Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 32

Θέμα: scooter 50cc

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    Αρχικά δημιουργήθηκε από papaki 2007
    δν είναι τα 300 που με φρενάρουν, τα σκουτεράκια είναι πιο γυναικεία νομίζω κ μου ταιριάζουν πιο καλά. μήπως παρ'ελπίδα ξέρεις κ τους εισαγωγείς των jialing? Η κ κανείς άλλος αν μπορεί να με βοηθήσει σ'αυτό. Ενδιαφέρομαι για Θεσ/κη.
    Μια παροιμια του λαου μας λεει: Η φθηνεια τρωει τον παρα.
    Μακρια απο κινεζικα.Οτι γλυτωσεις στην αγορα θα το φας στην χρηση.
    Ακου εναν μεγαλυτερο και πιο εμπειρο, με 33 χρονια,με μηχανακια στην πλατη του(απο 15 χρονων παιδευομαι και μυαλο δεν εχω βαλει ακομα) :rotflmao: :rotflmao:
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από panavour
    Μια παροιμια του λαου μας λεει: Η φθηνεια τρωει τον παρα.
    Μακρια απο κινεζικα.Οτι γλυτωσεις στην αγορα θα το φας στην χρηση.
    Ακου εναν μεγαλυτερο και πιο εμπειρο, με 33 χρονια,με μηχανακια στην πλατη του(απο 15 χρονων παιδευομαι και μυαλο δεν εχω βαλει ακομα) :rotflmao: :rotflmao:
    Αν θυμάμαι καλά η κοπέλα το κέρδισε, ευτυχώς κατάλαβε εξαρχής τι εστί κινέζος και είπε να τον διώξει αμέσως.. +1 σε ότι είπες..

Πήγαινε σε οποιοδήποτε κατάστημα με μηχανές θέλεις και ρώτα εκεί ό,τι θέλεις.
    Προσωπικά θα το έδινα εκεί και θα έπαιρνα κάτι άλλο +τη διαφορά απο τα λεφτά που
    θα αγοράσουν το scouter σου.
    www.myspace.com/deathmetalito

ευχαριστώ για την συμβουλή αλλά αφενός είμαστε συνομήλικοι , απότι κατάλαβα και αφενός δεντο αγόρασα, το κέρδισα σε λαχείο. Τι να πει κανείς , τίποτα καλύτερο δν βρήκα να κερδίσω. Κ το κουβάλησα κι από τον Βόλο με το τρένο. Τώρα θα το πάω σε κάποιον να το δει γιατί δν παίρνει μπρος ούτε με την μανιβέλα. εχει βέβαια εγγύηση 1 χρόνο αλλά δεν βρίσκω την αντιπροσωπεία για να το πάω. Σας ευχαριστώ όλους πάντως που ασχολείστε.

Μανιβελάτο μέλος
    Είσαι σίγουρη ότι δεν παίρνει?γιατί και εγώ την πρώτη μοτοσυκλετιστική μου μέρα ορκιζόμουν ότι η μηχανή δεν παίρνει ούτε με την μανιβέλα..δες αν έχει κανένα kill switch που κόβει το ρεύμα ή βενζίνη. Αν μένεις δίπλα στο ποτάμι ή έχει πολύ υγρασία όπως εδώ που μένω εγώ θέλει μερικές μανιβελιές οπότε υπομονή..

δν μένω κοντά σε ποτάμι, ούτε κ υγρασίες ιδιαίτερες έχουμε, στο κέντρο μένω. ο γιος μου προσπάθησε αρκετά με την μανιβέλα αλλά τπτ. ένας φίλος του σχετικότερος από μας του είπε κάτι για την συμπίεση. εγώ ούτε καν ξέρω είναι προβληματικό φυσικά. μες τις γιορτές θα το φορτώσω κ θα το πάω....σε κάποιον να το δει. μπελά στο κεφάλι μου έβαλα. αυτό κι αν ήταν λαχείο.

Μανιβελάτο μέλος
    δν μένω κοντά σε ποτάμι, ούτε κ υγρασίες ιδιαίτερες έχουμε, στο κέντρο μένω. ο γιος μου προσπάθησε αρκετά με την μανιβέλα αλλά τπτ. ένας φίλος του σχετικότερος από μας του είπε κάτι για την συμπίεση. εγώ ούτε καν ξέρω είναι προβληματικό φυσικά. μες τις γιορτές θα το φορτώσω κ θα το πάω....σε κάποιον να το δει. μπελά στο κεφάλι μου έβαλα. αυτό κι αν ήταν λαχείο.
    Τότε ναι φόρτωσε το και πήγαινε το..εγώ στα είπα όπως όφειλα γιατί και εγώ δεν γνώριζα πάντα και τα λίγα που γνωρίζω τώρα..τι να σου πω..δεν ξέρω από αυτόματα οπότε δεν μπορώ να σου πω αν παίρνει σπρωχτό..λαχείο δεν λες τπτ..μήπως δεν είχαν τι να το κάνουν?? καλά ξεμπερδέματα..

σπρωχτό ούτε, το δοκιμάσαμε. άστα να παν.

Μανιβελάτο μέλος
    Βασικά αν είναι θέμα συμπίεσης δεν παίζει να πάρει με τπτ..αθάνατα κινέζικα μηχανάκια..

πολύ παρήγορο αυτό που λες. κι όμως κυκλοφορούν τόσα παπιά κινέζικα. όλα αυτά είναι τόσο χάλια ή μόνο το δικό μου επειδή το είχαν στο λαχείο μου βγήκε έτσι?

Μανιβελάτο μέλος
    πολύ παρήγορο αυτό που λες. κι όμως κυκλοφορούν τόσα παπιά κινέζικα. όλα αυτά είναι τόσο χάλια ή μόνο το δικό μου επειδή το είχαν στο λαχείο μου βγήκε έτσι?
    ΔΥΣΤΗΧΩΣ κυκλοφορούν πολλά γιατί περνάει δύσκολες ώρες ο κοσμάκης και νομίζει πως έτσι θα γλιτώσει λεφτά..για ρώτα και τους μάστορες πόσο ευτυχισμένοι έχουν γίνει..και είναι λογικό να έχουν τόσες αστοχίες υλικού αναλογιζόμενοι τα ανύπαρκτα standards που έχουν..άλλες είναι χειρότερες άλλες είναι λίγο καλύτερες..όταν βλέπεις ότι ένα παπάκι κοστίζει τα μισά χρήματα καταλαβαίνεις ότι εντάξει, ρίχνουν το κόστος με τα φτηνά εργατικά χέρια αλλά μέχρι ένα σημείο..και δεν είμαι απόλυτος, honda η yamaha και τέλος και τέτοιες μπούρδες γιατί και τα modenas είναι μαλαισίας αλλά χρησιμοποιούν σοβαρά περιφερειακά και ανταλλακτικά και έχουν αποδειχθεί σκυλιά..μόνο καλά λόγια έχω ακούσει..ούτε ένα παράπονο..μα ένα..έχεις σκεφτεί καθόλου την λύση της πάπιας(όχι Πεκίνου ) η kymco βγάζει ένα ωραίο 50άρι το nexxon..1390.. Πάντως ξέχασα να σε ρωτήσω..αν είναι να το χρησιμοποιεί και ο γιος σου δεν παίρνεις καμια μοτο όπως αυτή που σου δειξα? μην κυκλοφορεί με το why..

Απο Βόλο;
    Απο Βόλο είμαι,ναι σωστά δεν μπορείς να το δώσεις αλλά σίγουρα μπορείς να το βάλεις σε αγγελίες προς πώληση.Καλό κουράγιο πάντως,τα έχω περάσει και εγώ αυτά πάνω κάτω και ξέρω πόσο βαρετό είναι..
    www.myspace.com/deathmetalito

SHINERAY ή κάπως έτσι είναι μια από τις πολλές μάρκες με κινέζικα παπιά.
    Αύξηση κερδών σε σχέση με πέρισυ....104%.
    Είπατε τπτ?

papaki 2007, αν είναι αυτόματο δεν υπάρχει λόγος να το σπρώχνετε γιατί απλά δεν παίρνει με σπρώξιμο. Κοίταξε αν έχει μείνει από βενζίνη, βγάλε δες το μπουζί και θα πάρει.
    Το θέμα της συμπίεσης που ανέφερες δεν παίζει με τπτ. Αν είναι δίχρονο -που αυτό υποθέτω- η μανιβέλα κατεβαίνει ακόμη και με το ένα δάκτυλο....
    Και το πιο βασικό είναι ότι αν δεν γνωρίζουμε τι κάνουμε , το αφήνουμε για κάποιον γνώστη του αντικειμένου.

epp1640
    το χρησιμοποιεί κ ο γιος μου ναι, αφού τόχουμε, αλλά δεν μπορείς να φανταστείς πόσο αστείος είναι με ύψος 1.92 πάνω σάυτήν την κατσαρίδα, αλλά περιμένει να κλείσει τα 21 για να βγάλει μια κ καλή μεγάλη. περιττό να πω πόσο το φοβάμαι αυτό. όπως ίσως κ ολονών οι μαμάδες, αλλά τι να κάνω. ελπίζω πως όλα θα πηγαίνουν καλά κ δν θα πάθει τπτ

notakos 600
    είναι τετράχρονο , όχι πως καταλαβαίνω τι σημαίνει αυτό, η μάρκα του είναι jialing και ναι επιτέλους κάποιος από το mybike forum μου βρήκε την δ/νση στη θεσ/κη. Γιαννιτσων 59 για όποιον ενδιαφέρεται. Εχει εγγύηση 1 χρ κ το κέρδισα σε λαχείο(!!!) στο Βόλο

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Agora scooter 50cc
    από tehpldn στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 05/05/2008, 03:58
  2. Scooter 50cc
    από GiKiZaS στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 05/11/2006, 17:26
  3. scooter 50cc ???
    από monstermind στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 03/05/2004, 21:04

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •