Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 29 από 29

Θέμα: Ούτε στον εχθρό μου!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    Πηγαινε και παρε αγκαλια το παιδακι σου ρε φιλε!

Πηγαινε και ξεχνα το!

Να σου πω κάτι;.. είμαι πεπεισμένος πλέον πως όλα μπορούν να συμβούν. Τίποτα δε γίνεται μόνο στις ταινίες..!!
    Απλά φρίκαρα πολλά κλικ παραπάνω απ'ότι συνήθως, διότι ο γιος μου χθες ήταν μόλις 11 ημερών..!!!
    Πέρασαν πάρα πολλές εικόνες από μπροστά μου μέσα σε ελάχιστες στιγμές!
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Φίλε Respect, respect για την ψυχραιμία σου να προλάβεις το κακό.

Τι να πω? Μόνο που διάβασα την περιγραφή φρίκαρα. Είναι φοβερό πόσοι ανάμεσα μας έχουν πετάξει αετό ή είναι έτοιμοι να το κάνουν.

Ούτε σε ταινία να μην ξαναδείς κάτι τέτοιο.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

in standby mode Το avatar του/της liakaros
    Τι να πω εγω τωρα...

οτι μπορει να σου κλεισει(σχεδον) το σπιτι απο την μια μερα στην αλλη

Παντως επειδη παρομοια φαση μου εχει τυχει και εμενα με τη μηχανη, συνηστω προσοχη,ειδικα για οσους κινουντε στο χωριο Στερνες στο Ακρωτηρι Χανιων.

Ειναι καποιος(σιγουρα οχι καλα ψυχολογικα)γυρω στα 50, αρκετα ευσωμος, ο οποιος φερμαρει απο μακρια οχηματα και πετιεται μπροστα τους οταν τον πλησιασουν.Διακρησεις σε αυτοκινητα,μηχανες η φορτηγα δεν κανει...

Την συγκεκριμενη περιπτωση μου την εχουν επιβεβαιωσει αλλα δυο ατομα...

Εχετε το νου σας τουλαχιστον οσοι καποια στιγμη βρεθειτε να οδηγατε προς τα κει μερια...

Τουρίστας Φωτογράφος Το avatar του/της Greg61
    Respect... Μπράβο για την αντίδραση!
    ...Τελικά με το πίσω φορτηγό τι απέγινε; Ξανατσούλησε αυτός μετά το γεγονός, ή έμεινε εκεί λόγω ζημιάς;
    Πολλά, Καλά κι Ευχάριστα Χιλιόμετρα. Γρηγόρης Νάκος.

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Με ένα γερό χέρι ξύλο να δεις για πότε της φεύγουν τα ψυχολογικά και οι τάσεις αυτοκτονίας.Ο πόνος σε κάνει να εκτιμάς τη ζωή.

Εγώ πάντως δεν θα κρατιόμουν...
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Αρχικά δημιουργήθηκε από Greg61
    Respect... Μπράβο για την αντίδραση!
    ...Τελικά με το πίσω φορτηγό τι απέγινε; Ξανατσούλησε αυτός μετά το γεγονός, ή έμεινε εκεί λόγω ζημιάς;
    Να 'σαι καλά Greg61.

Με το volvo πίσω ευτυχώς δεν έτρεξε τίποτα γιατί θα είχαμε άλλα κλάματα εκεί.

Πολύ καλή και η δική του αντίδραση αφού μπόρεσε και το έσωσε όταν είδε πως δε σταματά, χώνοντας το δεξιά του δρόμου δίπλα από εμένα, στο πλάτωμα του δρόμου.
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

Πραγματικά ούτε στον εχθρό σου..

Και σε κανέναν μας ποτέ ξανά..

OMG!!!!

k νομιζα οτι μονο στις ταινιες γινονται αυτα!!!

παντως παιδια θα ειχε τους λογους της κ η τυπισσα για να διαλεξει μια τετοια λυση, μη δικαζετε ετσι ανθρωπους χωρις να ξερετε το παραμικρο γιαυτην.
    δεν περνω το μερος της,
    γιατι εαν τελικα πετυχαινε το σκοπο της μαλλον θα εκανε περισοτερο κακο στον Respect παρα στη ιδια,
    αλλα δε ξερετε τι εχει περασει κ αυτη μεχρι τη στιγμη της επιλογης της να πεσει στα καινουργια michelin του Respect

ποτε ξανα!
    Dorsoduro 750 & Norton 16H

OMG!!!!

k νομιζα οτι μονο στις ταινιες γινονται αυτα!!!

παντως παιδια θα ειχε τους λογους της κ η τυπισσα για να διαλεξει μια τετοια λυση, μη δικαζετε ετσι ανθρωπους χωρις να ξερετε το παραμικρο γιαυτην.
    δεν περνω το μερος της,
    γιατι εαν τελικα πετυχαινε το σκοπο της μαλλον θα εκανε περισοτερο κακο στον Respect παρα στη ιδια,
    αλλα δε ξερετε τι εχει περασει κ αυτη μεχρι τη στιγμη της επιλογης της να πεσει στα καινουργια michelin του Respect

ποτε ξανα!
    Dorsoduro 750 & Norton 16H

Παλαιό μέλος
    Τι να πω μάλλον έχω φρικάρει και μόνο που το διάβασα.

Ευτυχώς που είσαι πραγματικός επαγγελματίας οδηγός και κατάφερες να σωθείς άλλη μια φορά

Ελπίζω να πρόλαβαν να την μαζέψουν και να μεριμνήσουν για την αιτία και την λύση της.

Καραμελος Το avatar του/της kalesin

Τι ειπες τωρα;

Ευτυχως αντεδρασες κ τωρα μπορεις να το περιγραφεις σαν μια κουφη εμπειρια. Ουτε να φανταστω δεν θελω να την ειχες χτυπησει....

Αγγλία, Νοέμβριος 2004...

(ήμουν εκεί και το θυμάμαι)

Ενας τύπος που είχε αποφασίσει να αυτοκτονήσει, πάρκαρε το αυτοκίνητό του πάνω στις γραμμές σε ισόπεδη διάβαση και περίμενε.

Σε λίγο ήρθε το HST125 (με ταχύτητα 120 μίλια), τον ισοπέδωσε, εκτροχιάστηκε, έφυγαν βαγόνια...

Αρκετοί νεκροί και δεκαδες τραυματίες...

Για ΕΝΑΝ μαλάκα
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Re: Ούτε στον εχθρό μου!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
    ....
    Μάγκες ΠΡΟΣΟΧΗ!!!! Τα πράγματα γύρω μας έχουν αρχίσει και στραβώνουν πολύ!!

Θέλω να πω, πως δεν είναι καθόλου σίγουρο τελικά πως τα απίθανα του κόσμου τούτου θα συμβούν μόνο στους άλλους..

Fuck..
    είναι απίστευτο...
    και τι μου θύμησες...

και πάω να γράψω και βλέπω στη συνέχεια αυτό :

Αρχικά δημιουργήθηκε από liakaros
    Τι να πω εγω τωρα...

οτι μπορει να σου κλεισει(σχεδον) το σπιτι απο την μια μερα στην αλλη

Παντως επειδη παρομοια φαση μου εχει τυχει και εμενα με τη μηχανη, συνηστω προσοχη,ειδικα για οσους κινουντε στο χωριο Στερνες στο Ακρωτηρι Χανιων.

Ειναι καποιος(σιγουρα οχι καλα ψυχολογικα)γυρω στα 50, αρκετα ευσωμος, ο οποιος φερμαρει απο μακρια οχηματα και πετιεται μπροστα τους οταν τον πλησιασουν.Διακρησεις σε αυτοκινητα,μηχανες η φορτηγα δεν κανει...

Την συγκεκριμενη περιπτωση μου την εχουν επιβεβεωσει αλλα δυο ατομα...

Εχετε το νου σας τουλαχιστον οσοι καποια στιγμη βρεθειτε να οδηγατε προς τα κει μερια...
    δεν είναι δυνατόν ρε πουστη μου... πριν περίπου 10 χρόνια, '97 μπορεί να ήταν και '98 δεν θυμάμαι... βράδυ φεύγω απο Ηράκλειο για Χανιά με τη μηχανή... αμέσως μετά τη γέφυρα του κοίλιαρη κοντά στο ρέθυμνο, που είναι πάνω σε δεξιά στροφή, ακολουθεί αριστερή, χωρίς φωτισμό τότε... και τον βλέπω μπροστά μου, να στέκεται χωρίς βλέμα, χωρίς να κουνιέται, σαν να ήθελε να χτυπηθεί...
    τον πέρασα απο τύχη,,, γιατί πάγωσα, δεν πρόλαβα να κάνω καμία κίνηση αποφυγής... απλά πήγα στην πορεία που είχα και πέρασα δίπλα του...

όπως είπε και ο φίλος πριν, το πάγωμα και το σοκ μου ήταν τέτοιο που δεν μπορούσα να σταματήσω, δεν είχα τη δύναμη καν να μπω σε διαδικασία να πάρω ενα τηλ την αστυνομία, κάποιον...

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    ................................

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Στον αγαπημένο μου σύζυγο
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 23/04/2009, 19:41
  2. Λάδια (όχι για τηγάνισμα) στον δρόμο μου....!@#$%^&*()
    από manhunter στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 06/02/2009, 10:53
  3. Είδα στον ύπνο μου...
    από MitsosNaked στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 08/10/2007, 07:05
  4. Εχτες το βραδυ ειδα στον υπνο μου.
    από zephyr1 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 08/08/2007, 13:02
  5. ουτε στον εχθρο μου