume 100 mbps xalara
episi exi arxisi ke evdokimi to asirmato diktio
psakste to mpori na ine kalitero ke fisika forito opou pas exis internet an fisika exoun egkatasta8i pompodektes pantou...xaxaxaxa
mpaxalo
Αφροτζιξ.kata tin nona druna
Αρχικά δημιουργήθηκε από apav
Για Έλλαδα δωρεάν όλα τα σταθερά, σε εξωτερικό έχει και κινητά! :hypnotize ΛΙΣΤΑ![]()
kinhta den exei![]()
Έχει ΛΕΜΕ!Μόνο ΗΠΑ και Καναδά γιατί η χρέωση είναι η ίδια για κινητά και σταθερά, οπότε το βάζουν στην προσφορά. Το ίδιο ισχύει και για Αλάσκα, Αμερικανικοί Παρθένοι Νήσοι
, Νήσος Χριστουγέννων (Αυστραλία)
, Πουέρτο Ρίκο και Χαβάη, αλλά σε χρεώνουν γιατί δεν είναι στην προσφορά. :wacko:
HOL Day 1
Πάει γρήγορα, έπαιξε σχεδόν αμέσως μετά από πειραματισμούς για μια ρυθμισούλα για το Νετ, και το help desk έκανε 20 λεπτά να απαντήσει (Σάββατο 7 το πρωί) και απάντηση δεν κατάφερε να μου δώσει.
Αν συνεχίσουμε έτσι θα είμαι super ευχαριστημένος.
Thanks guys
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...
Εγώ έχω Forthnet 2play από τον Οκτώβριο. Είμαι από τους λίγους που αντιμετώπισαν ελάχιστα προβλήματα κατά την ενεργοποίηση αλλά και κατά τη χρήση. Έχασα 2-3 μέρες το internet λόγω του ότι είχε ήδη λήξει η συνδρομή μου και έμεινα 1 μέρα χωρίς εισερχόμενες κλήσεις. Α, και μια φορά τον περασμένο μήνα έπεσαν όλα για κάνα δίωρο, το βράδυ. Οι ταχύτητες είναι καλές (συχρονίζω στα 17κάτι/509) - δεν χρειάζομαι περισσότερο, το τηλέφωνο δουλεύει μια χαρά, τηλεφωνική εξυπηρέτηση ευτυχώς χρειάστηκα μόνο 1 φορά (για να μου αλλάξουν το username, χρειάζεται μια αίτηση γι'αυτό) και, το καλύτερο, πληρώνω 40? το μήνα, ενώ στον ΟΤΕ πλήρωνα πάγιο + συνδρομή Internet + Forthnet telephony=περίπου 70? το μήνα.