συ'ς καλουμαθημένς'.....Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
μια παγωμενη Murphys κ natchos με λιωμενο τυρακι πορ φαβορ
![]()
το ίδιο αλλά warsteiner....![]()
![]()
συ'ς καλουμαθημένς'.....Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
μια παγωμενη Murphys κ natchos με λιωμενο τυρακι πορ φαβορ
![]()
το ίδιο αλλά warsteiner....![]()
![]()
You BETA believe...
Που βολεύει γεωγραφικά όλο τον κόσμοΑρχικά δημιουργήθηκε από tai
παίζει ενα μαγαζί στην αλίμου πίσω απο το LIDL![]()
![]()
![]()
![]()
τι λες ρε κ*λο
:rotflmao:
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Γιατί ρε Μήτσε να σε ρίξουν στην πυρά ;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
...και βεβαια ακομα δεν εχουν βγει να μιλησουν αυτοι που θα με ριξουν στην πυρα...
![]()
Προχωραμε παντως...
![]()
Είπες κάτι κακό η παίρνει κανείς ποσοστά από το Δέλεαρ;;![]()
Σε τελική μια φορά τόσα χρόνια δεν είδα να βγάζει ο τσίπης που κάνει κουμάντο ΜΙΑ ΜΠΥΡΑ να πει κερασμένη.... και κάθε Δευτέρα του ακουμπάμε κάνα τετρακοσάρι ευρώ τσέπη λέμε...θα παρακαλάω κιόλας που θα αφήσω τα λεφτά μου ;;;
Γιατί;;; Δεν κατάλαβα .. τα χρωστάμε ;;; Την άλλη φορά σκάει νταβατζιλίκι ο καραφλός και σβήνει τα φώτα ... 12 η ώρα λέει κλείνει το μαγαζί...
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΛΕΜΕ!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
...θετε τιποτα άλλο?...
εμμμμμ...
![]()
![]()
(άσε θα σου πω από κοντά ... )
Βασικά να πούμεποσώς με ενδιαφέρει γιατί το έχω κόψει το δέλεαρ αλλά έτσι κουβέντα (και τζερτζελές να γίνεται)
Μαθαίνω βέβαια οτι εσχάτως υπάρχουν ομαδικές αποχωρήσεις μετά απο καποια ώρα για αλλού![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Μαθαίνω βέβαια οτι εσχάτως υπάρχουν ομαδικές αποχωρήσεις μετά απο καποια ώρα για αλλού![]()
![]()
Μιλα, γιατι δε μιλας?
ενω το κεντρο που πρεπει να περασεις 52 φαναρια απο οπου κι αν ερχεσαι....βολευει καλυτερα?Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Που βολεύει γεωγραφικά όλο τον κόσμο![]()
![]()
![]()
![]()
τι λες ρε κ*λο
Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
Γιατί ρε Μήτσε να σε ρίξουν στην πυρά ;;;
εμφανιστηκε ηδη ο πρωτος...
εχει και συνεχεια, κοιτα...
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
εμφανιστηκε ηδη ο πρωτος...
εχει και συνεχεια, κοιτα...
όπα ρε μάγκες ...
συζήτηση είπαμε να γίνει μην το χέσουμε και αυτό ... ένα μαγαζί να βρούμε να αράζουμε θέλουμε ...
(και να έχει και κάνα πιπινακι δεν με χαλάει ... )![]()
Μήτσε....
Αν δε μπορούμε να κάνουμε μια κουβέντα, άστο
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Κορίτσια,
το Δέλεαρ πάντα ήταν ένα μπουρδέλο, και όλοι συμφωνούσαμε και συμφωνούμε σε αυτό. Ο tai τα είπε μια χαρά: πανάκριβο, άθλια ποτά-φαγητά, τραγικό περιβάλλον, άσχημος κόσμος, και μετά από το εβδομαδιαίο κομπόδεμα που αφήνουμε(-ετε) μας ζητάνε και τα ρέστα.
Πάντα όμως, όποτε ξεκινάει η κουβέντα, καταλήγουμε στο να λέμε τα ίδια και τα ίδια, οτι δεν υπάρχει μαγαζί με τόσο χώρο για τις μηχανές (όπου και τις βλέπουμε), ότι δε χωράμε, οτι είναι μακριά από το σπίτι του ενός, πιο μακριά από το φροντιστήριο του άλλου και δε συμμαζεύεται...
Και για να σας πω και την αλήθεια, έτσι όπως ΘΥΜΑΜΑΙ το Δέλεαρ τις τελευταίες φορές που είχα έρθει, δεν ξέρω αν θα ΜΑΣ ήθελα μέσα στο μαγαζί μου... 30 μαντράχαλοι να ουρλιάζουν και να φωνάζουν από την μία άκρη στην άλλη, να γελάνε και να χοροπηδάνε σα πίθηκοι...
Ααα.. και εκτός από τα 30 καθίσματα που πιάνουμε, θέλουμε και άλλα 30 για τα κράνη-μπουφάν-επιγονατίδες-θώρακες-μπότες....
![]()
- So, what do you do for a living ?
- I'm into murders and executions.
- I'm sorry ?
- I said, I'm into mergers and acquisitions.
Patrick Bateman
-------------------------------------
Bikepics Photo Album
Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan
Αμα θελετε παντως επειδη υπαρχει αιθουσα-καφετερια στο μικρολιμανο με παρκινγκ μπορω να μιλησω εγω η να παει καποιος εκ μερους μου.
Εχει και προτζεκτορα να βαζετε-ουμε βιντεακια απο βολτες η απλες ςφωτο να ενναλασσονται απο εκδρομες.
Πηγαινω εκει καθε παρασκευη με τουτουνι club και εχει παρα πολυ καλες τιμες και πολυ ωραιο περιβαλλον με μονο προσβαση σε εσας και στις σερβιτορες!![]()
Keep spamming!!!:a13:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Μήτσε....
Αν δε μπορούμε να κάνουμε μια κουβέντα, άστο
![]()
![]()
![]()
κουβεντα κανω ρε Ηλια!
Αν χαλαστηκε καποιος (που ειναι λογικο εν μερη) που προτεινα να παμε για φαι σε ενα γαμηστερο ταβερνακι με σουπερ φαγητο και τιμες, χτες και τη προηγουμενη Δευτερα, δε φταιω!
Δε πηρα κανενα με το ζορι!
Το οποιο μαγαζι να σημειωσω, ουδε μια σχεση εχει με αυτο που αναφερθηκε πιο πανω!
Σπαστικα ΚΑΙ χτες πολυ με κατι και επειδη πεινουσα, και επειδη ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΠΛΑΣΤΙΚΟ κλαβ σαντουιτς με 6 ευρω, προτεινα να παμε για φαι στις 23:00 και οχι στις 21:00 π.χ!
Λιγο πριν κλεισει δλδ το Δελεαρ!
Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Αμα θελετε παντως επειδη υπαρχει αιθουσα-καφετερια στο μικρολιμανο με παρκινγκ μπορω να μιλησω εγω η να παει καποιος εκ μερους μου.
.....................
Αν και το 'χω ξαναπει νομιζω...![]()
Υπαρχει κι ενα μαγαζι στην Θηβα, γαμάτο μιλαμε...![]()
![]()