Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 31

Θέμα: Πως γινεται αληθεια ???

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    kirie xristo mas
    an o tipos etrexe gia kapio logo pou eprepe na treksi ke den ixe lastixa tis prokopis na mpi se strofi den to skeftikes ka8olou?

mpori na itan odigara o tipos ala na min ixe lastixa gia na mpi se strofi

episis mpori na itan manouriasmenos gia kapio logo ke na tis etroges esi.....

episis pios sou ipe oti esi ise sostos odigos ke ise se 8esi na kanis ipodiksis?:rotflmao:

episis giati to glosotroges to palikari?

malon telika prepi na alaksis epagkelma ke na ginis troxonomos
    i elenktis kikloforias i epitopios ekpedeftis motosikletiston

ke ma8e ke afto to rito
    opios viazete pai grigora

ke ksekola apo to slogkan pao arga gia na ftaso
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    [FONT=courier new]
    Κοίτα να δεις που συμφωνώ και μία φορά με τον Αφρο..... (κάτι έχω δεν υπάρχει περίπτωση.... θα πρέπει να το κοιτάξω άμεσα)

Γιατί ρε Χρήστε να του πείς κάτι; Μεγάλα παιδιά είμαστε (καλά ορισμένοι ακόμα μεγαλύτερα - Όχι ρε Θανάση δεν το λέω για σένα....) κάνουμε ότι μας κόψει το κεφαλάκι μας - το πάνω ή το κάτω.

Έτσι θέλει να πηγαίνει - έτσι θα πηγαίνει.... μέσα στην αθήνα από φανάρι σε φανάρι θα κάνεις τον δάσκαλο;

Παλιά έλεγα και εγώ : Ρε τον έτσι και τον αλλιώς, δεν φοράει κράνος, δεν το ένα δεν το άλλο...... Τώρα κοιτάω μόνο εμένα και απομακρύνομαι από εστίες προβλημάτων...

Μόνο σε ΜΑΛΑΚΕΣ με παιδάκια πάνω σε μηχανές χωρίς κράνη την λέω....
    [/FONT]

Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Φαινεται εσεις να εχετε το δικιο ρε παιδια, αλλα ...

Μεσα μου υπαρχει ενα μεγαλο "αλλα".
    Ειναι το πιο ευκολο να ειμαστε "εαυτουληδες".
    Δεν κινδυνευουμε και να μπλεξουμε πουθενα ...

Αλλα ....

Αν τον εβλεπα πεσμενο στην πιο κατω στροφη (ευτυχως δεν εγινε κατι τετοιο), δεν θα μπορουσα να κλεισω ματι το βραδυ απο τις τυψεις.
    Τυψεις γιατι "αφου το ειδα το κακο με δρσκελιες να πλησιαζει" ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ...

Ξερω πιο ειναι το συμφερον μου (την παπια)!

Δεν εχω πειστει ομως για το πιο ειναι το "σωστο" ...
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Το νου σας Ρεμάλια!!! Το avatar του/της RapidShade
    Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k

Αλλα ....

Αν τον εβλεπα πεσμενο στην πιο κατω στροφη (ευτυχως δεν εγινε κατι τετοιο), δεν θα μπορουσα να κλεισω ματι το βραδυ απο τις τυψεις.
    Τυψεις γιατι "αφου το ειδα το κακο με δρσκελιες να πλησιαζει" ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ...

Μία είναι η λύση...

ΓΙΝΕ ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΤΡΙΦΥΛΛΗ και
    λέγε την σε όποιον θες χωρις να
    σε νοιαζει αν θα παρεξηγηθεί...
    βασικα... όσο πιο ντουλαπακι
    γίνεις.. τόσο περισσότερο ΔΕΝ θα παρεξηγιούνται!..

Και έτσι, και θα κανεις το σωστό...
    και θα σε ακούνε.. (αναγκαστικά :P)

xaxaxxaxaxa:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Υ.Γ. ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΡΕΜΑΛΙΑ!!!

The more I learn,
    the less I understand...

RapidShade

--------------------------------
    Where is my R1?... ;(

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper

Αλλα ....

[FONT=courier new]
    Δεν έχει σχέση ρε Χρήστε.... δεν είσαι εαυτούλης..... απλά δεν μπορούμε να κάνουμε όλοι τα πάντα...

Γι αυτό και πληρώνουμε τόσα πολλά για να έχουμε κράτος (Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις; )
    [/FONT]
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin

Αλλα ....

sigkini8ika:rotflmao: :rotflmao:
    na kopsis ke to kalimera zoi
    giati ektos ton alo prokali ke akratia
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

Μαύρος και Άραχνος Το avatar του/της darkCount
    ena 8a soy pw kyrie Xristo....kai sta ellhnika gia na to diabasoyn oloi :

Δεν μπορείς να σώσεις κανέναν από τον ευατό του._
    "It's been going on for some years now. My hands never seem to leave the keyboard, my eyes never seem to leave the screen. Days and nights go by in a blink of an eye. I work in a constant state of hyperstimulation, a by-product of youth and perfect knowledge, connected to a cyberspace console that projects my conscience into the artificial illusion of the core. Time is fluid around me. I am now part of a bigger whole. I now look but do not see, I now touch but do not feel. Streams of infinite data pass through me as if I were transparent. Its a whole new world in here..."

And then the phone rings. It's a friend, one who hasn't forsaken me yet. I'll be going out tonight.

I can't wait to go back online...

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Εγώ θα πώ μόνο το εξ´ης ...

Ελπίζω ο ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΑΣ που πήγαινε έτσι όπως περιέγραφε ο Χρήστος , για όποιους λόγους (που καρφάκι δεν μου καίγεται), να μην είναι ο "φονιάς" που μπορεί να με υποχρεώσει να ρίξω ή να με ρίξει κάτω....

Τίποτα παραπάνω...

Απο εκεί και πέρα.....

Χρήστο .... δικό τους κεφάλι είναι... και αν σε "ζορίσει" και κανείς και υποχρεωθείς να κάνεις μανούβρα για να γλιτώσεις απο αυτόν και την επερχόμενη πτώση , γιατί το έπαιζε γρήγορος σε δημόσιο δρόμο, σκάστου και μια στην κεφάλα για να μπεί μέσα και να το καταλάβει οτι πέρα απο το τομάρι του , κυκλοφορούν και άλλοι στον δρόμο....

Ναι ρε είμαι ΝΤΟΥΛΑΠΑΣ.... τι θέλετε;....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Τι ειναι αυτα που λετε;
    Χαλαρωστε λιγο ...δεν ειμαστε ιπποτες της ασφαλτου!

"Ξανα διπλα-διπλα σε 500 μετρα. Αποφασιζω να του δειξω λιγο μηπως και σταματησει (μιας και κινδυνευε κατα την γνωμη μου). Αναβει πρασινο φευγω γεματος, φετα στην πρωτη δεξια, καπακι φετα στην αριστερη, ισιωνω και φρεναρω σταματοντας στο φαναρι"
    Το ανωθι το να το κανεις προς τερψην δικη σου το καταλαβαινω αλλα το να το κανεις για να συνετιστει ο αλλος ειναι τραγικο τουλαχιστον,δηλαδη τι περιμενες να σταματησει και να πηγαινει αργα πισω απο σενα και να λεει .......yes master!!!!

Εαν επεφτε την ωρα που σε κυνηγαγε θα ελεγες οτι επεσε γιατι δεν ειχε μυαλο ενω στην πραγματικοτητα αλλα ηθελες να κανεις και αλλο θα καταφερνες.
    Σε αυτες τις περιπτωσεις καθεσαι στα αυγα σου δεν τον ακολουθεις ,δεν τον τσιτωνεις και θα ηρεμησει εαν ψαχνεται για τιποτα μαγκιες,εαν βιαζεται θα φυγει να παει στη δουλεια του.

Μαύρος και Άραχνος Το avatar του/της darkCount
    E twra den exei kai adiko o hornet. Me paraksenepse to idio shmeio sthn dihghsh sou xristo kai mena alla to afhsa na perasei etsi.

Ayto pou eipa isxyei omws.

Twra ama exete oreksh mporei na trabhksei ayto to post kamia 40aria xronia akoma mexri na eksetastoun oloi oi paragontes kai oi synepeies enws "blaka" odhgou sto dromo......mexri thn hlikia pou 8a kanoume kontres me ta "Π" sto gerokomeio:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    "It's been going on for some years now. My hands never seem to leave the keyboard, my eyes never seem to leave the screen. Days and nights go by in a blink of an eye. I work in a constant state of hyperstimulation, a by-product of youth and perfect knowledge, connected to a cyberspace console that projects my conscience into the artificial illusion of the core. Time is fluid around me. I am now part of a bigger whole. I now look but do not see, I now touch but do not feel. Streams of infinite data pass through me as if I were transparent. Its a whole new world in here..."

And then the phone rings. It's a friend, one who hasn't forsaken me yet. I'll be going out tonight.

I can't wait to go back online...

Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
    Τι ειναι αυτα που λετε;
    Χαλαρωστε λιγο ...δεν ειμαστε ιπποτες της ασφαλτου!

Το ανωθι το να το κανεις προς τερψην δικη σου το καταλαβαινω αλλα το να το κανεις για να συνετιστει ο αλλος ειναι τραγικο τουλαχιστον,δηλαδη τι περιμενες να σταματησει και να πηγαινει αργα πισω απο σενα και να λεει .......yes master!!!!

Εαν επεφτε την ωρα που σε κυνηγαγε θα ελεγες οτι επεσε γιατι δεν ειχε μυαλο ενω στην πραγματικοτητα αλλα ηθελες να κανεις και αλλο θα καταφερνες.
    Σε αυτες τις περιπτωσεις καθεσαι στα αυγα σου δεν τον ακολουθεις ,δεν τον τσιτωνεις και θα ηρεμησει εαν ψαχνεται για τιποτα μαγκιες,εαν βιαζεται θα φυγει να παει στη δουλεια του.

Λογικος τροπος σκεψης !

Εγω το σκεφτηκα απο την σκοπια του "Δες, μπορω πολυ καλυτερα, αλλα ΔΕΝ κανω μαλακιες!"
    Κι ηταν μονο για καμμια 600αρια μετρα.

Η αληθεια ειναι οτι δεν μπορεσα να τον ψυχολογησω ...
    Πιθανον να βιαζοταν, αλλα τα κοκκινα αρχισε να τα περναει μετα απο την "επιδειξη" μου.

Εγω απο την αρχη ηθελα να του μιλησω, αλλα επειδη δεν μπορουσα ή τολμουσα, κατεφυγα για λιγο σ' αυτην την μεθοδο.
    Κακως ισως οταν το ξανασκεφτομαι, αλλα αναλυσα το σκεφτικο εκεινης της στιγμης.

Οταν καταλαβαινω οτι ο αλλος ψαχνεται για κοντρα ποτε δεν ενδιδω. Εδω νομισα πως ηταν διαφορετικα τα πραγματα. Οτι απλως προσπαθουσε να δειξει γρηγορος, ενω οχι απλα δεν ηταν, αλλα κινδυνευε κι ολας.

Και παντα φυσικα υποστηριζω οτι ΔΕΝ εχω το αλαθητο.
    Το πιο πιθανον ειναι οτι αντεδρασα λαθος!

Αρχικά δημιουργήθηκε από darkCount
    .................
    Twra ama exete oreksh mporei na trabhksei ayto to post kamia 40aria xronia akoma mexri na eksetastoun oloi oi paragontes kai oi synepeies enws "blaka" odhgou sto dromo......mexri thn hlikia pou 8a kanoume kontres me ta "Π" sto gerokomeio:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Απεφυγα συστηματικα να του δωσω οποιονδηποτε χαρακτηρισμο ...
    Το αν δεν εχει μαθει να οδηγαει ακομα δεν τον κανει ουτε "βλακα" ουτε οτιδηποτε αλλο.
    Απειρος ναι !!!
    Με την πρωτη πτωση (ευχομαι να ειναι ανωδυνη) του ομως θα καταλαβει οτι μαλλον κατι δεν κανει καλα ...
    Εγω θα 'θελα να του θεσω αυτον τον προβληματισμο, πριν εχει την δικια του "εμπειρια"!

Οσο για τα "Π" ....
    Ειστε ολη κουλομαριες!
    Δεν μου βγαινει κανεις στο "Π" !!!

:rotflmao:

Μέλος απο...τότε... Το avatar του/της powerphot
    Οσο για τα "Π" ....
    Ειστε ολη κουλομαριες!
    Δεν μου βγαινει κανεις στο "Π" !!!

:rotflmao:
    Moυ λέτε κι εμένα τον ΑΣΧΕΤΟ τι είναι τα "Π" ;
    καλά τόσο άσχετος είμαι;
    Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad

Αρχικά δημιουργήθηκε από powerphot
    Moυ λέτε κι εμένα τον ΑΣΧΕΤΟ τι είναι τα "Π" ;
    καλά τόσο άσχετος είμαι;
    Τα "Πι" που χρησιμοποιουν για να περπατανε τα γεροντακια ρε χαμενε ... :rotflmao:

Μέλος απο...τότε... Το avatar του/της powerphot
    Τα "Πι" που χρησιμοποιουν για να περπατανε τα γεροντακια ρε χαμενε ... :rotflmao:
    ΑΧΑΧΑΧΧΧΧΑΧ

ΧΑΧΑΧΧΧΑΑΑΧΧΑΧΑΧ

Δεν το πιστεύω, τι γέλιο:rotflmao: :rotflmao:
    Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. αγορες internet.πως γινεται?
    από jimmis77 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 28/07/2006, 09:42
  2. Ευθυγράμμιση τροχών. Πώς γίνεται ;
    από Bil στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 14/04/2006, 06:16
  3. Αλλαγη λαδιου αμορτισερ πως γινεται
    από kinhsh στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks