λυπηρο ρπμ!
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν θα πω και γω τιποτα...
Απλως τωρα καταλαβαινω ποσο καλα καναμε (οταν ειμασταν λιγο πιο ανησυχα πνευματα) που πετουσαμε κατι τετοια στρατιωτακια μεσα στο ενετικο λιμανι...
Ε ρε εποχες...
Σε κατασταση πολεμου γινονται καφριλες ειναι γνωστο αυτο.
Απλα πρεπει να δουμε πρωτα κατι (α ρε πουτανα εικονα με την δυναμη και τις χιλιες λεξεις σου) για να μας συγκινησει προσκαιρα.
Εδω φτασαμε ως ειδος να παρακολουθουμε Live τις εναρξεις πολεμων μεσα απο το CNN
Θυμαμαι την πρωτη φορα που οι ''απελευθερωτες και δημοκρατες'' αμερικΛανοι την επεσαν στο Ιρακ...02:30 τα χαραματα αρχισε ο πολεμος και εβλεπα απο την πολυθρονα στο σπιτι μου την καμερα νυκτος του CNN να καταγραφει λαμψεις...αν εκλεινες τον ηχο θα νομιζες οτι απλως κανουν ανασταση στο Βρονταδο της Χιου (εκει με τις σαϊτες)
καθε λαμψη αντιστοιχουσε σε μαζικη θανατωση δεκαδων ανθρωπων, σε ακρωτηριασμους παιδιων και αλλα τετοια ωραια...εγω απλως παρακολουθουσα φωτακια στον ουρανο της Βαγδατης 15.000 χλμ μακρυα.
το συμπερασμα ειναι οτι ειμαστε για λυπηση...τα εχουμε σκατωσει ως ειδος, ωφειλουμε να το παραδεχθουμε ολοι αυτο.
Και επειδη ειμαι απαισιοδοξα αισιοδοξος οτι πολυ συντομα θα εξαφανιστουμε, ας πω και εγω την μαλακια μου ....βρισκω τις αντιδρασεις μας λιγο υποκριτικες.
Σαφως και ειναι ασχημο το θεαμα, αλλα σε 5' το εχουμε ξεχασει ολοι, ετσι δεν ειναι;
Αυριο απεργουμε για το ασφαλιστικο (και καλα κανουμε) απεργουμε για μια προοπτικη ευημεριας...εκει και σε πολλες αλλες περιοχες του κοσμου, αγωνιζονται καθημερινα για την επιβιωση τους.
συμφωνω με τον afro...τα ειπε πιο χυμα και πιο περιεκτικα απο οτι εγω.
![]()
Μπράβο afro
![]()
:a19:
![]()
5/2/2008 Καλωσόρισες!
22/1/2013 Καλωσόρισες!
:a07:
Ntropi....stous alites!!!!!!
einai to ligotero pou borw na pw...
itan mono paidakia![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Aquellos que cuidan de ti, son como las estrellas.No puedes verlas pero existen..
Αρχικά δημιουργήθηκε από stellita
Ntropi....stous alites!!!!!!
einai to ligotero pou borw na pw...
itan mono paidakia![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nomisterάκια είναι
Ξέρω από βέσπα!